Granada Alhambra guidet nat-tur

4.9
(779 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
485 kr 441 kr
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Oplev Alhambra i Granada på denne guidede nattur for små grupper på ca. 10 personer . En professionel guide vil ledsage jer og afsløre alle hemmelighederne omkring denne fæstning fra det 14. århundrede, som har været på UNESCO's verdensarvsliste i 40 år.

Under turen, som varer omkring to timer, besøger du de forskellige rum, som Nasrid-dynastiet skabte. Du kommer gennem de vigtigste områder i et af de mest besøgte monumenter i Spanien, såsom Nasrid-paladserne. Du vil have Sierra Nevada i baggrunden, såvel som månen og brisen fra Darro-floden. Du vil opdage den forskellige symbolik i hver af Alhambras mure.

  • Tag del i en unik oplevelse med denne guidede nattur til Alhambra i Granada.
  • Lær om Alhambras fortid af en professionel guide.
  • Gå gennem de forskellige rum i denne fæstning fra det 14. århundrede, og lær om symbolikken bag hvert rum.
  • Deltag i en aktivitet, der er designet til små grupper på ca. 10 personer, for større komfort og personlig tilpasning.

Hvad er inkluderet

  • Guidet nattur til Alhambra i Granada
  • Indgang til Alhambra
  • Professionel guide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev Alhambra i Granada, et af de mest besøgte monumenter i Spanien, på denne guidede tur om natten. Du deltager i en tur, der varer omkring to timer i måneskin. Dette er en guidet aktivitet for grupper på omkring 10 personer , og en professionel guide vil ledsage jer på hele turen.

Dette palads blev bygget under Nasrid-dynastiet i det 14. århundrede og betragtes som et af de fineste eksempler på islamisk arkitektur i verden. Det ligger på toppen af en bakke, hvorfra man har en spektakulær udsigt over Granada og kan nyde brisen fra Darro-floden og Sierra Nevada.

Det er værd at bemærke, at Alhambra blev erklæret for verdensarv af UNESCO i 1984, og som en af Spaniens største attraktioner er det tilrådeligt at booke i forvejen, da det er et must-see for enhver, der elsker islamisk kunst .

Alhambra består af flere rum. Det mest berømte er uden tvivl Patio de los Leones samt Karl V's palads, som blev tilføjet senere i det 16. århundrede.

Under besøget kommer du til Nasrid-paladserne, et stort kompleks inde i fæstningen, hvor du blandt andet kan se tronsalen, Abencerrajes-salen og De to søstres sal.

Yderligere info

Afbestillingsregler