Amsterdam rødt-lys-distrikt-tur

4.6
(7908 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
157 kr 143 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Lær en af de mest berømte attraktioner i den hollandske hovedstad at kende på en 2 timers vandretur i Amsterdams Røde Lys-kvarter . Du vil udforske den hollandske hovedstads mest kontroversielle kvarter på denne berømte vandretur i små grupper på omkring 15 personer .

Med en ekspertguide vil du lære om den seksuelle friheds historie i Amsterdam og besøge La Condomerie-butikken. Gå gennem gaderne i Warmoesstraat-kvarteret, hvor du vil se et væld af flag med mangfoldighed i vinduerne.

 • En to timersvandretur gennem ikoniske områder i Amsterdams Rødovrekvarter .
 • I små grupper ca. 15 personer kan du se seværdighederne og høre historien om hovedstadens mest kontroversielle kvarter med en lokal guide .
 • Gå rundt i gaderne i Warmoesstraat-kvarteret og besøg en af de mest specielle butikker, La Condomerie .
 • Underholdningsafgift er inkluderet i turens pris.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur i Amsterdams Røde Lys-kvarter.
 • Lokal guide.
 • Underholdningsafgift er inkluderet i turens pris.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Benyt lejligheden til at lære et af de mest eklektiske kvarterer i den hollandske hovedstad at kende på denne to timers vandretur i Amsterdams Røde Lys-kvarter. Kaldet de Wallen på hollandsk, og oplev byens middelalderlige centrum, der er omgivet af kanaler og smalle gader, med en lokal guide . Denne aktivitet omfatter den underholdningsskat, som alle deltagere i ture og aktiviteter i Amsterdam er underlagt.

I små grupper på ca. 15 personer vil du opleve livet i Amsterdams Rødhættekvarter, mens du vandrer rundt i de smalle brostensbelagte gader. Du vil se de skæve bygninger, den gotiske arkitektur og de smukke kanaler, der er gennemsyret af historie, og som udgør essensen af dette eklektiske kvarter.

På toppen af Dam-pladsens centrum kan du se det vigtigste nationale monument i Nederlandene. Denne 20 meter høje søjle af hvide sten blev bygget i 1956 til minde om ofrene for Anden Verdenskrig. På denne vandretur med en lokal guide vil du opleve en række interessante steder: fra sexbutikker, barer, teatre, berømte bycaféer og butikker med relation til erotik.

Du vil lære om den seksuelle friheds historie i Amsterdam, om de mest originale butikker og forretninger og om de mest overraskende ting i verden. Du vil besøge Condomerie, den ældste kondombutik i verden. Hotellet ligger i byens centrum, kun få skridt fra den berømte Dam-plads, og dets farverige butiksvindue er blevet et turistmål. Denne nysgerrige butik åbnede sine døre i maj 1987 som et sikkert og informativt sted, der støtter seksuel frihed, altid med respekt og forpligtet til at træffe foranstaltninger for at undgå seksuelt overførte sygdomme.

På denne berømte vandretur vil du opleve alle Amsterdams seværdigheder, som du ikke må gå glip af. Ved siden af Amsterdams hovedbanegård, der grænser op til det berømte Rødovrekvarter og ligger parallelt med Amstel-floden, går du langs Warmoesstraat, en af de ældste gader i byen. Her finder du museer, restauranter, caféer, pubber, diskoteker osv. Du vil se et væld af flag med mangfoldighedens flag hængende fra vinduerne. Det er utvivlsomt et af de vigtigste mødesteder for homoseksuelle i Europa .

Anmeldelser

4.6
· 7908 Anmeldelser
 • M
  Madison
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vores børn lyttede også opmærksomt og fik helt sikkert en masse vigtig information med sig. Vi nød det alle sammen meget. En fælles oplevelse, som helt sikkert vil blive husket.
 • K
  Katie
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selve turen var meget informativ, og hele familien lyttede opmærksomt til guidens historier. Der blev forklaret en masse baggrund og historiske fakta.
 • L
  Leland
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et besøg, der var helt anderledes end jeg havde forventet, men det var fantastisk.
 • E
  Emily
  4
  (0 Anmeldelser)
  Guiden førte os i en lille gruppe gennem det røde lyskvarter. Der var en masse interessante oplysninger og historier om rødt lys-kvarteret, men også om Amsterdam selv.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler