Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Amsterdams jødiske kvarter Anne Frank Tur

4.8
(13891 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
233 € 212 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag på en vandretur i Amsterdams jødiske kvarter gennem Anne Franks øjne, ledsaget af en professionel guide. I ca. to timer kan du gå gennem Jodenbuurt og Jordaan-kvarteret og fordybe dig i historien og anekdoter fra en tid, der var så barsk og tragisk som Anden Verdenskrig.

Turen vil foregå i grupper på ca. 15 rejsende, hvilket vil optimere oplevelsen. På denne tur vil du lære om, hvordan den nazistiske invasion påvirkede Amsterdam, Amsterdams jødiske historie og især om Anne Frank, et af de mest berømte ofre for Holocaust.

 • Besøg Amsterdams jødiske kvarter og historien om Anne Frank i den hollandske hovedstad under Anden Verdenskrig.
 • Den professionelle guide vil give dig interessante oplysninger om byen under tysk styre og Anne Franks Husets betydning.
 • Jodenbuurt og Jordaan er de to kvarterer, som du vil udforske i dybden.

Hvad er inkluderet

 • Lokal guide
 • Rundvisning i Amsterdams jødiske kvarter
 • Forklaring på Anne Franks liv
 • Indgangen til Anne Franks hus

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Tag tilbage til de mørke dage under Anden Verdenskrig på en ca. to timers vandretur gennem Amsterdams jødiske kvarter. På denne oplevelse vil du lære om Anne Franks historie og om, hvordan nazisternes invasion påvirkede Holland, fra en professionel lokal guide.

Jodenbuurt, Anne Franks Hus, Jordaan og Amsterdams jødiske historiske museum er nogle af de steder, du kommer forbi, mens din guide vil fortælle dig om anekdoter og begivenheder om Holocaust og byens jødiske historie. Denne tur vil blive gennemført i små grupper på omkring 15 rejsende, så du vil få mere personlig opmærksomhed.

Jodenbuurt er det jødiske kvarter i Amsterdam, hvor du vil lære om det jødiske samfunds hårde liv under den nazistiske besættelse og få mulighed for at komme forbi seværdigheder som den portugisiske synagoge, det jødiske historiske museum, Auschwitz-mindepladsen og Auschwitz-mindepladsen. Dette kvarter er fyldt med symbolske bygninger til ære for jøder, levn fra krigen og hemmelige skjulesteder, som den hollandske modstandsbevægelse tilbød.

Anne Franks historie er den mest interessante og har haft størst indflydelse den dag i dag. Det er et af de mest karakteristiske eksempler på det nazistiske styre og de rædsler, det forårsagede. Den tyske og jødiske familie Frank var en af de mange familier, der blev forfulgt af tyskerne og besluttede sig for at gå i eksil i Amsterdam. De gemte sig i en bolig i Jordaan-kvarteret, som i dag er det kendte Anne Franks Hus, der er omdannet til museum.

Du vil lære om de begivenheder, som Anne oplevede, takket være sin dagbog, mens hun gemte sig fra nazisterne, og hvis historie har chokeret hele verden så meget.

Anmeldelser

4.8
· 13891 Anmeldelser
 • Á
  Ángel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Rundvisningen er fantastisk og bevægende, den sætter dig virkelig ind i disse år og deres historie. Med vores guide var vi i stand til at forstå mange af begivenhederne.
 • A
  Adrián
  5
  (0 Anmeldelser)
  Besøget var meget interessant kulturelt og historisk set, og vi havde det meget sjovt. Der var tid til at se mange steder og detaljer, som vi aldrig ville have lagt mærke til, hvis det ikke var for vores guide.
 • C
  Christopher
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vores guide var lidt kompliceret, når det kom til at besvare vores spørgsmål, vi var en lidt stor gruppe, men han gjorde et godt stykke arbejde, og turen var ganske god.
 • F
  Felipe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget underholdende rundvisning, et godt overblik over Amsterdams jøders historie under Anden Verdenskrig. Vejledningen 10/10. Han var fremragende
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler