De bedste musseer I Amsterdam

Ud over kanalerne, tulipanerne og vindmøllerne har Amsterdam nogle af de mest interessante museer i verden.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

15 minutters læst

De bedste musseer I Amsterdam

Udsigt over flere af Amsterdams museer | ©V2F

Har du lyst til at tilføje en kulturel aktivitet til din rejse? Oplev de 10 bedste museer i Amsterdam til en dag fuld af kunst, historie og masser af sjov.

Van Gogh-museet

Van Gogh-museet| ©Frans Ruiter
Van Gogh-museet| ©Frans Ruiter

Hvad ville Van Gogh tænke, hvis han opdagede, at der var et museum dedikeret til hans arbejde i hovedstaden i hans land, på trods af at han kun solgte ét maleri i hele sin karriere?

Måske ville han ikke tro det, da heldet ikke tilsmilede ham i hans levetid, men sandheden er, at han i dag er en af de mest anerkendte kunstnere i offentligheden, og Van Gogh-museet er et af de mest besøgte museer i Amsterdam.

Selvom flere af hans værker er spredt over hele verden, har Van Gogh-museet nogle af de vigtigste såsom "Peasants Eating Potatoes", "Sunflowers", "The Bedroom in Arles" eller "The Yellow House", blandt andre.

Museet har en samling på 1.450 værker, herunder 500 tegninger, 200 malerier og 750 skriftlige dokumenter. Det har også en udstilling af malerier fra det 19. århundrede, hvor man kan se forholdet mellem samtidige kunstnere og Van Goghs værker.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Jeg synes, Van Gogh-museet er et fascinerende sted, fordi vi på hele første sal kan lære om malerens historie fortalt lærred for lærred.

Hans malerier er arrangeret kronologisk gennem fem perioder i henhold til stadierne i Van Goghs liv, så du kan se hans kunstneriske udvikling fra landlige scener i hans tidlige dage til de urolige værker i hans sidste dage.

Jeg anbefaler, at du tager en privat guidet tur til Van Gogh-museet i Amsterdam for at se den hollandske kunstners utrolige arbejde i detaljer.

Interessante detaljer

 • Sted: Paulus Potterstraat 7. Museumplein.
 • Entré: 19 € pr. person. Gratis for børn under 18 år.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: minimum 2 timer.
 • Anbefales til... Alle kunstelskere. Van Goghs stil faldt aldrig i alles smag, men at beundre en stor del af hans værker her og relatere dem til de forskellige stadier i hans liv ændrer det syn, mange har på ham.

Book billetter til Van Gogh-museet

Rijksmuseum

Rijksmuseum| ©Frans Ruiter
Rijksmuseum| ©Frans Ruiter

Rijksmuseum betragtes som det bedste museum i Holland og er et af de kunstgallerier, som enhver rejsende, der besøger landet, må se, da det er hjemsted for den mest fremragende samling af hollandske guldaldermalerier i verden.

Rijksmuseum ligger lige i centrum af Amsterdam og huser ikke kun lærreder signeret af så vigtige hollandske kunstnere som Rembrandt, Vermeer, Jan Steen og Frans Hals, men har også et interessant repertoire af gamle genstande fra hollandsk kultur (graveringer, tegninger, fotografier osv.) og fra andre kulturer som egyptisk og asiatisk.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Rijksmuseum er det største museum i Holland og en af Amsterdams største turistattraktioner. Det viser 800 års hollandsk historie, fra år 1200 til i dag.

Inden for sine mure rummer det et lille stykke europæisk historie og kunst og afslører den kulturelle og politiske indvirkning af den hollandske guldalder på kontinentet gennem genstande, der tilhørte datidens rigeste familier.

Men ud over denne periode bevarer Rijksmuseum også mange genstande af stor historisk værdi såsom skulpturer, våben, smykker og kostumer, der tilhører tidligere epoker, så dette museum er et sted, som jeg anbefaler til alle elskere af gammel kunst, fordi du kommer til at have en fantastisk tid.

Interessante detaljer

 • Sted: Jan Luijkenstraat 1, Amsterdam.
 • Entré: 20 € pr. person. Børn under 18 år har gratis adgang.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: mindst 3 timer, men det kræver en hel dag at besøge det.
 • Anbefales til... dem, der nyder kunst i dens maleriske og arkitektoniske aspekter, da den majestætiske nygotiske bygning designet af Pierre Cuypers, der huser museet, er et vidunder, der ikke efterlader nogen ligeglade.

Book en guidet tur på Rijksmuseum

Stedelijk Museum

Stedelijk Museum| ©Frans Ruiter
Stedelijk Museum| ©Frans Ruiter

Hvis du kan lide moderne kunst, er Stedelijk Museum et must-see under dit ophold i Amsterdam. Dette kunstgalleri blev grundlagt i 1874 og huser en af verdens førende samlinger af moderne kunst med fokus på bevægelser som Bauhaus, Pop-Art, De Stijl (stilen), Colorfield, neo-impressionisme og minimalisme.

Med over 90.000 kunstværker fra det 19. århundrede til i dag er Stedelijk Museum et must-see.Med over 90.000 værker fra det 19. til det 21. århundrede er det Amsterdams vigtigste museum for moderne kunst og design og et af de mest fremtrædende internationalt.

Interessant nok var det ikke uden kontroverser, da Museum of Modern Contemporary Art åbnede sine døre, da mange mennesker var utilfredse med dets valg af kunst. I dag er Stedelijk Museum imidlertid blevet et af de mest underholdende og elskede museer i Holland.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

På den ene side kan jeg godt lide Stedelijk Museum på grund af dets arkitektur, da der er en stærk kontrast mellem den gamle nyrenæssancebygning og den futuristiske bygning med tilnavnet "The Bathtub", som er indgangen til museet gennem hoveddøren. Den står endda i kontrast til andre museer i nabolaget som Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Det er ret slående.

På den anden side på grund af de kunstsamlinger, det huser indeni. Der er meget interessante værker af Van Gogh, Matisse, Renoir, Newman, Picasso, Warhol, Jackson Pollock og Rauschenberg, blandt andre.

Derudover har Museum of Modern Contemporary Art en samling af genstande, der repræsenterer nogle moderne kunsttendenser, såsom fotografier, skulpturer, tegninger, graveringer eller grafisk design.

Detaljer af interesse

 • Beliggenhed: Museumplein 10 1071 DJ Amsterdam
 • Entré: Voksenbillet koster 20 euro, studenterbillet koster 10 euro, og børn under 18 år kommer gratis ind.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 2 timer.
 • Anbefales til... dem, der er interesserede i samtidskunst i både dens arkitektoniske og billedmæssige facetter.

Book billetter til Stedelijk museum

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Museum, Amsterdam
Madame Tussauds Museum, Amsterdam

Madame Tussauds står måske ikke øverst på din liste over museer i Amsterdam, du skal besøge, men det er helt sikkert et af de mest underholdende steder at besøge under dit ophold.

Madame Tussauds Amsterdam åbnede i 1972 foran Dam-pladsen, men har mere end 20 steder i Asien, Europa, Amerika og Oceanien, med museerne i London og New York som de to mest berømte.

Hvis du rejser med børn eller teenagere til den hollandske hovedstad, er dette et af de bedste museer i Amsterdam at besøge som familie, fordi de vil have det sjovt med at udforske de forskellige etager og alle de overraskelser, der venter dem der.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Mange mennesker spekulerer på, om Madame Tussauds er så værdifuldt og spektakulært, som de siger, det er, og jeg kan garantere dig, at dets berømmelse er velfortjent.

Ikke kun fordi voksskulpturerne ligner de berømtheder, de repræsenterer, men også fordi du kan interagere med dem i de forskellige kulisser og få et fantastisk fotoalbum med hjem fra dit besøg.

Den nuværende samling hos Madame Tussauds Amsterdam omfatter figurer af kongelige og politikere (f.eks. kongen og dronningen af Holland, Angela Merkel og Barack Obama), skuespillere og sangere (Marilyn Monroe, Lady Gaga, Adele og Daniel Craig) samt fiktive figurer som Marvel-superhelte.

Interessante detaljer

 • Sted: Dam 20, 1012 NP Amsterdam
 • Billetpris: 21,50 €.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se den: 1,5 time
 • Anbefales til... familierejsende, par og venner. Du vil have det sjovt på dette museum og tage hyperrealistiske billeder med de mest berømte berømtheder på planeten!

Book billetter til Madame Tussauds

NEMO Videnskabsmuseum

NEMO videnskabsmuseum| ©Gamekeeper - wikipedia
NEMO videnskabsmuseum| ©Gamekeeper - wikipedia

Med mottoet "No touching allowed" er Amsterdams NEMO Science Museum det perfekte sted at besøge med hele familien, da det fokuserer på, at små og store besøgende skal opdage, hvordan verden omkring dem fungerer gennem eksperimenter og interaktive udstillinger.

Dette femetagers museum ligger meget tæt på hovedbanegården i en stor grønlig bygning formet som et skib, og det beviser, at det ikke behøver at være besværligt at lære om teknologi og videnskab.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Derudover kan du i museets rum opleve interaktive udstillinger om menneskets sind, magnetisme, tyngdekraft og andre hverdagsfænomener, som vi lever med, og som kan overraske os, samt forskellige videnskabelige eksperimenter, som du kan deltage i.

NEMO Science Museum er et sted, der er designet til at eksperimentere med videnskab og få de besøgende til at føle sig som rigtige forskere for en stund. Og jeg må sige, at det virkelig lykkes. Børn vil have en sjov dag, men voksne vil også blive overraskede over, hvad de ser der.

Og fra museets terrasse er der en sensationel udsigt over det historiske centrum af Amsterdam, så gå ikke glip af et besøg!

Interessante detaljer

 • Sted: Oosterdok 2.
 • Entré: Voksne betaler 17,50 euro, børn i alderen 4-17 år betaler 17,50 euro, og børn under 4 år er gratis.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 2 timer.
 • Anbefales til... familier, der gerne vil have en anderledes og sjov oplevelse på deres ferie i Amsterdam, mens de leger og lærer om videnskab og teknologi.

Book billetter til NEMO Science Museum

Amsterdam Museum

Amsterdams historiske museum| ©Marion Golsteijn - wikipedia
Amsterdams historiske museum| ©Marion Golsteijn - wikipedia

Det ligger i centrum af den hollandske hovedstad og er det bedste sted at lære om Amsterdams historie og dens betydning i Europa.

Et besøg på Amsterdam Museum vil give dig et indblik i, hvordan byen blev født, dens udvikling i middelalderen, hvordan den blev den første verdenshavn i det 16. århundrede og dens efterfølgende forvandling til den kosmopolitiske by, den er i dag.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Jeg synes, det er et meget interessant museum, hvor man kan lære om Amsterdams rødder. Ikke kun på grund af udstillingerne, hvor modeller, planer og tegninger præsenterer byens historie i kronologisk rækkefølge, men også fordi det viser de sociale aspekter af hollændernes daglige liv, deres folklore og deres religion.

Derudover ligger Amsterdam Museum i et tidligere børnehjem i klassicistisk stil, som i sig selv også er et besøg værd, da det betragtes som et smukt historisk monument i byen.

Overraskende nok smelter museets tema og bygningens struktur perfekt sammen for at skabe en meget komplet historisk perspektivoplevelse, så jeg anbefaler, at du besøger det.

Interessante detaljer

 • Beliggenhed: Kalverstraat 92 1012 RM Amsterdam
 • Entré: 15 €.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se den: 1 time og 30 minutter.
 • Anbefales til... førstegangsrejsende til Amsterdam, som ønsker at få et indblik i byens historie fra dens oprindelse for at se den med andre øjne i løbet af deres ferie.

Moderne nutidsmuseum i Amsterdam (Moco)

Moco eller Modern Contemporary Museum er et avantgardekunstcenter med base i Villa Alsberg på Amsterdams Musemplein. Det huser en samling af ikoniske kunstværker af moderne forfattere, der vil gøre dit besøg til et unikt øjeblik og inspirere dig med sit brede udvalg.

Oplev værker af stor social betydning af kendte kunstnere som Andy Warhol og Keith Haring, men den måske mest overraskende samling er museets bidrag til gadekunstneren Banksys arbejde.

Kan du forestille dig at se de legendariske vægmalerier "Girls with Balloon" eller "Love is in the air"? I den permanente udstilling "Laugh Now" på dette museum, som mindes den anonyme graffitikunstner med rester af hans reddede værker, er det muligt.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Hvis du kan lide moderne kunst, hvis du vil lade kunsten bevæge dig, må du ikke gå glip af dette museum, der trodser reglerne og giver en stemme til gadekunstnere såvel som mestre inden for moderne kunst. Book dine billetter i forvejen og spring køerne over.

Interessante detaljer

 • Sted: Honthorststraat, 1071 DE.
 • Billetpris: 20 euro.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 1 time.
 • Anbefales til: Dem, der vil eksperimentere med moderne kunst og gadekunst. Nyd den første Banksy-samling på et museum, og genopdag værkerne af andre avantgardekunstnere, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

Anne Franks Hus

Anne Franks Hus| ©Unsplash
Anne Franks Hus| ©Unsplash

Skikkelsen Anne Frank er blevet et ikon mod totalitarisme og barbariets urimelighed. Takket være hendes berømte dagbog er hendes historie kendt over hele verden, og hvert år besøger tusindvis af mennesker det hus, hvor hun søgte tilflugt med sin familie under Anden Verdenskrig for at undslippe nazisternes forfølgelse.

Genskabelsen af atmosfæren i det, der var familien Franks hjem i mere end to år, tager os tilbage til en turbulent tid. Dette museum i Amsterdam giver os et indblik i situationen for det jødiske samfund i Europa i 1940'erne gennem en ung piges uskyldige øjne.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Alle, der har læst "Anne Franks dagbog", vil gerne selv se det sted, hvor de begivenheder, der beskrives i historien, fandt sted, og de, der endnu ikke har gjort det, vil kunne lære om den bevægende historie om denne teenager, der har rørt millioner af mennesker over hele verden.

Besøget i Anne Franks hus, det tidligere kontor i hendes fars firma, der fungerede som deres skjulested, er meget velplanlagt og guidet. Du kan se alle rum i huset og sætte dig ind i, hvordan familien Frank havde det i de svære tider.

Under besøget vil du uundgåeligt få en klump i halsen. Især når man ser de originale notesbøger fra pigens dagbog og den enorme følelse af tomhed inde i bygningen.

Annes far og den eneste overlevende i familien, Otto Frank, vendte tilbage efter at have forladt koncentrationslejren og besluttede ikke at genopbygge skjulestedet, men at lade det stå tomt for at repræsentere den tomhed, han selv følte efter tabet af sine slægtninge.

Kort sagt anbefaler jeg et besøg på husmuseet, fordi det er en måde at holde mindet om Anne Frank i live og give hendes arv videre til fremtidige generationer, så den rædsel, de gennemlevede, aldrig vil blive gentaget.

Interessante detaljer

 • Beliggenhed: Prinsengracht 267.
 • Entré: Voksne betaler 14 euro, børn i alderen 10-17 år betaler 7 euro, og børn i alderen 0-9 år betaler 1 euro.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 1 time.
 • Anbefales til: Alle, der nogensinde har hørt om den bevægende historie om Anne Frank. Uanset om de har læst hendes dagbog eller ej. En lektion for livet.

Rembrandt Museum

Rembrandts hus-museum| ©Unsplash
Rembrandts hus-museum| ©Unsplash

Det er ikke altid, man har mulighed for at besøge det sted, hvor et af malerkunstens store genier boede, men i centrum af Amsterdam ligger Rembrandt House-Museum stadig og er et must for kunstelskere.

Det er en meget interessant oplevelse at gå ind i dette fuldstændig restaurerede hus fra det 17. århundrede. Det vil give dig et indblik i, hvordan husene så ud dengang, og hvordan kunstneren, som købte det i 1639, da han allerede havde opnået succes, arbejdede og boede der.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Det kan varmt anbefales at besøge museet, fordi det fortæller historien om Rembrandt som maler, forretningsmand, samler og indbygger i Amsterdam midt i den hollandske guldalder.

Hvis der er én ting, jeg godt kan lide, så er det, at museets personale har gjort et omhyggeligt stykke arbejde med at genskabe det oprindelige hus med møbler, kunstværker og genstande fra den periode baseret på en opgørelse, der blev lavet, da Rembrandt var ruineret af gæld.

Et besøg på Rembrandt-museet er noget af en oplevelse, fordi man kan gå gennem de forskellige rum, som kunstneren boede i, såsom stuen, køkkenet eller værkstedet (efter min mening det vigtigste rum i huset), hvor han malede flere af sine mesterværker. Det er fantastisk at gå gennem dette sted!

Men det er ikke alt! En anden grund til, at jeg anbefaler at besøge dette museum, er, at de arrangerer daglige workshops om graveringsteknik, og hvordan man malede på Rembrandts tid. Det er meget, meget interessant.

Interessante detaljer

 • Beliggenhed: Jodenbeestraat 4.
 • Entré: Voksne betaler 15 euro, børn mellem 6 og 17 år betaler 6 euro, og børn under 6 år er gratis.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 1 time og 30 minutter.
 • Anbefales til... dem med en passion for Rembrandt. Dette er en god mulighed for at nærme sig livet og arbejdet hos en af de mest innovative malere nogensinde fra hans eget hjem. En meget unik oplevelse, der ikke skuffer.

Modstandsmuseet

Modstandsmuseet| ©Jvhertum - wikipedia
Modstandsmuseet| ©Jvhertum - wikipedia

Ikke at dette er et af Amsterdams bedste museer, men historieinteresserede vil finde det en spændende rejse gennem Hollands historie under den nazistiske besættelse fortalt interaktivt og gennem de personlige historier om mange hollændere, der arbejdede og risikerede deres liv for at svække fjenden under 2. verdenskrig.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Modstandsmuseet giver besøgende et væld af oplysninger om en af de seneste episoder i landets historie. Det er meget veldokumenteret og indrettet, og jeg anbefaler dig at besøge det, fordi det fortæller, hvad der skete på en meget dynamisk måde gennem fotos, breve, genstande fra tiden og aviser, som vil hjælpe dig med at forstå, hvordan invasionen og den efterfølgende modstand fandt sted.

Hvis du besøger Amsterdam med din familie, og du vil besøge modstandsmuseet med dine børn, har denne institution en særlig udstilling dedikeret til dem, der fortæller historien om fire små børn og deres oplevelser under krigen.

Besøget er på ingen måde kedeligt, og du kan lære mange ting om et af de mest krampagtige kapitler i Europas historie.

Interessante detaljer

 • Sted: Plantage Kerklaan 61, Amsterdam.
 • Entré: Voksne betaler €12, børn 7-17 år betaler €6,50. Børn under 7 år gratis. Børn under 7 år er gratis.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 1,5 time.
 • Anbefales til... historieinteresserede, især dem, der er passionerede omkring Anden Verdenskrig. Jeg anbefaler at kombinere dette besøg med Anne Franks Hus for at få et mere komplet og detaljeret billede af, hvad der skete med hollænderne i den periode.

Amstelkring Museum

Sankt Nikolaus' velgørenhed, et af museets hovedværker.| ©Cornelis de Vos - wikipedia
Sankt Nikolaus' velgørenhed, et af museets hovedværker.| ©Cornelis de Vos - wikipedia

Amstelkring Museum er et af de mest overraskende og ældste museer i Amsterdam. Det er slående, fordi det udefra ligner et normalt lille hus i kvarteret, men der er intet, der antyder, hvad du vil finde indeni: en hemmelig kirke!

Men hvordan er det muligt, at der var hemmelige kirker i byen? Det viser sig, at Amsterdam efter Luthers reformation blev en protestantisk by, hvor det ikke var tilladt at praktisere den katolske tro offentligt.

Det var her, de første hemmelige katolske kirker som Amstelkring eller Begijnhof-kapellet dukkede op i kommercielle bygninger og mindede på en måde om de romersk-kristne katakomber, der hjalp den katolske befolkning åndeligt uden for offentlighedens synsfelt i tider med grusom forfølgelse.

Hvorfor jeg kan lide dette museum

Det er virkelig forbløffende at se, hvor velbevaret dette kirkemuseum, der blev bygget for 350 år siden, er, og hvordan bygningens indre blev tilpasset med gallerier, åbninger og bjælker til religiøs tilbedelse uden at røre ved den udvendige facades arkitektur. Intet måtte antyde, at der blev praktiseret en forbudt religion, da det ellers kunne få alvorlige konsekvenser for de troende.

Man kommer til Vor Frue af Loftets kirke via smalle, stejle trapper. Sammen med det smukke senbarokke alter er det museets mest imponerende del. Vidste du, at denne kirke kan rumme mere end 150 personer?

Resten af besøget på Amstelkring Museum foregår i husets andre rum. Ud over kirken, der er gemt på loftet, vil du kunne se andre rum som skriftestolen, køkkenet og nogle andre rum, hvor samlinger af katolsk kulturarv er udstillet.

Dette er et af de mest overraskende og interessante museer i Amsterdam, som jeg anbefaler dig at opdage på grund af det unikke ved dets konstruktion og formål. Dets utrolige historie og gode bevaring er et besøg værd på din ferie - du vil elske det!

Interessante detaljer

 • Sted: Oudezijds Voorburgwal 38, 1012 GD Amsterdam
 • Entré: Voksne betaler 14 euro, børn mellem 5 og 17 år betaler 7 euro, og børn under 5 år er gratis.
 • Hvor lang tid skal du bruge på at se det: 1 time og 30 minutter.
 • Anbefales til... rejsende, der vil ind i en af de få hemmelige kirker, der stadig er bevaret i deres oprindelige tilstand. Det er virkelig et unikt og specielt besøg.

Flere museer og kulturoplevelser i Amsterdam

Amsterdam er en livlig by med en bred vifte af kulturelle tilbud, som gør denne destination endnu mere interessant. Ud over de store museer, som er et must-see, er der mange andre anbefalede oplevelser, som du kan opleve på en anden tur til den hollandske hovedstad, hvilket er det hele værd. Disse er opsummeret nedenfor:


Hvilke andre attraktioner skal man se i Amsterdam?

Hvis det er første gang, du rejser til den hollandske hovedstad, og du ikke ved, hvor du skal starte dit besøg, er museerne i Amsterdam en god mulighed, men jeg anbefaler, at du også lader dig inspirere af artiklen What to see and do in Amsterdam, hvor du vil opdage de vigtigste turistattraktioner.

Hvis du foretrækker at tage på tur i byen i selskab med en guide, der vil vise dig alle Amsterdams hemmeligheder, må du ikke gå glip af indlægget De bedste ture i Amsterdam. Det er en meget behagelig og fornøjelig måde at udforske byen på.

En anden af byens mest berømte turistattraktioner er Amsterdams Red Light District, der er kendt for sin liberale livsstil og kontroversielle oprindelse. Hvis du er interesseret i at lære dette finurlige sted at kende med en guide, kan du læse mere i indlægget Amsterdam Red Light District Tours.

Hvis du ikke allerede har gjort det, er det altid en god idé at tage på kanalrundfart i "Nordens Venedig" og slappe af, mens du nyder de smukke seværdigheder i byen. Find ud af mere om denne oplevelse på Amsterdam Canal Cruises.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken dag har museerne i Amsterdam lukket?

  De fleste af Amsterdams museer og turistattraktioner er lukket om mandagen. Desuden er museerne åbne senere i weekenden.

 • Hvad er det bedste museum i Amsterdam?

  Samlet set anses Rijksmuseum for at være det mest interessante museum i Amsterdam. Hvis du er fan af fotografi, må du ikke gå glip af Foam Museum. Et besøg på Van Gogh-museet er altid en god idé, da det huser nogle af den hollandske malers mest ikoniske værker.

 • Er det muligt at tage billeder på Van Gogh-museet?

  Kun i afmærkede områder, såsom indgangshallen og fotocalls til selfies. Det er ikke tilladt at tage billeder af kunstværker og udstillinger.