Madrid Prado Museum Billetter

4.7
(23218 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
165 kr 150 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Tøv ikke med at købe en billet til Prado-museet i Madrid, som måske er Spaniens mest berømte kunstgalleri. Billetten omfatter direkte og kø-fri adgang til både den permanente samling og de skiftende udstillinger. Udforsk korridorerne i en bygning med mere end 8.000 malerier.

Dette galleri rummer en af de største samlinger af spansk guldalder og flamsk kunst. Du vil få mulighed for at se værker af maleriets verdensmestre som Rembrandt, El Greco, Velázquez, Van Dyck, Goya og Bosch. Som et af de mest besøgte museer i verden er der garanti for en lærerig og berigende oplevelse.

 • Udforsk Prado-museet i Madrid, som er et af de mest berømte og højt værdsatte kunstgallerier i verden. Du får direkte adgang uden at stå i kø.
 • Den eksklusive samling har mere end 35.000 genstande og 8.000 malerier, herunder værker af Velázquez, Bosch og Rembrandt.
 • Udvid din billedkundskab om guldalderen, spansk og flamsk kunst ved at besøge en institution, der er blevet erklæret et aktiv af kulturel interesse.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Prado-museet
 • Adgang til regelmæssigt skiftende udstillinger (hvis de findes)

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Med denne billet til Prado-museet i Madrid, hvor du kan springe køen over, kan du lære noget på et af verdens bedst vurderede kunstgallerier. Lær om kunstnerisk kultur og historie ved at betragte store værker af mestre som Rembrandt, Goya, Van Dyck, Goya, El Bosco og Velázquez.

Gå gennem korridorerne i et af de mest besøgte kunstgallerier i verden. Her finder du en samling på over 8.000 malerier, mere end 35.000 genstande, 9561 tegninger og meget mere. Lær om den spanske guldalder og flamsk kunst på et sted, der har tiltrukket illustre personligheder som de Gaulle, Elizabeth II af England og Margaret Thatcher.

Museet blev indviet i 1819, og med en samling på mere end 35.000 kunstværker er det i dag et af de bedste museer i verden. Det skiller sig først og fremmest ud ved at rumme værker af de bedste kunstnere som Murillo, Ribera, Fra Angelico, Raphael, Tintoretto og mange flere. Her kan du opleve alt om spansk, flamsk, italiensk, fransk og tysk maleri og meget mere.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige værker i galleriet er Goyas "Saturn, der fortærer sine børn", Velázquez' "Las Meninas" og Boschs "De jordiske glædernes have".

Med hensyn til opførelsen var hovedarkitekten Juan de Villanueva, som tegnede den oprindelige bygning. Dette museum er også fyldt med tegninger, tryk, fotografier, dekorative kunstværker, våben og rustninger, medaljer, bøger, kort og mange andre værdifulde genstande.

Anmeldelser

4.7
· 23218 Anmeldelser
 • S
  Samuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Prado-museet er hjemsted for nogle af de vigtigste værker i verden. Et besøg er et must, hvis du er i området.
 • J
  Julieta
  5
  (0 Anmeldelser)
  Rembrandts og Rubens' værker var blandt de værker, der fangede min opmærksomhed mest. Der findes ikke sådanne museer i mit land, og jeg var forbløffet over alle de vidundere, jeg så.
 • C
  Cecilia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utroligt museum overalt. Jeg anbefaler, at man tager muligheden med guiden for at få kendskab til alle detaljerne i værkerne og historien.
 • A
  Aida
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er det mest berømte museum i Spanien, og hvis du kommer forbi her, må du ikke gå glip af det. Adgangen er meget hurtig og for ikke at nævne de storslåede kunstværker.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler