America 5-dages tur fra New York City (Niagara Falls, Washington, Philadelphia og Toronto)

4.8
(197 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 5 dage
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
7.066 kr 6.424 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne tur besøger du den nordøstlige del af USA, Philadelphia, Washington DC, Niagara Falls og Toronto. Din guidede tur starter i New York City, hvor du bliver hentet i bus, og en guide vil ledsage dig under hele turen.

Denne bustur og alle de andre busture på turen er inkluderet, ligesom 4 overnatninger på hotel og 4 morgenmadsnætter. Men det er ikke alt, hvad der er inkluderet i prisen, der vedrører transport og indkvartering. Du kan også besøge en Amish-farm, tage på et krydstogt til Canadas 1000 øer og overnatte ved Niagara Falls.

 • Besøg byerne Philadelphia, Washington, Toronto og Niagara Falls med en professionel rejseleder.
 • Du kan også nyde et krydstogt gennem 1000 Islands National Park i Toronto og et besøg på en amish-farm i Philadelphia.
 • Busture, 4 hotelovernatninger og 4 morgenmad er inkluderet i prisen.

Hvad er inkluderet

 • 5-dages tur til Washington DC, Philadelphia, Toronto og Niagara Falls
 • Professionel rejseleder
 • 4 overnatninger på hotel
 • 4 morgenmadsmadder

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

I løbet af 5 dage vil du lære alt om de steder, du besøger, takket være den professionelle rejseleder, der ledsager dig. Du vil især besøge Philadelphia, Washington DC, Toronto og Niagara Falls. Sidstnævnte er et natbesøg, så du kan se det 51 meter høje vandfald belyst om natten .

Under dit besøg i Toronto kan du desuden tage på et krydstogt rundt om de 1000 øer, som er små øer, der blev bygget på i begyndelsen af det 20. århundrede. De er så små, at der kun er plads til én bygning på hver ø! Mens du er i Philadelphia, kan du besøge en amish-farm og se deres daglige liv i virkeligheden.

Disse oplevelser gør rejsen i sig selv værd at tage med. Denne tur omfatter dog også 4 hotelovernatninger, 4 morgenmøder og alle de busture, du har brug for, når du forlader New York.

Desuden indeholder de udvalgte byer de vigtigste bygninger og monumenter i USA's historie. Washington DC er landets hovedstad og repræsenterer som sådan landets politiske kerne. Du vil besøge det uundværlige Hvide Hus, hvor præsidenten bor, Capitol, Repræsentanternes Hus eller Lincoln Memorial .

Og ikke at forglemme det nationale luft- og rumfartsmuseum for alle, der elsker himlen og rummet, som er inkluderet i denne tur. Det er værd at nævne, at dette museum indeholder alt det udstyr, som astronauterne brugte ved månelandingen.

Philadelphia fokuserer på den anden side på historien om oprettelsen af USA, da det var landets første hovedstad. Du vil især besøge den berømte Liberty Bell, et af landets frihedssymboler, og Constitution Square .

Toronto er Canadas finansielle hovedstad. Nogle af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder, du kan besøge i denne by, er HTO Park, rådhuset og Distillery Historic District.

Anmeldelser

4.8
· 197 Anmeldelser
 • B
  Bryan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt var perfekt
 • J
  Jessica
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen er det hele værd, og destinationerne er utrolige.
 • S
  Selena
  5
  (0 Anmeldelser)
  En uforlignelig oplevelse
 • B
  Blanca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde det egentlig ret godt i bussen, det er en tur på et par timer, men det forhindrer os ikke i at nyde det øjeblik, plus at guiden hele tiden forberedte os på, hvad vi skulle se næste gang, og vi var ret spændte. Da vi var på vej til Toronto, og med alt det, guiden sagde, var jeg ivrig efter at være der så hurtigt som muligt, og jeg ville helt sikkert komme tilbage.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler