Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Niagara Falls Dagsture fra NYC

At besøge de mest populære vandfald på planeten er en fantastisk måde at komme væk fra New Yorks lys og kaos. Her er en liste over de bedst organiserede ture, og om det er turen værd.

Alex Grande

Alex Grande

12 minutters læst

Niagara Falls Dagsture fra NYC

Panoramaudsigt over Niagara Falls | ©Edward Koorey

Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada og består af tre betagende vandfald, der vil gøre dit besøg til en uforglemmelig tur. At se dette fantastiske naturvidunder mindst én gang i livet er det hele værd, og det er bestemt en af de aktiviteter, man ikke må gå glip af på en rejse til New York, især hvis det kun kræver en dag eller to af din tid. Her er de bedste ture til Niagara Falls fra New York:

Den mest komfortable

Niagara Falls dagstur fra New York City

Den foretrukne mulighed for at opleve de mægtige vandfald på én dag med alt inklusive.

Perfekt, hvis du er på udkig efter den hurtigste, mest bekvemme og komplette mulighed for at opleve vandfaldene til den mest overkommelige pris. Inkluderer Maid of the Mist-krydstogtet.

Varighed: 19 timer

Dette er den hurtigste måde at besøge Niagara Falls på, da du kommer til og fra New Yorks centrum på én dag. Turen til Niagara Falls fra New York foregår med bus, så det bliver en travl dag, men det er det hele værd.

I løbet af dagen besøger du Niagara Falls State Park, hvor entréen er inkluderet i prisen. Du kan også tage en bådtur over Niagara Falls på den legendariske Maid of the Mist, som vil være dagens højdepunkt.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: På bare én dag ser du alle de seværdigheder, du skal se i parken, og der er intet tilbage på din liste over ting, du skal se og lave i Niagara Falls.

Anbefales, hvis... du ikke vil gå glip af dette unikke naturlige vidunderland uden at skulle tilbringe flere dage i New York.


Den mest komplette løsning

Niagara Falls 2-dages tur fra New York City

Et todages besøg, mere afslappet, for at nyde mere af denne naturpark (hotel inkluderet).

Du kommer rundt i hele naturparken med masser af tid til at vandre og se vandfaldene oplyst om natten. På vejen tilbage stopper I for at shoppe i en outlet-butik.

Varighed: 2 dage

Hvis du har tid nok, er det en god idé at tage på en todages tur til Niagara Falls i stedet for en endagstur. Denne tur er meget økonomisk, da den også inkluderer overnatning.

Denne tur tager dig med bus til Niagara Falls, hvor du besøger flere vandfald på vejen, passerer den fantastiske Watkins Glen State Park og besøger She Qua Ga Falls, et berømt vandfald i landsbyen Montour Falls.

Du ankommer før solnedgang og besøger den amerikanske side af Niagara Falls via Goat Island og Luna Island, mens solen går ned over vandfaldene. Om aftenen kan du se vandfaldene lyse op, og næste morgen kan du nyde solopgangen over vandfaldene og tage Maid of the Mist-turen.

Derfor kan jeg lide denne tur: Den er meget omfattende og giver dig mulighed for at se Niagara Falls på tre forskellige tidspunkter af dagen: morgen, eftermiddag og aften.

Anbefales, hvis... du har tid nok til at nyde landskabet og ønsker en mere autentisk oplevelse.


Den udvidede version

Niagara Falls, Toronto Og 1000 Øer 3-Dages Tur Fra NYC

Hvis et besøg ved Niagara Falls er en af prioriteterne på din rejse, vil denne tur give dig mulighed for at nyde det i 3 hele dage.

Ud over at besøge naturparken i dybden, både på den amerikanske og canadiske side, vil denne tur også tage dig med til 1000 Islands Park, der ligger mellem USA og Canada. .

Varighed: 3 dage

Hvis du vil opleve dette naturvidunder i al sin pragt, er Niagara Falls 3-dages-turen noget for dig. Du rejser i varevogn fra New York sammen med 15 andre rejsende og får to overnatninger på hotel inklusive morgenmad. Du vil også blive ledsaget af en kyndig guide under hele turen.

Dit besøg til Niagara Falls vil dække både den amerikanske og den amerikanske side og vil også omfatte Maid of the Mist-bådkrydstogtet, der er tilgængeligt mellem maj og oktober. Ud over Niagara Falls National Park vil du også sejle på 1000 Islands, en nationalpark, der ligger mellem USA og Canada.

Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi den fordyber dig i naturen i tre dage, så du kan opleve vandfaldsmiljøet såvel som selve parken og komme væk fra tempoet i New York.

Anbefales, hvis... du elsker det store udendørs og har tid nok til at bruge tre dage på denne tur.


Sammenfattende sammenligner vi de tre muligheder


Men er det virkelig værd at tage til Niagara Falls fra New York?

Udsigt over Niagara Falls| ©Tim Gouw
Udsigt over Niagara Falls| ©Tim Gouw

Det er naturligvis et meget personligt spørgsmål, men jeg vil forsøge at svare så ærligt som muligt og give dig de tips, fordele og ulemper, som jeg synes er vigtige for, at du kan træffe den beslutning, der passer bedst til din rejsestil.

Afhængigt af længden på din rejse

Hvis du skal være i New York i 5 dage eller mere, har du tid nok til at overveje at tage en af de bedste ture fra New York. Hvis du tilbringer dagen væk fra Manhattans kaos og lys og ind i en helt unik natur, vil du vende tilbage til New York med mere energi til at fortsætte med at nyde byen.

På den anden side, hvis du har kort tid på din rejse og for eksempel skal være i New York i 3 dage eller mindre, kan du ved at trække en dag fra din rejse risikere ikke at se eller nyde nogle af de kvarterer eller attraktioner, du skal se. I så fald ville det ikke være værd at besøge The Falls.

Første gang i New York?

Hvis det er din første gang i New York, og du gerne vil have mest muligt ud af byen, vil du sikkert gerne blive i The Big Apple så længe som muligt, da der er så meget at opdage. I så fald er det måske ikke værd at forlade New York for at tage på en heldagstur, især hvis du, som jeg nævnte ovenfor, ikke har meget tid i byen.

Vil det være for besværligt at tage turen til vandfaldene på én dag?

Et af de store spørgsmål for alle os, der har været i New York og har overvejet muligheden for at tage til Niagara Falls fra New York, er dette: Er det den lange køretur værd for at se vandfaldene på bare én dag? For mig er svaret klart: ja.

Landskabet ved Niagara Falls er spektakulært (faktisk havde jeg allerede været ved Iguazu Falls, og jeg syntes, at Niagara-turen var lige så spektakulær). Vejen bliver ikke trættende, fordi du vil se en masse landskaber undervejs. I mit tilfælde virkede jetlag desuden magisk, og jeg sov næsten hele vejen tilbage, så jeg kan sige, at jeg næsten ikke lagde mærke til det!

Under alle omstændigheder kan du tage turen fra New York til Niagara Falls om dagen, tage af sted tidligt om morgenen og nyde landskabet undervejs.

Har du lyst til at kontrastere dit besøg i byen med et naturlandskab?

Hvis du er en rejsende, der kan lide at nyde naturen på din ferie og opdage unikke naturlige steder, der ikke er bygget eller designet af mennesker, er dette en fantastisk måde at give din tur til New York det perfekte modspil. Efter et par dages vandring gennem byens trafik, lys og støj vil en dag i naturen (og hvilken natur!) være det perfekte afbræk i din ferie.

Er det værd at tage af sted, hvis jeg har børn med?

Hvis du tvivler på, at de små kan lide udflugten, vil jeg besvare spørgsmålet med det samme: De vil blive forbløffede. Landskabet, lyden af vandet, vandfaldene, sejlturen... Hvis vi voksne er imponerede, kan et besøg ved Niagara Falls med børn bogstaveligt talt være et eventyr for livet.

Husk dog på, at busturen ikke er kort, så beslutningen afhænger mere af, om de har tendens til at falde i søvn undervejs, blive køresyge osv.

Book din tur til Niagara Falls

Det må du ikke gå glip af på ture til Niagara Falls

Maid of the Mist-krydstogt| ©Chris Mcintosh
Maid of the Mist-krydstogt| ©Chris Mcintosh

Når du besøger vandfaldene fra New York, skal du sørge for at inkludere højdepunkterne i Ni agara Falls på din rute for at få mest muligt ud af de vidunderlige naturlige omgivelser og ikke gå glip af nogen af Niagara Falls attraktioner:

 • Niagara Falls State Park: Dette er et perfekt sted med udsigt over de tre vandfald. Fra udsigtspunktet kan du se vandfaldet på den canadiske side på lang afstand, mens du går meget tæt på Bridal Veil-vandfaldet.
 • Maid of the Mist: På denne ikoniske bådtur til Niagara Falls kan du nyde de tre vandfald helt tæt på, og det er en oplevelse, som du helt sikkert bør opleve, da det er hovedattraktionen i Niagara Falls.
 • Niagara Gorge Trail: Langs Niagara Gorge er der en række stier, hvor man kan gå en tur og nyde den betagende udsigt. Der er stier i forskellige længder, og med hensyn til tid anbefaler vi Great Gorge Railway Trail, som er 1,8 km (én vej) og en let gåtur.
 • Goat Island: Denne ø midt i Niagara-floden er hjemsted for det berømte Terrapin Point-udkigspunkt og en statue dedikeret til opfinderen Nikola Tesla i en naturskøn ramme. Goat Island er også hjemsted for Cave of the Winds, en populær attraktion i Niagara Falls.
 • Cave of the Winds: Efter en tur ned med liften bliver du praktisk talt en del af vandfaldet, hvis du besøger Cave of the Winds i Niagara Falls. Denne adgang til den nederste del af floden er et af de steder, der giver den bedste udsigt over vandfaldet, og også et af de steder, hvor du bliver mest våd.
 • Luna Island: Den anden af Niagara Falls' små øer ligger mellem American Falls og Bridal Veil Falls, og går man langs kanten, er man kun få meter fra vandfaldene. Oprindelsen til øens navn vil helt sikkert give dig en idé til dit besøg: Det siges, at det på fuldmånenætter er muligt at se regnbuer i vandfaldene, når månelyset reflekteres.
 • Endelig må du ikke gå glip af den betagende udsigt over Horseshoe Falls fra Table Rock Welcome Center.

Book din tur til Niagara Falls

Planlæg din tur til Niagara Falls fra New York City

Rundt om vandfaldene i efteråret| ©Alexis Gethin
Rundt om vandfaldene i efteråret| ©Alexis Gethin

Fotos

At besøge Niagara Falls er næsten et must, hvis du er naturelsker, for ud over det betagende syn af vandfaldene, finder du de perfekte naturlige omgivelser til en vandretur. Og hvis du er til fotografering, kan jeg forsikre dig om, at du kun få steder har mulighed for at fange vand i bevægelse som ved Niagara Falls. Og selvfølgelig: Du vil kunne tage nogle fantastiske billeder til din Instagram.

Niagara Falls med børn

Hvis du besøger Niagara Falls med børn, vil de få en fantastisk tid: området er perfekt at besøge som familie og har masser af attraktioner og steder, der er designet til de små. Af hensyn til deres sove- og spisetider skal du huske på, at du skal med en bus tidligt om morgenen for at komme til Niagara Falls, og det tager omkring 10 timer at komme dertil fra New York, inklusive alle stoppene undervejs.

Grupper

Grupperejser til Niagara Falls er normalt på omkring 50 personer og inkluderer adgang til den eneste oplevelse, du vil opleve - Maid of the Mist.

Måltider

Måltider er ikke inkluderet på disse ture, så du har lidt fritid til at udforske i dit eget tempo. Læs nedenfor for at få nogle tips til, hvor du kan spise i Niagara Falls.

Book din tur til Niagara Falls

Bedste ugedag at tage på tur til Niagara Falls fra New York City

Niagara Falls oplyst om natten| ©James Wheeler
Niagara Falls oplyst om natten| ©James Wheeler

Som med mange andre turistattraktioner vil du opleve, at der ikke er så mange mennesker, hvis du besøger vandfaldene på en hverdag. Når det er sagt, anbefaler jeg, at du tjekker fyrværkerikalenderen på Niagara Falls' officielle hjemmeside for at prøve at få dit besøg til at falde sammen med et show, der vil sætte et særligt præg på din tur.

Book din tur til Niagara Falls

Bedste tid på året at tage en tur til Niagara Falls fra New York City

Vandfaldene fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise
Vandfaldene fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise

Den typiske temperatur omkring Niagara Falls ændrer sig meget i løbet af året. Om vinteren kan det være iskoldt at besøge Niagara Falls, mens sommeren som regel er ret varm og solrig med varme, solrige dage. Hvis du besøger vandfaldene om foråret, vil det sandsynligvis regne, og om efteråret kan du forvente meget behageligt vejr, så længe du besøger stedet før november.

Hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg at besøge stedet i midten til slutningen af maj og september til oktober. Det er helt sikkert det bedste tidspunkt at tage til Niagara Falls, du får bedre vejr, og du undgår de fleste af turisterne, der kommer om sommeren.

Hvis vejret ikke hjælper eller ikke passer dig, anbefaler vi, at du tager Washington-turen fra New York eller Philadelphia-turen fra New York, hvor vejret vil være et mindre problem, når det kommer til at nyde turene.

 • Vinter
 • December - marts
 • Vejr: Sne
 • Højeste temperatur 11°C (52°F)
 • Minimum 0ºC
 • Forår
 • Marts - juni
 • Klima: Tempereret
 • Maksimum 27ºC
 • Minimum 2ºC
 • Sommer
 • Juni - august
 • Klima: Varmt og fugtigt
 • Maksimum 29ºC
 • Minimum 18ºC
 • Efterår
 • September - november
 • Klima: Tempereret
 • Maksimum 25ºC
 • Minimum 6ºC

Typisk mad i Niagara Falls

Spise og drikke i Niagara Falls| ©HammyCri
Spise og drikke i Niagara Falls| ©HammyCri

Hvis du skal spise i Ni agara Falls, skal du vide, at du i det omkringliggende område finder typisk amerikansk mad, men også canadisk mad med en stærk fransk indflydelse. Der er grillbarer og restauranter for enhver smag, hvor du kan prøve de typiske retter: poutine (stegte kartofler med ost og sovs, en kødsovs) og canadisk bacon (svinesteaks marineret i ahornsirupsovs).

Men for at være ærlig, så finder du ikke spektakulær mad i parken. Et af mine tips til at besøge Niagara Falls, og det gælder for alle ture, der ikke inkluderer mad, er at pakke noget mad i rygsækken (og en god flaske vand til at fylde op!).

Anbefalede restauranter:

 • Flip Burger - Hvis du er på udkig efter noget billigt med en typisk amerikansk smag, har Flip Burger fået gode anmeldelser og ligger også ved siden af Maid of the Mist-turens afgangssted.
 • Mother Cluckers Inc - en interessant blanding af portugisisk og amerikansk køkken og ligger ret godt placeret ved siden af informationsstedet for besøgende.
 • Smoke's Poutinerie - Hvis du ikke har noget imod at gå en lille tur, kan du krydse Rainbow Bridge og prøve Smoke's Poutineries populære poutine.
 • Savor - Den bedste mulighed, hvis du foretrækker ikke at bevæge dig for langt væk fra det mere turistede Niagara Falls område.

Book din tur til Niagara Falls

Hvad skal jeg tage med mig på en tur til Niagara Falls?

Regnbueudsigt over Niagara Falls| ©Jason NG
Regnbueudsigt over Niagara Falls| ©Jason NG

Det bedste råd, jeg kan give dig, er at tage det mest behagelige tøj på, du har. Du vil opdage, at de fleste mennesker, der besøger vandfaldene, gør det samme. Hvis du besøger vandfaldene om vinteren, er det bedst at have flere lag tøj på, så du kan tilpasse dig det skiftende vejr.

Med hensyn til fodtøj anbefaler jeg stærkt, at du har kondisko eller vandtæt fodtøj på, da du helt sikkert bliver våd ved Maid of the Mist. Af samme grund er en regnjakke og et kamera af GoPro-typen gode tilføjelser til din rygsæk (selvom en poncho og klipklappere er til rådighed).

Book din tur til Niagara Falls

Seneste tips

Udsigt over Niagara Falls fra et observationsdæk| ©Cameron Venti
Udsigt over Niagara Falls fra et observationsdæk| ©Cameron Venti
 • Det er meget vigtigt! Glem ikke at medbringe den nødvendige dokumentation for Niagara Falls, da du jævnligt vil krydse grænsen mellem USA og Canada.
 • Hvis du besøger Niagara Falls om efteråret, må du ikke gå glip af Niagara Falls Park- bladenes farver er smukke!
 • Du skal ikke bekymre dig om børn, da det er et meget sikkert sted.
 • Hvis du har råd, kan du overveje at tage en helikoptertur over Niagara Falls; det er kort, men intenst, og jeg kan forsikre dig om, at det er det hele værd.
 • Endelig er et af de tips, man skal huske på, når man besøger Niagara Falls fra New York, at den canadiske side af vandfaldene faktisk er meget mere velplejet og flottere end den amerikanske side, så prøv at tilbringe så meget tid som muligt på den anden side af Rainbow Bridge.

Turen til Niagara Falls er en unik oplevelse - du vil huske den resten af dit liv!

Book din tur til Niagara Falls