Amsterdam Red Light hemmeligheder Museum Billetter

4.9
(1104 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
126 kr 115 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Under dit ophold i Amsterdam kan du benytte lejligheden til at besøge Red Light Secrets Museum, som ligger i et tidligere bordel fra det 17. århundrede. Med din billet til Red Light Secrets Museum kan du følge med i historien om Amsterdams rødt lys-kvarter fra det 16. århundrede til legaliseringen af prostitution og videre frem.

Træd ind i det tidligere bordelhus og oplev alle de skjulte facetter af verdens ældste erhverv. Gennem anekdoter, udstillinger og lydhistorier vil du lære om det personlige liv for Amsterdams mest berømte prostituerede: Inga.

 • Adgang til AmsterdamsMuseum for Røde Lys Hemmeligheder.
 • Kom ind på verdens eneste museum for prostitution, og lær om det ældste erhverv gennem anekdoter og udstillinger.
 • Oplev den fascinerende skjulte verden i Amsterdam og udforsk historien om den hollandske hovedstads rødt lyskvarter.
 • Hør personlige lydhistorier fra Inga, Amsterdams mest berømte prostituerede.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Red Light Secrets Museum i Amsterdam.
 • Brochure om Rødhættekvarteret.
 • Lydguide.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Træd ind i den kontroversielle verden af verdens ældste erhverv med din billet til Red Light Secrets Museum i Amsterdam . Dette kvarter, der blev bygget i 1385 og ligger i Red Light District, som de lokale kalder De Wallen, er blevet meget berygtet i årenes løb for sine mange bordeller. Red Light Secrets Museum åbnede sine døre i 2014 som en lille revolution for at løfte sløret for tabuet om prostitution og lovede at fortælle dens historie.

I et hus fra det 17. århundrede, der engang blev brugt som bordel, kan du træde ind i dette unikke museum og lære om historien om Amsterdams Rødhættekvarter. Fra det 16. århundrede til legaliseringen af prostitution i 2000.

Du vil fordybe dig i sexarbejdernes liv og deres inderste hemmeligheder. Du får et indblik i erhvervet ved at sidde i et rødt oplyst vindue, hvor prostituerede tidligere reklamerede for deres tjenester. Under besøget vil du se et typisk arbejdsrum og lære de mest skjulte hemmeligheder i faget. Gennem personlige lydhistorier vil du høre historien om en russisk kvinde ved navn Inga, som så sig selv som sexterapeut og arbejdede i Amsterdam i 15 år.

Formålet med dette museum er at oplyse folk om sexarbejde i Amsterdam, herunder om de foranstaltninger, der er blevet truffet for at forhindre menneskehandel. Museet er fyldt med historier fra sexarbejdere om deres liv i branchen og har til formål at vise, at disse kvinder bør behandles med værdighed og respekt.

Anmeldelser

4.9
· 1104 Anmeldelser
 • M
  Marián
  5
  (0 Anmeldelser)
  God oplevelse, lærte en masse om området, anbefales til din første dag i området for at få en fornemmelse af, hvad det hele handler om.
 • J
  Janet
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er ærligt talt en utrolig måde at få os til at se den anden side af disse unge kvinders liv på, og vi lærer mange ting.
 • M
  Maison
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et godt indblik i de kvindelige arbejdstageres perspektiv
 • D
  Dana
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det var en øjenåbnende oplevelse at lære historien at kende. Det fik mig til at indse, at der kan opstå arbejdssæt. Det er en hård branche. Men museet var fantastisk
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler