Triana Flamenco Show i Teatro Flamenco

4.7
(282 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Varighed: 1 time
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
231 kr 210 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd et flamenco-show i Sevilla, byen, hvor denne berømte spanske dans blev født, med en billet til showet på Teatro Flamenco de Triana. I ca. 1 time kan du se de bedste dansere og kunstnere på scenen.

Teatret ligger i Triana-kvarteret, nær Guadalquivir-flodens bredder, et område, der er kendt for sin kunstneriske flair. Book dine billetter i forvejen, for showet er fremragende og bliver hurtigt udsolgt.

 • Oplev dans og musik i flamencoens fødested.
 • Book din billet på forhånd, så du ikke går glip af noget.
 • Lær den typiske spanske dans og de bedste aktuelle kunstnere at kende.

Hvad er inkluderet

 • Billet til flamenco-showet på Flamenco Theatre of Triana

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

Oplev en af de mest traditionelle spanske oplevelser med din billet til flamenco-showet i Triana Flamenco Theatre. Du vil nyde ca. 1 times show med dans og sang.

Flamenco er en kunstnerisk udtryksform, der er opstået som følge af blandingen af forskellige kulturer såsom arabisk, sigøjner- og jødisk kultur, som ankom til Spanien i det 15. århundrede og blev hovedsageligt imprægneret i den andalusiske kultur, hvor Sevilla er fødestedet.

Flamenco Theatre Triana ligger i Triana-kvarteret, hvor der er mange flamenco-musikbarer. Teatret er det eneste i byen, der udelukkende er dedikeret til flamenco og deler på scenen vidunderlige kunstforestillinger med et hold af anerkendte sangere og dansere fra branchen.

Du vil nyde en forestilling med musikere og dansere, der har vundet priser ved forskellige flamenco-festivaler. Hertil kommer en iscenesættelse med avanceret lys- og lydteknologi, der gør dette show til en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du planlægger at besøge Sevilla, skal du sørge for at bestille din billet i god tid, da showet er et af de mest berømte i byen, og billetterne bliver hurtigt udsolgt.

Anmeldelser

4.7
· 282 Anmeldelser
 • S
  Slawomir kammacher
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget fint show.
 • S
  Stephanie Pajot
  5
  (0 Anmeldelser)
 • V
  Veronique Berastegui
  5
  (0 Anmeldelser)
  Spectacle exceptionnel ! Nous avons été emporté par l’énergie des danseurs et des chanteurs, très belle connexion entre tous les artistes. Les tableaux mélangent poésie et tragédie, nous recommandons grandement !
 • D
  Diana Demant
  5
  (0 Anmeldelser)
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler