Prag Franz Kafka Tur

4.8
(101 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
227 kr 207 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Lær alt om Franz Kafka, en af Prags mest berømte personer, på denne rundvisning, der er dedikeret til ham. Turen varer ca. 2,5 timer, og alle de stop, du kommer til, har en eller anden form for forbindelse med denne forfatter. På denne måde vil du lære om hans arbejde, men også om hans liv, hans skikke, de steder, han besøgte, og meget mere takket være en guide. Desuden vil du ved hvert af stoppestederne læse et kort uddrag af hans værker for at få et dybere indblik i hvert enkelt sted.

 • Få mere at vide om Franz Kafkas liv, hvad der inspirerede ham i byen og de monumenter, der er dedikeret til ham i dag.
 • Du vil stoppe på en af hans yndlingscaféer, hvor en kaffe, te eller sodavand er inkluderet.
 • Du vil også lære noget af Prags historie af den rejseleder, der ledsager dig.

Hvad er inkluderet

 • Franz Kafka-tur i Prag
 • Turistguide
 • Kaffe, te eller sodavand i cafeteriet

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Lær monumenterne til Franz Kafka, den berømte tjekkiske forfatter, samt hans liv og byens historie at kende, mens han boede i Prag. Kafka var forfatter til den klassiske og revolutionerende bog "Metamorfosen". På denne 2,5 timers rundvisning vil du lære om den kontekst, han levede i, da han skrev dette værk, og om den indflydelse, som hans liv har på byen i dag.

Du vil bruge denne tid på at gå gennem de vigtigste gader i byen med en guide. Denne guide vil gøre forskellige stop, som altid vil være relateret på en eller anden måde til forfatteren. Der vil være monumenter dedikeret til forfatteren og vigtige steder i hans liv.

Et af disse stop vil bestå af en af Kafkas foretrukne og mest besøgte caféer. Denne café har stadig åbent i dag, og denne rundvisning omfatter en kaffe, te eller sodavand fra dette sted. Desuden vil der ved hvert af stoppestederne blive læst et kort uddrag af Kafkas værker, som på en eller anden måde har forbindelse til stedet.

Et af de vigtigste aspekter af Prags historie er dens multikulturalisme. Der er dog en religion, som blev stærkt påvirket i en del af sin historie. Det er ingen anden end jødernes, som Kafka var en del af, så under turen vil du også besøge det jødiske kvarter og høre historierne om de tusindvis af mennesker, der boede der.

Anmeldelser

4.8
· 101 Anmeldelser
 • H
  Hallie
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi nød turen meget og vil anbefale den til alle. Alt i alt var det et meget godt besøg i Prag.
 • V
  Vanessa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Rundvisningen i den gamle bydel var meget god. Guiden har et meget godt og detaljeret kendskab til Kafkas liv og værk og forstår at formidle det på en levende måde.
 • P
  Palmer
  4
  (0 Anmeldelser)
  Ud fra de forskellige perspektiver opfordres man til at tage bøgerne i hånden. Vi fik venligt svar på alle vores spørgsmål, og turen varede lidt længere.
 • M
  Mylo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Guiden er meget vidende og bringer viden til sagen på en forståelig måde.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler