Krakow Wawel Slot guidet tur

4.7
(1907 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 1 time 15 minutter til 4 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
832 kr 757 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Wawel-bjerget er uden tvivl et af de mest symbolske og hellige steder i Polen. Du vil få mulighed for at lære den grundigt at kende sammen med en lokal ekspertguide . Når du kommer ind med din gruppe til turen, behøver du desuden ikke at vente i lange køer ved indgangen.

På denne tur kan du opleve vidundere ved Wawel-slottet og Wawel-katedralen, og du kan vælge, når du bestiller, om du kun vil se en af bygningerne eller begge. Derudover vil du på din tur udforske den gamle bydel og andre vigtige monumenter.

 • Du får billetter til et grundigt besøg på Wawel-slottet og Wawel-katedralen, som er to nationale symboler på UNESCO's verdensarvsliste.
 • Nyd denne oplevelse med en lokal ekspertguide, og du behøver ikke at stå i kø.
 • Da turen foregår i grupper på omkring 12 personer, får du mere personlig opmærksomhed og en meget mere berigende oplevelse.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Wawel-slottet (hvis du vælger denne mulighed)
 • Adgang til Wawel-katedralen (hvis du vælger denne mulighed)
 • Hurtig adgang uden kø.
 • Rundvisning i området omkring slottet og katedralen.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Denne aktivitet består af en guidet rundvisning , hvor du vil lære om et af de vigtigste religiøse og politiske steder i Polen: Wawel-bjerget. Du kan vælge mellem flere muligheder, når du booker. Du kan vælge at se Wawel-slottet eller katedralen alene eller besøge begge bygninger for at få et mere komplet overblik.

Da der er ca. 12 rejsende i hver gruppe, får du mere personlig opmærksomhed fra en lokal guide, som er ekspert i Wawel-områdets og den gamle bydel i Krakow.

Du vil udforske det indre af Wawel-slottet, herunder de kongelige lejligheder og statsværelserne.

Dette slot i romansk, gotisk og renæssancearkitektur har tjent som residens for polske konger som Sigismund II. I dag er slottet et af de bedste kunstmuseer i landet med samlinger af guldsmede, rustninger, gobeliner, malerier og meget mere.

Du vil også have adgang til Wawel-katedralens indre. Denne katedral var i århundreder det religiøse symbol for hele Polen og var stedet for begravelser og kroninger af f.eks. biskop Sankt Stanislaus. Det kongelige kapel med sin forgyldte kuppel og Wawelklokkerne er andre juveler, som er meget værdsat af besøgende.

Desuden er statuen af pave Johannes Paul II og general Tadeusz Kosciuszko monumenter af høj national værdi, som du kommer forbi på turen.

En gåtur gennem den gamle bydel i Kraków og markedspladsen bør du ikke gå glip af for at fuldende denne rute. Dette område er forbundet med Wawel-slottet via den såkaldte kongevej.

Wawels rige historie og kunstneriske atmosfære vil tage dig med på en rejse gennem Polens historie. For ikke at nævne legender som dragen fra Wawel, som vil give dig en oplevelse som et ægte eventyr.

Anmeldelser

4.7
· 1907 Anmeldelser
 • M
  Mariano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Slottet indeholder et enormt antal værelser, jeg havde ikke forestillet mig, at det var så stort, før jeg så det i virkeligheden. Jeg vil sige, at det tager flere dage at gå gennem hele slottet og få en bedre forståelse af dets historie.
 • R
  Renato
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et symbolsk sted i Krakow, fyldt med imponerende og meget mærkelige historier. Det var et godt valg at tage med på denne tur, ikke kun på grund af selve slottet, men også på grund af hvor informativ den var.
 • F
  Filomena
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget attraktivt slot med smuk udsigt. Jeg følte, at det var en meget personlig oplevelse, og guiden var hele tiden meget god. Jeg vil tage et smukt minde med mig fra dette sted med min mand.
 • G
  Guillermo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen til slottet er værd at gå. Selv om turens længde ikke er særlig fordelagtig, synes jeg, at det er et godt valg, hvis du er i Krakow.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler