Dagstur til Porto Moniz fra Funchal

4.6
(872 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 8 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
592 kr 539 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Få mest muligt ud af denne udflugt til Porto Muniz fra Funchal, der ligger næsten en time væk, med denne booking. Der er tale om en privat tur i et privat 4x4-køretøj med plads til kun otte personer, og turen varer ca. otte timer.

I vil kunne se naturvidundere i den nordvestlige del af øen, såsom Paul da Serra og Porto Moniz, hvor du finder de bedste naturlige pools, ledsaget af en professionel guide. Nyd bekvemmeligheden af en transport til og fra dit hotel.

 • Oplev den nordvestlige del af Madeira på denne tur til Porto Muniz fra Funchal i et 4x4-køretøj.
 • Lær om de naturvidundere, du vil møde, af en professionel guide på denne private aktivitet, der varer omkring otte timer.
 • Du skal ikke bekymre dig om transport, da denne booking omfatter transport til og fra dit hotel.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Porto Muniz fra Funchal i en 4x4 jeep
 • Professionel guide
 • Transport til og fra dit hotel
 • Mad og drikke

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Udforsk den nordvestlige del af Madeira med denne udflugt til Porto Muniz fra Funchal, som ligger næsten en times kørsel derfra. En professionel guide ledsager dig på denne private tur i 4x4-køretøjet, som kan rumme op til 8 personer. På denne tur, som varer ca. otte timer, vil du se forskellige seværdigheder i den vidunderlige natur, der omgiver dette område. Du vil kunne gennemføre turen i din fritid, da transporten til og fra dit hotel er inkluderet.

Historien om Madeiras vulkanske oprindelse går ca. 5 millioner år tilbage i tiden. Øen blev opdaget af en trio af eventyrlystne portugisiske søkaptajner, som gav øen navnet "Madeira", fordi det er en stærkt skovklædt ø, og dens hovedstad, Funchal, på grund af den rigelige mængde fennikel, der findes i området.

Nyd landskabet på denne tur og historiske monumenter som Paul da Serra og Porto do Moniz. I sidstnævnte har du mulighed for at besøge de naturlige pools. De er en stor turist- og lokal attraktion på grund af roen og den storslåede panoramaudsigt, som du får, mens du forfrisker dig.

På denne udflugt vil I også stige ud af 4x4-køretøjet for at tage på en guidet vandretur gennem bjergets skove. Og hvis vejret tillader det, kan du få dine fødder i blød på den sorte sandstrand i Seixal.

Du får også mulighed for at besøge Paul da Serra, det største plateau på Madeira, der ligger i ca. 1.500 meters højde. Det er det største flade område på den vulkanske ø. På dette plateau er det meget almindeligt at befinde sig over tågen. Du vil også finde kofarme, hvilket er meget karakteristisk for dette sted.

Anmeldelser

4.6
· 872 Anmeldelser
 • R
  Rita
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk udflugt. Skal gentages mere end én gang.
 • N
  Norman
  4
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen var meget god, vi nød virkelig de vidunderlige naturlandskaber og alle guidens forklaringer under vandreturen. En skam, at vejret ikke var på vores side den dag.
 • J
  Jill
  5
  (0 Anmeldelser)
  En vandretur med utrolige landskaber og en masse information om portugisisk kultur.
 • F
  Felix
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk tur, med en masse indhold om Portugals historie og kultur og med virkelig skønne steder, som alle bør besøge på et tidspunkt. Mere end anbefalelsesværdigt, det er en unik tur.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler