Krakow gamle bydel og jødiske kvarter privat tur

4.3
(28 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 4 til 5 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
804 kr 731 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd den jødiske del af Krakow på denne helt private tur , der varer ca. 2 timer. Under hele turen vil du blive ledsaget af en rejseleder , som er uddannet historielærer. Han vil fortælle dig virkelige og relevante fakta og historier, mens han giver dig sin udelte opmærksomhed, da kun du og dine ledsagere deltager.

Turen vil føre dig til de steder, hvor den store film "Schindlers liste" blev optaget, samt til den jødiske ghetto og Zablocie-distriktet. På hvert af stederne vil du høre inspirerende historier om Anden Verdenskrig på grund af deres beliggenhed i det sydlige Polen.

  • Nyd en helt privat oplevelse på denne rundvisning i Krakows gamle bydel.
  • Hør alt om byens historie fra en guide, der er en akkrediteret historielærer.
  • Få alt at vide om detaljerne i Anden Verdenskrig i Krakow og især det jødiske kvarter.

Hvad er inkluderet

  • Rundvisning i den gamle bydel og det jødiske kvarter i Krakow
  • Privat rundvisning
  • Historie ekspertguide
  • Adgangsgebyrer til monumenter

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Lær alt om historien om den gamle by Krakow i Polen på denne helt private rundvisning. Du vil bruge ca. 2 timer på at udforske gaderne i den gamle bydel og det berømte jødiske kvarter. I den forbindelse vil du blive ledsaget af en guide, ikke bare en hvilken som helst guide, men en akkrediteret historieprofessor. Din guide vil være en ph.d.-studerende, så han vil videregive sin passion for historie til dig og dine ledsagere.

Krakow er en by, der har meget at fortælle. Først og fremmest var det en middelalderby, så at gå gennem den gamle bydel er som at blive transporteret tilbage i tiden. Under din tur vil du lære denne gamle bydel at kende, samt det berømte jødiske kvarter, Kazimierz-kvarteret. Dette kvarter var centrum for det jødiske samfund fra det 14. århundrede og frem til Anden Verdenskrig.

Derfor var Krakow en af de største byer, der blev ramt af Anden Verdenskrig, og derfor vil du også lære en masse historier relateret til den under turen. Desuden var Krakow også byen, hvor mange af scenerne fra filmen "Schindlers liste" blev optaget, hvilket du vil kunne se med dine egne øjne under turen.

Glem ikke at besøge Zablocie-kvarteret, hvor du kan finde Oskar Schindlers fabrik, hvor der blev fremstillet emaljevarer, men som i dag er et holocaustmuseum.

Yderligere info

Afbestillingsregler