Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Auschwitz og Wieliczka saltmine dagsture fra Krakow

Hvis du besøger Krakow, har du sikkert planer om at tage på to af de mest populære udflugter i byen. Book dem sammen for at spare tid og penge - sådan gør du!

Carmen Navarro

Carmen Navarro

3 minutters læst

Auschwitz og Wieliczka saltmine dagsture fra Krakow

Indgangen til Auschwitz | Frederick Wallace

Nu har du sikkert læst, at to af de mest populære attraktioner i Kraków (og praktisk talt i hele landet) er udflugterne til Auschwitz-Birkenau og Wieliczka-saltminerne.

Efterspørgslen er så stor, at der er flere muligheder for at besøge begge steder på samme dag på en enkelt tur. Du vil hele tiden være ledsaget af en ekspertguide, og alle rejser foregår med privat bus. Her er detaljerne:

Combo Miner + Auschwitz

Auschwitz og Wieliczka Saltminen Dagstur fra Krakow

Billetter til de to mest populære seværdigheder i Krakow til den mest fordelagtige pris

Pakken inkluderer skip-the-line-billetter, guidede ture og transport. Dette er den bedste mulighed for at spare tid og penge ved at gøre begge Krakows mest populære sightseeingture på én dag.

Varighed: 11 timer

Om morgenen henter en privat bus dig på dit hotel og kører dig til koncentrationslejren Auschwitz. Her får du en guidet tur i de to Auschwitz-Birkenau-lejre i to til tre timer, ledsaget af en guide.

Derefter besøger du Saltminerne, hvor du går gennem de spektakulære gallerier og ser de statuer og rum, der er bygget med salt flere hundrede meter under jorden. Utroligt! Også her vil du blive ledsaget af en guide, som vil sørge for, at du ikke går glip af højdepunkterne i besøget. Denne kombinerede tur til Auschwitz og Wieliczka-minerne er en af de bedste beslutninger, du kan træffe for at få mest muligt ud af din rejse til Polen.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Du bruger kun én dag på disse to besøg, og du har resten af turen til at slentre rundt i Krakow og nyde gaderne og charmen uden at skynde dig. Og fordi det er all-inclusive, sparer du tid og penge på rejsen.

Anbefales, hvis... du har kort tid og foretrækker at gøre begge ture på én dag med en ekspertguide.


Hvor meget koster den kombinerede tur til Saltminerne og Auschwitz?

Wieliczka saltminer| ©Brian Snelson
Wieliczka saltminer| ©Brian Snelson

Pakker, der kombinerer Wieliczka Salt Mines og Auschwitz-turen, koster omkring 80 € hos Hellotickets. Pakken inkluderer bustransport fra byens centrum til Auschwitz, fra Auschwitz til saltminerne og fra saltminerne tilbage til Krakow.

Book turen til Auschwitz og Saltminerne

Hvor lang er hele turen?

Hvordan kommer man til Auschwitz?| ©Bogdan Migulski
Hvordan kommer man til Auschwitz?| ©Bogdan Migulski

Den kombinerede tur til Auschwitz og Saltminerne starter tidligt om morgenen og slutter ca. 12 timer senere. I løbet af denne tid vil du have tid til de nødvendige transfers og guidede ture til begge attraktioner.

Det gode er, at du under busturene har tid til at hvile dig lidt og genoplade batterierne. En frokostpause er også inkluderet.

Book turen til Auschwitz og Saltminen

Er det værd at købe den kombinerede tur til saltminerne og Auschwitz?

Saltmine-galleriet| ©Dennis Jarvis
Saltmine-galleriet| ©Dennis Jarvis

Ja, især for korte ture, hvor du kun har kort tid i byen, og du gerne vil nå begge ture på én dag for at frigøre tid til resten af din Krakow-tur.

Selvom det kan virke som en udmattende tur, er sandheden, at tidspunkterne er meget godt fordelt, og du vil ikke føle dig for træt. Og det faktum, at det hele foregår på én dag, vil spare dig tid til at komme fra et sted til et andet, hvilket også er meget praktisk.

Book turen til Auschwitz og saltminerne

Hvad er tidsplanen for turen til Auschwitz og saltminerne?

Besøg koncentrationslejren Auschwitz| ©Lāsma Artmane
Besøg koncentrationslejren Auschwitz| ©Lāsma Artmane

Der er forskellige muligheder, også afhængigt af om du vælger at blive hentet på dit hotel, eller om du foretrækker selv at gå til et mødested. Den tidligste afgang er kl. 6 om morgenen, så du kan være i Auschwitz fra morgenstunden og besøge koncentrationslejren, før de store grupper af turister ankommer.

Book en tur til Auschwitz og saltminerne

Er denne tur egnet for børn?

Oplev det fantastiske indre af saltminerne.| ©Aleksandr Zykov
Oplev det fantastiske indre af saltminerne.| ©Aleksandr Zykov

Ja, men det er ikke tilrådeligt at tage dem med til Auschwitz, hvis de er små eller meget følsomme. Den officielle organisation for udryddelseslejren anbefaler ikke besøg for børn under 14 år. Hvis du vil følge nogle tips til at få dit besøg i Auschwitz til at gå glat, må du ikke gå glip af mine 10 tips til at besøge Auschwitz fra Krakow.

Book turen til Auschwitz og saltminerne