Guidet tur i katedralen i Santiago de Compostela

4.3
(1698 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 1 time 30 minutter til 2 timer 10 minutter
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
140 kr 128 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev katedralen i Santiago de Compostela på denne guidede tur. På denne uforglemmelige oplevelse vil du besøge et af de mest besøgte katolske templer i Spanien, som tiltrækker tusindvis af pilgrimme hvert år. Gør dig klar til at lære om apostlen Sankt Jakobs grav.

Denne aktivitet omfatter en professionel guide, som vil føre dig gennem det indre af Spaniens førende romanske kunstværk. Du vil få mulighed for at gå rundt mellem korene og se de utallige kapeller, som dette tempel rummer, samt se den berømte botafumeiro og få adgang til katedralmuseet. Du får også hovedtelefoner, så du ikke går glip af en eneste detalje af guidens forklaringer.

 • Nyd en rundvisning i katedralen i Santiago de Compostela, som er et af de mest fantastiske romanske kunstværker i Spanien.
 • Sammen med en ekspertguide vil du lære om apostlen Sankt Jakobs liv og historien om dette fantastiske monument, der tiltrækker tusindvis af pilgrimme hvert år.
 • Besøg katedralmuseet, og nyd alle detaljerne i katedralen: Botafumeiro og Corticela-kapellet.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til katedralen i Santiago de Compostela
 • Indgang til katedralmuseet
 • Adgang til Portico of Glory (hvis denne mulighed er valgt)
 • Rundvisning i det historiske centrum (hvis valgt)
 • Hovedtelefoner

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Kunst- og religionselskere vil elske denne oplevelse, som består af en guidet rundvisning i katedralen i Santiago de Compostela. Oplev hemmelighederne og charmen ved denne juvel af romansk kunst. En ekspertguide vil hele tiden ledsage dig og give dig oplysninger af interesse, og du får også hovedtelefoner for at lytte bedre til dem.

Udforsk alle hjørner af dette kristne tempel, balkonerne med en utrolig udsigt, apostlen Santiagos grav eller Kortikela-kapellet. Den anses for at være et af de mest repræsentative centre for kristendommen og skiller sig især ud ved at være endepunktet for Jakobsvejen.

Den blev bygget fra 1075 til 1211, og når du udforsker den i dybden, vil du ud over rester af romansk kunst også finde spor af gotisk, barok og spansk gotisk arkitektur.

Katedralen i Santiago de Compostela er et kunstnerisk, religiøst og kulturelt symbol med en enorm indflydelse. Ved at rumme resterne af apostlen Sankt Jakob blev dette sted det vigtigste pilgrimscenter i Europa. Dens kulturarvsværdi afspejles i det faktum, at Unesco har erklæret den for et aktiv af kulturel interesse og et verdensarvsområde.

Tusindvis af mennesker tager på pilgrimsrejse til Galicien fra forskellige steder for at nå frem til katedralen, selv om det i dag er mere almindeligt at tage på pilgrimsrejse til fritidsformål. Templet har omkring 16 kapeller, og de mest ikoniske elementer er bl.a. det store alter, botafumeiro'en, som har været et renselsesobjekt siden middelalderen, og Portico de la Gloria.

Anmeldelser

4.3
· 1698 Anmeldelser
 • C
  Carmen
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smuk katedral, jeg kan varmt anbefale den guidede rundvisning.
 • M
  Miguel
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det var en god oplevelse, selv om jeg havde forventet noget mere af katedralen. På trods af dette må jeg indrømme, at det var værd at tage af sted, jeg lærte en masse om stedet takket være guiden, og jeg nød turen ret meget.
 • S
  Susan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en meget god oplevelse med min familie, vi lærte en masse om katedralen takket være guiden, og vi nød hele turen. Kan varmt anbefales at gøre det med en anden.
 • K
  Kevin
  5
  (0 Anmeldelser)
  En meget imponerende og majestætisk katedral.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler