Tur til Santiago de Compostela med mysterier og legender

4.3
(34 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
102 kr 93 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne tur får du mulighed for i ca. 2 timer at få kendskab til de vigtigste mysterier, myter og legender i byen Santiago de Compostela. Du vil blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære mange interessante fakta om byen og dens historie.

Du vil se de vigtigste monumenter i Santiagos historiske centrum, mens du vil lære interessante fakta, såsom forholdet mellem Jakobsvejen og Tempelherreordenen eller Gåsespillet. En original tur, ideel for elskere af det paranormale og usædvanlige.

 • Gå gennem den mest spøgelsesagtige og legendariske side af byen Santiago de Compostela.
 • Lær fra en ekspertguide et væld af paranormale fakta og interessante historiske fakta om den galiciske hovedstad.
 • Lær om forholdet mellem Jakobsvejen og tempelridderne samt om det berømte Gåsespil.

Hvad er inkluderet

 • Rundvisning i mysterier og legender i Santiago de Compostela
 • Ekspertguide
 • Hovedtelefoner til at lytte til vejledningen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Tag med på denne rundvisning i Santiago de Compostela og oplev den galiciske hovedstadens mest mystiske og spøgelsesagtige side. Turen varer ca. 2 timer, og du vil blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære et væld af historiske fakta, myter og legender om byen Compostela.

Plaza de las Praterías kan du lytte til apostlen Jakobs legender og mirakler og lære om byens historie og dens forhold til Kristi efterfølger.

Plaza del Obradoiro, byens mest berømte plads, kan du se de mange symbolske bygninger, der omgiver den. Det drejer sig bl.a. om Rajoy-paladset, Hostal de los Reyes Católicos, Colegio de San Jerónimo og selve katedralen i Santiago de Compostela.

Du vil også se Plaza de la Inmaculada, hvor de sidste strækninger af pilgrimsvejen til Santiago, den franske, engelske og nordlige vej, mødes. De fuldender ruten, som fører til katedralens Puerta del Paraíso. Det er derfor, at denne plads i middelalderen var kendt som Plaza del Paraíso.

På dette torv kan du høre om hekse, charme og besværgelser samt om tempelridderne, om betydningen af Camino de Santiago i middelalderen og om, hvordan spillet om gåsen var baseret på denne unikke rute .

Du vil besøge klosteret San Martín Pinario, hvor den hellige inkvisition havde sit hovedsæde, og fortsætte til Capital de Ánimas, hvor Queimada blev fremstillet. Dette er en velkendt galicisk drik, der traditionelt bruges til at afværge ånder og onde væsener .

Andre legender venter også på dig i San Félix de Solovio-kirken og på Plaza de la Quintana, hvor en mystisk pilgrim ved mørkets frembrud dukker op som et spøgelse.

En original og sjov tur, fuld af mystik og historie, ideel for elskere af det paranormale .

Anmeldelser

4.3
· 34 Anmeldelser
 • M
  Maria
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen gik meget godt, turen var ganske behagelig og oplevelsen var god, men vi havde forventet noget mere. Anbefales at gøre det en gang.
 • R
  Rebecca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt er i orden.
 • J
  James
  5
  (0 Anmeldelser)
  God tur, en af de bedste, jeg har været på med min familie. Hvis du har mulighed for at tage denne tur, så tøv ikke, det er en helt anden oplevelse end andre ture. Kan varmt anbefales.
 • C
  Colin
  5
  (0 Anmeldelser)
  En vidunderlig oplevelse.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler