Dagstur til Aveiro fra Porto

4.7
(281 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
375 kr 341 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Rejs til Aveiro i en komfortabel minibus og udforsk byens romantiske kanaler i ca. 4 timer. Under hele aktiviteten går du om bord på en traditionel lokal båd og sejler langs de maleriske kanaler i Portugals Venedig. Mens du sejler, vil du lære om områdets historie, ledsaget af din ekspertguide .

Du vil kunne beundre de farverige huse og bygninger på Costa Nova , der er kendetegnet ved deres flisebelagte facader. Du vil også få mulighed for at smage de lækre "huevos suaves" , en lokal dessert lavet af æggeblommer og sukker . På turen kan du også vælge mellem morgen- eller eftermiddagsvagter, så du kan tilpasse turen så meget som muligt efter dine ønsker.

 • Gå langs Aveiros kanaler på denne 4 timers tur
 • Se seværdighederne på Costa Nova om bord på en traditionel "moliceiro"-båd.
 • Besøg byens flisebelagte bygninger, og smag de lækre "bløde æg".

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Aveiro fra Porto
 • Ekspertguide
 • Flodkrydstogt på den traditionelle "barco moliceiro", som er enestående i verden
 • Privat transport for din gruppe (hvis du vælger den private tur)

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

På denne tur udforsker du Portos omgivelser i en komfortabel minibus . Du vil køre til byen Aveiro, der er kendt som Portugals Venedig , hvor du kan udforske de romantiske kanaler. Aktiviteten vil vare ca. 4 timer, hvor I vil blive ledsaget af en ekspertguide , som I vil lære om historien og kulturen på de steder, I vil besøge.

I vil gå om bord på en traditionel båd, kendt som en "moliceiro", og glide gennem byens maleriske kanaler. Mens du sejler, kan du beundre de farverige flisefacader , der kendetegner bygningerne på Costa Nova. Du vil også få mulighed for at smage de lækre "bløde æg", som er lavet af æggeblommer og sukker og er en af de mest berømte desserter i området .

Denne postkort-perfekte landsby er blevet en turistattraktion takket være de træhytter, der er malet med farvestrålende striber. Du vil lære om historien om disse hytter, der oprindeligt blev bygget af fiskere som beskyttelsesrum og udstyrstelte og nu er omdannet til ganske karakteristiske ferieboliger.

I Costa Nova kan du også nyde stranden og det fantastiske kystlandskab . Denne tur er en perfekt mulighed for at tage flotte billeder og fordybe sig i Aveiros og Costa Novas kultur og historie. Desuden kan du vælge mellem en morgen- eller eftermiddagsafgang for at tilpasse turen til din tidsplan og få den mest personlige oplevelse.

Anmeldelser

4.7
· 281 Anmeldelser
 • o
  olivier CERE
  3
  (0 Anmeldelser)
 • L
  LEA DIOTAIUTI
  5
  (0 Anmeldelser)
  Super excursion, José est un guide adorable qui nous expliquait bien tout ce qu'il y a à savoir et se débrouille très bien en anglais et français! Merci
 • L
  Laura De Martini
  3
  (0 Anmeldelser)
  A mio parere bisognerebbe allungare il tempo di visita a costa Nova e Aveiro. Magari accorciare tour con barca, per me poco interessante.
 • M
  MICHELE DITILLO
  4
  (0 Anmeldelser)
  Tour simpatico, ben organizzato anche se Aveiro non è proprio come Venezia...
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler