Madrid Voksmuseum Billetter

4.6
(3474 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Spring over køen - Vent ikke i kø ved indgangen

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
173 kr 158 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Oplev statuerne af berømte personer fra historien og popkulturen med denne billet til Madrid's voksmuseum, hvor du kan springe køen over . Besøg dette særprægede museum, og udforsk en omfattende samling af over 450 berømte personer .

Se statuer af offentlige personer, lige fra politikere, sangere, fodboldspillere til Hollywood-stjerner, på nært hold. Se statuer af personer fra fortid og nutid, f.eks. Christoffer Columbus og Rafa Nadal, og lær, hvordan figurerne er lavet.

 • Oplev statuerne af historiske figurer med denne billet til Madrid Voksmuseum, hvor du kan springe køen over .
 • Se statuer af mere end 450 berømte personer fra fortid og nutid .
 • Få taget et billede sammen med dine yndlingsstjerner som Taylor Swift, Rafa Nadal, Marylin Monroe, Barack Obama eller Christopher Columbus.
 • Lær alt om processen med at lave og skabe figurerne .

Hvad er inkluderet

 • Adgang til voksmuseet i Madrid.
 • Adgang uden køer.

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Mød nogle af de mest berømte og vigtige personer i historien med denne billet til Madrids voksmuseum, hvor du kan springe køen over . Under din ferie i den spanske hovedstad kan du besøge dette museum og udforske en samling af mere end 450 voksfigurer . Se berømte ansigter fra filmstjerner, fodboldspillere, politikere og historiske personer. Hold øje med stjerner som Leonardo DiCaprio, Marylin Monroe, Barack Obama eller Angelina Jolie, og få taget et billede med dit idol.

Du vil opdage en lang række mennesker fra fortid og nutid, som gennem historien har udmærket sig på forskellige områder som kunst, politik og sport. Benyt lejligheden til at posere og tage en selfie med en berømt sportsudøver som Rafa Nadal, Marc Márquez, Iker Casillas eller Cristiano Ronaldo.

Udforsk de forskellige rum, og føl dig som en rigtig stjerne ved siden af kunstnere som Justin Bieber og Taylor Swift. Tag en selfie med berømte Hollywood-skuespillere som Brad Pitt, Marylin Monroe, Antonio Banderas eller Dwayne Johnson, og få en unik oplevelse omgivet af de mest berømte personligheder i verden.

Sammen med de kulisser og scenarier, der genskaber den tid, kan du også se historiske figurer som Kleopatra, de katolske konger, Napoleon og endda USA's tidligere præsident Barack Obama selv. Du kan også finde figurer af prominente kunstnere og forfattere som Picasso, Dalí, Cervantes og Shakespeare.

Med din billet kan du opleve rigtige stjerner og historiske figurer som Christoffer Columbus, som var den første figur, der blev skabt til indvielsen i 1972 . Se Romerrigets magt som en hyldest til Spaniens katolske konger, se en miniature tyrefægterarena og mød den nuværende spanske kongefamilie.

Du vil rejse tilbage i tiden med disse historiske figurer, men du vil også lære alt om den seks måneder lange proces, der ligger bag fremstillingen af museets figurer. Lær, hvordan magi bliver til, og nyd denne rejse gennem fortidens og nutidens historie og kultur.

Anmeldelser

4.6
· 3474 Anmeldelser
 • K
  Karina
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg kan nu sige, at jeg har fået mit billede med Cristiano Ronaldo! Sikke en utrolig lighed.
 • D
  Dominique
  5
  (0 Anmeldelser)
  Kunst når det er bedst, og det er utroligt, hvordan de formår at komme tæt på et menneske.
 • S
  Sara
  5
  (0 Anmeldelser)
  Perfekt til gode billeder. De er alle gode til at tage gode positurer, så det ser ud som om, de er sammen med dig.
 • A
  Amethyst
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er utroligt, 6 måneder til at lave dem. Der er ingen tvivl om, at alle, der kommer her, vil blive super imponeret.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler