London Explorer Pass

4.4
(11913 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
667 kr 607 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Spar op til 35 % på din rejse til London takket være London Explorer Pass. Ja, med dette elektroniske pas, som du kan have på din mobiltelefon, har du mulighed for at købe passersedler til 2 til 7 attraktioner ud af de mere end 50, der tilbydes, herunder Tower of London, St Paul's Cathedral og Museum of London.

Det skal bemærkes, at dette pas er gyldigt i op til 60 dage og aktiveres fra første brug. Du behøver ikke at beslutte, hvilke attraktioner du vil besøge, når du køber London Explorer Pass. Men det er tilrådeligt at kigge på dem, du har i tankerne på forhånd, hvis du har brug for at reservere i forvejen.

Dette er enpakke af kreditter, som du køber sammen med London Explorer Pass, hvor hver attraktion, du besøger, forbruger én kredit. Desuden giver det dig ikke kun adgang til hovedstadens ikoniske seværdigheder, men også til en tur i Big Bus, den legendariske dobbeltdækkerbus, der kører dig rundt i byen, eller et krydstogt på Themsen .

 • Med London Explorer Pass kan du spare op til 35 % på adgangen til Londons attraktioner. Det er billigere at købe passet end at købe billetter separat.
 • Du kan vælge pas til 2 til 7 attraktioner fra over 50 muligheder på London Explorer Pass, der er gyldigt i op til 60 dage fra første brug.
 • Ud over adgang til de mest ikoniske seværdigheder i den britiske hovedstad har du også adgang til en klassisk bustur eller et krydstogt på Themsen.

Hvad er inkluderet

 • London Explorer Pass med en pakke af point fra 2 til 7 point.
 • Guide og oplysninger om attraktioner i London Explore Pass

Vælg deltagere

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker at spare penge på din næste rejse til London, er London Explorer Pass en unik mulighed . Med besparelser på op til 35 % har du mulighed for at besøge op til syv attraktioner fra en liste på over 50 muligheder i programmet, der er gyldigt i 60 dage.

Det er en pakke af kreditter, som du kan købe, og som varierer fra to til syv, der kan indløses for hver attraktion, du besøger. For hvert sted, du besøger et sted, der er på listen, indløses en kredit. Det er faktisk meget nemt at bruge, da du enten kan have London Explorer Pass på din mobil eller printe det ud og tage det med dig.

På den måde kan du oprette din egen personlige rejseplan med så meget tid, du vil, inden for de 60 dages gyldighedsperiode til at besøge London og spare penge. Blandt de attraktioner, der tilbydes, er f.eks:

 • Tower of London: et historisk sted, der tilhører det britiske monarki og viser kronjuvelerne.
 • Wembley Stadium: et af de vigtigste fodboldstadions i London og hjemsted for det britiske landsholds hjemmekampe
 • London Docklands Museum: et museum, der dokumenterer Londons historie fra dens oprindelse som by til moderne tid.
 • London Zoo: over 2.500 kvadratmeter dyreliv, som du kan udforske. Se løvernes land, pingvinstranden og meget mere.

Det er også værd at bemærke, at det ikke kun handler om adgang til ikoniske steder. Du har også mulighed for at vælge en tur med den legendariske britiske bus, der giver dig en sightseeingtur i London, eller du kan vælge mellem to krydstogter på Themsen.

Få mest muligt ud af det med den guide , der følger med London Explorer Pass, for at få alle oplysninger om de tilgængelige attraktioner.

Anmeldelser

4.4
· 11913 Anmeldelser
 • C
  Ceferino
  4
  (0 Anmeldelser)
  Et fremragende udvalg af aktiviteter. De er alle meget attraktive og til enhver smag.
 • N
  Nalah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg syntes, det var godt, at en del af mulighederne var fodboldstadions. Min søn er fan, og to af mulighederne var Chelsea FC-stadionet og Emirates Stadium. Når du går ind, har du mulighed for at vælge en audioguide, som giver dig mulighed for at lære meget mere om stedet. Det var første gang, min søn var på et stadion af denne størrelse, og han var fascineret.
 • M
  Marcelo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg anbefaler, at du tager en sightseeing-tur med bussen først, så du kan få et overblik over byen og dens indretning. Så kan du selv bestemme, hvilken attraktion du vil besøge hver dag.
 • B
  Bonifacio
  4
  (0 Anmeldelser)
  Økonomisk og effektiv.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler