Billetter til London Kew Have

4.7
(812 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
222 kr 202 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev et uforglemmeligt naturoplevelser, mens du indånder den rene blomsterluft i Kew Gardens i London.

Du vil få mulighed for at gå gennem et landskab på mere end 120 hektar med uendelige typer planter og eksotiske arter, der vil få dig til at føle dig som i et paradis i den britiske hovedstad.

 • Besøg Kew Gardens i London, der er erklæret for verdensarv af UNESCO
 • Besøg højdepunkterne: de fem drivhuse, bikuben og paladset.
 • Gå en tur gennem trætoppene på Treetop Walkway
 • Nyd to kunstgallerier i haven, som er inkluderet i dine billetter

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Kew Gardens i London
 • Billetter til Kew Palace (april til september)
 • Adgang til Marianne North og Shirley Sherwood Art Galleries
 • Adgang til børnehaven (60 minutters session)

Vælg dato

Hvad man kan forvente

Træd ind i et blomsterparadis med drømmeagtige landskaber, når du køber disse billetter til Kew Gardens i London.

Dette naturområde, der ligger kun få minutter fra den britiske hovedstads centrum, byder på en rundvisning i mere end 120 hektar haver fyldt med et utal af eksotiske planter og træer.

Du kan vandre rundt i de fem drivhuse: Princess of Wales Conservatory, Bonsai House, Temperate House, Palm House og Alpine House, som hver især har forskellige typer af flora og indendørs og udendørs indretning.

Når du træder ind i The Hive, vil du udforske en imponerende struktur, der betragtes som et teknisk vidunder, som efterligner en bistads funktion med det formål at oplyse og uddanne de besøgende om vigtigheden af at leve sammen med bier og bevare arten.

På vejen nord for haven kan du se det imponerende Kew Palace , et af byens mest klassiske kongeslotte. Du kan vandre rundt i dens korridorer, hvis du planlægger dit besøg mellem april og september, da denne booking omfatter adgangsbilletter.

Dit eventyr vil stige til vejrs, når du når frem til Treetop Walkway, en gangbro, der giver dig mulighed for at gå over trætoppene for at få den bedste udsigt over stedet og indånde den friskeste luft.

For elskere af asiatisk kultur er et must-see Grand Pagoda, der er omgivet af temahaver, som er dedikeret til at fremhæve den japanske stil og give dig den mest afslappende tid på din rejse.

Hvis du planlægger at besøge Kew Gardens med din familie, kan du desuden besøge legepladsen Climbers & Creepers, som byder på forlystelser og spil for de små.

Derudover har du adgang til to gallerier i haven: Marianne North og Shirley Sherwood, med kunstværker fra hele verden og botanisk kunst.

Anmeldelser

4.7
· 812 Anmeldelser
 • N
  Nerea
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er normalt ikke det første valg for turister, når man rejser til London, og jeg tror, at det er en stor fejl, som de fleste mennesker, inklusive mig selv, begår, da det er et sted, der uden tvivl vil efterlade dig målløs.
 • P
  Pedro
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er smukt at gå ind i en have af denne størrelse og fortabe sig blandt den mangfoldighed af dyreliv, som man kan se, en unik oplevelse.
 • A
  Agustín
  5
  (0 Anmeldelser)
  Den dag, jeg tog af sted med min familie, var en fremragende dag med godt vejr, og det var en magisk dag at tilbringe med børnene. Kan varmt anbefales.
 • R
  René
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var vild med bambushaven i disse haver, jeg havde ikke forventet at finde noget lignende.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler