Billetter til Alhambra og Nasrid Paladser

4.9
(18579 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Fra
240 kr 219 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Besøg Alhambra og Nasrid-paladserne med disse billetter. Udforsk dette monument, som er et af de mest besøgte i Europa, i den andalusiske by Granada. Spadser i dit eget tempo gennem de forskellige dele af den såkaldte røde fæstning og Generalife-haverne.

Med disse rabatkort kan du også få adgang til Karl V's palads og Alhambra-museet. Det er en perfekt tur gennem de otte århundreders historie i dette monument, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Fra paladset har du også en vidunderlig udsigt over Granada, som du kan forevige på et foto.

 • Besøg Alhambra og Nasrid-paladserne med disse billetter, og lær det at kende i dit eget tempo.
 • Oplev alt om et af de mest besøgte monumenter i verden ved at gå rundt i de rum, du har adgang til, såsom Karl V's palads og Alhambra-museet.
 • Nyd dette besøg i Alhambra, og tag et billede af byen Granada fra paladset, da du vil have en utrolig panoramaudsigt.

Hvad er inkluderet

 • Indgang til Alhambra og Nasrid-paladserne
 • Adgang til Karl V-paladset og Alhambra-museet
 • Lydguide

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Udforsk Alhambra og Nasrid-paladserne med disse billetter. Få adgang til et af de mest besøgte monumenter i verden, og som er på UNESCO's verdensarvsliste. Du får mulighed for at slentre rundt i paladset, såvel som Generalife-haverne, Alhambra-museet og Karl V's palads, i dit eget tempo.

Under din rejse til Granada er et af de steder, du skal besøge, uden tvivl Alhambra. Det kaldes ofte Alhambra-paladset, men dette sted er et citadel i byen Granada. Det har et kompleks af forskellige paladser, haver, passager og en fæstning. Det var hjemsted for sultanen og hans familie, men også for hoffet og mange arbejdere. Faktisk er Alhambra det eneste muslimske citadel , der stadig står næsten lige så perfekt, som det gjorde i sin tid.

Du kan gå på opdagelse i dette otte århundreder gamle kompleks, der fortæller en utrolig historie og er et eksempel på islamisk kunst i verdensklasse. Paladset blev oprindeligt bygget i 889 e.Kr. som en lille fæstning, men i det 13. århundrede blev det ombygget og renoveret af grundlæggeren af Nasrid-dynastiet Mohamed ben Al-Ahmar fra Emiratet Granada. Og Yusuf I, sultan af Granada, omdannede fæstningen til et kongeligt palads.

Da det islamiske styre ophørte i 1492, erobrede kong Ferdinand af Aragonien og dronning Isabella af Castilien Granada og gjorde paladset til deres kongelige hof. Under deres styre blev det delvist modificeret i renæssancestil. Et århundrede senere blev visse dele af komplekset ødelagt for at bygge et palads i renæssancestil, Karl V's Palads, som du kan besøge.

Ud over de vigtigste seværdigheder i Alhambra, såsom Løvefontænen, har du med denne reservation også adgang til Alhambra-museet, hvor de mange arkæologiske vidnesbyrd, der er indsamlet gennem århundrederne, opbevares.

Anmeldelser

4.9
· 18579 Anmeldelser
 • J
  Jette Klitsgaard
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fint med disse billetter,alt gik ok ved indgangen.
 • J
  Jean Michel WALTER
  4
  (0 Anmeldelser)
  Bien organisé
 • N
  Nazzareno Bucciotti
  5
  (0 Anmeldelser)
  Tutto molto semplice e costi contenuti
 • A
  Amine AMRI
  5
  (0 Anmeldelser)
  Parfait
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler