Amsterdam cykeltur

4.7
(8903 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
269 kr 245 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Cykel gennem Amsterdams gader og lær mere om byen på denne cykeltur i den hollandske hovedstad. På denne 2,5 timers tur får du adgang til langt mere fjerntliggende steder, som du ikke ville have adgang til, hvis du var på en vandretur.

Under hele turen vil du blive ledsaget af en rejseleder, så du ikke går glip af vigtige steder. Desuden vil du ikke kun kunne se byens vigtigste monumenter, men også lære en masse om dem. Du kan f.eks. besøge Amsterdam Mill, et af de mest berømte håndværksbryggerier i byen. Eller Jordaa-kvarteret, som er et af de mest maleriske og berømte.

 • Udforsk Amsterdams gader på to hjul med denne cykeltur.
 • Du vil være en del af en lille gruppe, da der normalt er ca. 10 personer med på hver tur.
 • Du har mulighed for at tilføje en krydstogttur af ca. 1 times varighed.

Hvad er inkluderet

 • Cykeltur i Amsterdam
 • Turistguide
 • Cykel

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Amsterdam har en masse kultur og historie at byde på for dem, der er interesseret i at lære den at kende, hvilket du kan gøre på denne cykeltur. Amsterdam er en by, der er kendt for sin lethed til at komme rundt på cykel. Takket være dette kan du køre på de lange cykelstier , der er fordelt over hele byen. Glem ikke, at du også har mulighed for at få et krydstogt på Amsterdams kanaler sammen med denne tur.

Og hvis du har spørgsmål, kan du regne med, at din rejseleder altid vil være sammen med dig. Grupperne på denne tur er små, ca. 10 personer, så alle kan bevæge sig let rundt med cyklerne. På denne måde vil du i ca. 2,5 timer følge din guide på en afslappet og rolig måde gennem byens bedste landskaber og monumenter i ca. 2,5 timer.

Med en cykel kan du komme til områder, der ligger længere væk fra byens centrum, takket være den mobilitet, som en cykel giver dig. Det er en fordel, da du får mulighed for at se mange flere interessante seværdigheder og monumenter i løbet af turen. Nogle af dem er generelle områder, f.eks. Jordaan-kvarteret, hvor du kan finde Anne Franks husmuseum eller Westerkerk-kirken. Du vil også nå Brouwerij Mill, et ikonisk symbol på hovedstaden, hvor du finder et af de mest berømte bryggerier.

Under turen vil du også gå gennem hovedstadens mest fotogene steder. Du vil især køre gennem Voldenpark, en stor og smuk park, der er kendt som Amsterdams "Central Park" . Vi må heller ikke glemme andre vigtige steder som ARTIS Amsterdam Zoo eller Centralbibliotekets udsigtsplatform med 180º udsigt.

Anmeldelser

4.7
· 8903 Anmeldelser
 • C
  CRISTINA RAMOS RODRIGO
  5
  (0 Anmeldelser)
  Ha estado genial! El tour, la bici y el guía de 10!
 • B
  Brenda Uitz
  5
  (0 Anmeldelser)
  El recorrido fue uno de los mejores que e realizado y la guía fenomenal con sus explicaciones!
 • H
  Henri ter Braak
  4
  (0 Anmeldelser)
  Amsterdam op een zeer leuke manier gezien
 • M
  María
  5
  (0 Anmeldelser)
  En luksusrejse, en af de bedste, vi har været på i vores ferie. Vi vil gerne gentage det næste år, og det kan varmt anbefales til alle.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler