Harry Potter Taxi Tur i London

4.1
(263 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 4 timer
Denne aktivitet har MEGET GODE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
4.796 kr 4.360 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev nogle af de steder, hvor de berømte Harry Potter-film blev optaget, i en typisk sort taxa. Dette er din chance for at gøre det komfortabelt i en lille gruppe på op til 6 personer. På en tur, der er forberedt til dig og din gruppe, kommer du forbi de forskellige steder, hvor den populære saga blev filmet eller inspireret. Du har mulighed for at tage et billede på Platform 9¾ eller ved den lækkende kedel, så lad ikke kameraet blive hjemme.

På denne tur, som varer ca. fire timer, vil en professionel guide ledsage dig under hele turen og forklare de steder, du kommer forbi, og den magiske betydning af hvert enkelt sted.

 • Dette er en privat tur for højst seks personer , hvor du kan besøge de steder, hvor de syv Harry Potter-bøger blev filmatiseret, eller hvor de blev inspireret.
 • En professionel guide vil ledsage dig på den ca. fire timer lange taxatur og kommentere turen, så du ikke går glip af nogen af detaljerne.
 • Der vil være flere stop , hvor du kan beundre og fotografere turens seværdigheder, f.eks. Platform 9 ¾, en af de mest populære, samt Gringotts og den lækkende kedel.

Hvad er inkluderet

 • Professionel guide og chauffør
 • Rundvisning i privat bil
 • Afhentning og aflevering på hotel (udvalgte hoteller i det centrale London)
 • Vand på flaske

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Med denne oplevelse, der anbefales til Harry Potter-fans og alle andre, kan du fordybe dig i den berømte saga. Den private rundvisning finder sted i en typisk sort taxa med forskellige stop rundt om i London.

En professionel chauffør og guide vil være til rådighed til at ledsage dig på den fire timer lange tur. Du kan genopleve alle otte film ved at besøge de forskellige steder i London, der enten var kulisser eller inspirationskilder.

På denne udvidede rundvisning, som giver plads til højst seks personer, kan du opleve nogle af de steder, som Harry Potter-fans kender. Et af stoppestederne på denne rute er Lambeth Bridge, hvor du kan genopleve scenen, hvor Harry tager natbussen, som er usynlig for Mugglere.

Et andet populært stop, i hvert fald når det gælder fotografier, er perron 9 ¾. Enhver troldmand, der ønsker at komme ind i Hogwarts Express, skal krydse denne barriere, som er placeret mellem perron 9 og 10 på King's Cross-stationen.

Ikke nok med det, du vil også kunne gøre mange stop langs den rute, som Harry og hans venner har fulgt i filmene, f.eks. den lækkende kedel og Gringotts. Hvis du ikke kan huske det eller ikke genkender det, vil din guide hele tiden kommentere turen, så du ikke går glip af nogen af detaljerne. Åh, og glem ikke din usynlige kappe!

Anmeldelser

4.1
· 263 Anmeldelser
 • F
  Francois Boirot
  5
  (0 Anmeldelser)
  Excellente visite. Le chauffeur nous a récupéré à notre hôtel et a été un excellent guide tout au long de la visite. Nous avons découvert les lieux de tournage dans Londres, appris beaucoup d’anecdotes sur les films que nous reverrons avec beaucoup d’attention désormais. Le fait d’être transféré en taxi était très agréable pour une famille comme nous. Nous recommandons vivement cette expérience.
 • G
  Guido
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er vigtigt at bemærke, at dette er en privat tur, så du behøver ikke at vente på, at en stor gruppe er færdig med at tage billeder, at det ikke er behageligt, eller at du skal hente alle om morgenen. Vi var 5 personer, og de hentede os til tiden, og vi havde en god tid.
 • R
  Rocio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg rejser altid med min servicehund, og kun få ture giver mig mulighed for at rejse med ham. Hver gang jeg har lavet en til min tilfredshed, kan jeg ikke lade være med at anbefale den. Det var meget roligt, ikke overfyldt, vi lærte London at kende, og chaufføren var meget tålmodig.
 • F
  Flavio
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vores guide var meget venlig.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler