Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Niagara Falls Dagsture fra NYC

At besøge de mest populære vandfald på planeten er en ideel måde at koble af fra New Yorks lys og kaos. Her er en liste over de bedste organiserede ture, og om det er turen værd at tage derhen.

Alex Grande

Alex Grande

13 minutters læst

Niagara Falls Dagsture fra NYC

Panoramaudsigt over Niagaravandfaldene | ©Edward Koorey

Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada og består af tre betagende vandfald, som vil gøre dit besøg uforglemmeligt. At se dette fantastiske naturvidunder mindst én gang i livet er absolut det hele værd, og det er helt sikkert en af de aktiviteter, man skal gøre på en tur til New York, især hvis det kun kræver en dag eller to af din tid. Her er de bedste ture til Niagara Falls fra New York:

Min favorit

Niagara Falls Dagstur Med Overnatning Fra New York City

Den mest behagelige mulighed for at opleve de betagende vandfald på én all-inclusive dag.

Perfekt, hvis du er på udkig efter den hurtigste, mest bekvemme og komplette mulighed for at opleve vandfaldene til den mest overkommelige pris. Inkluderer Maid of the Mist-krydstogtet.

Varighed: 22 hours

Dette er den hurtigste måde at besøge Niagara Falls på, da du kommer til og fra New Yorks centrum på én dag. Turen til Niagara Falls fra New York foregår med bus, så det bliver en travl dag, men det er det hele værd.

I løbet af dagen vil du besøge Niagara Falls State Park, hvor adgang er inkluderet i prisen. Du kan også tage en sejltur over Niagara Falls med den legendariske Maid of the Mist, som er dagens højdepunkt.

Derfor kan jeg godt lide denne mulighed: På kun én dag kan du se alle de vigtigste seværdigheder i parken, og du kan ikke glemme noget på din liste over ting, du skal se og gøre i Niagara Falls.

Anbefales hvis... du ikke vil gå glip af dette unikke naturlandskab i verden uden at skulle tilbringe flere dage i New York.


Den mest komplette løsning

Niagara Falls 2-dages tur fra New York City

Et to-dages besøg, mere afslappet, for at nyde mere af denne naturpark (hotel inkluderet).

Du vil besøge hele naturparken med masser af tid til at vandre og se vandfaldene belyst om natten. På vejen tilbage stopper du for at shoppe i en outletbutik.

Varighed: 2 days

Hvis du har tid nok, er det en god mulighed at tage en to-dages tur til Niagara Falls i stedet for en endagstur. Denne tur er meget økonomisk, da den også omfatter overnatning.

Denne tur tager dig med bus til Niagara Falls, hvor du besøger flere vandfald undervejs: Du kommer gennem det fantastiske naturreservat Watkins Glen State Park og besøger She Qua Ga Falls, et berømt vandfald i landsbyen Montour Falls.

Når du ankommer før solnedgang, kan du tage en tur til den amerikanske side af Niagara Falls via Goat Island og Luna Island, mens solen går ned over vandfaldene. Om aftenen kan du se vandfaldene lyse op, og næste morgen kan du nyde solopgangen over vandfaldene og tage på Maid of the Mist-tur.

Derfor kan jeg godt lide denne tur: Den er meget omfattende og giver dig mulighed for at se Niagaravandfaldene på tre forskellige tidspunkter af dagen: morgen, eftermiddag og aften.

Anbefales, hvis... du har tid nok til at nyde landskabet og ønsker en mere autentisk oplevelse.


Den udvidede version

Niagara Falls, Toronto Og 1000 Øer 3-Dages Tur Fra NYC

Hvis et besøg til Niagara Falls er en af de vigtigste punkter på din rejse, kan du på denne tur nyde det i 3 hele dage.

Ud over at besøge naturparken i dybden, både på den amerikanske og den canadiske side, tager turen dig også til 1000 Islands Park, der ligger mellem USA og Canada. .

Varighed: 3 days

Hvis du vil nyde dette naturvidunder i al sin pragt, er en tredages Niagara Falls-tur noget for dig. Du rejser i en varevogn fra New York sammen med 15 andre rejsende og får to overnatninger på hotel med morgenmad inkluderet. Desuden vil du blive ledsaget af en specialiseret guide under hele turen.

Dit besøg til Niagara Falls dækker både den amerikanske og den amerikanske side og omfatter også Maid of the Mist-bådskrydstogtet, som er tilgængeligt mellem maj og oktober. Ud over Niagara Falls National Park skal du også sejle rundt på 1000 Islands, en nationalpark, der ligger mellem USA og Canada.

Derfor kan jeg godt lide denne tur: Fordi den fordyber dig i naturen i tre dage, så du får mulighed for at opleve både vandfaldets omgivelser og selve parken og for at koble af fra New Yorks tempo.

Anbefales, hvis... du elsker naturen og har tid nok til at afsætte tre dage til denne tur.


Sammenfattende sammenligner vi de tre muligheder


Men er det virkelig værd at tage til Niagara Falls fra New York?

Udsigt over Niagara Falls| ©Tim Gouw
Udsigt over Niagara Falls| ©Tim Gouw

Det er naturligvis et meget personligt spørgsmål, men jeg vil forsøge at svare så ærligt som muligt og give dig de tips, fordele og ulemper, som jeg mener er vigtige for, at du kan træffe den beslutning, der passer bedst til din rejsestil.

Afhængigt af rejsens længde

Hvis du skal være i New York i 5 dage eller mere, har du masser af tid til at overveje at tage på en af de bedste dagsture fra New York. Når du tilbringer dagen væk fra Manhattans kaos og lys og ind i en helt unik natur vil du vende tilbage til New York med mere energi til at fortsætte med at nyde byen.

På den anden side, hvis du ikke har så meget tid til rådighed på din rejse, og du f.eks. er i New York i 3 dage eller mindre, kan du, hvis du trækker en dag fra din rejse, undlade at se eller nyde nogle af de kvarterer eller seværdigheder, der skal ses. I så fald ville det ikke være værd at besøge vandfaldene.

Er det første gang, du er i New York?

Hvis det er første gang, du er i New York, og du ønsker at få mest muligt ud af byen, vil du sandsynligvis gerne blive i Big Apple så længe som muligt, da der er så meget at opleve. I så fald er det måske ikke værd at forlade New York for at tage på en heldagsudflugt, især hvis du som nævnt ovenfor ikke har meget tid i byen.

Er det for besværligt at rejse til vandfaldene og tilbage på én dag?

Et af de store spørgsmål, som alle vi, der har været i New York og overvejet at tage til Niagara Falls fra New York, står over for, er: Er det den lange køretur værd for at se vandfaldene på én dag? Svaret her er for mig klart: ja.

Landskabet ved Niagara Falls er fantastisk (jeg havde faktisk allerede været ved Iguazu Falls, og jeg fandt Niagara-turen lige så spektakulær). Vejen bliver ikke trættende, fordi du ser en masse landskaber undervejs. I mit tilfælde virkede jetlag'et desuden sin magi, og jeg sov stort set hele vejen tilbage, så jeg kan sige, at jeg næsten ikke engang lagde mærke til det!

Du kan under alle omstændigheder vælge at besøge vandfaldene fra New York ved at rejse om natten og sove undervejs eller tage turen fra New York til Niagara Falls om dagen, hvor du tager af sted først på morgenen og nyder landskabet undervejs.

Ønsker du at sætte dit besøg i byen i kontrast til et naturområde?

Hvis du er en rejsende, der kan lide at nyde naturen på din ferie og opleve unikke naturområder, der ikke er bygget eller designet af mennesker, er dette en fantastisk måde at give din tur til New York det perfekte modstykke på. Efter et par dage med trafik, lys og støj i byen er en dag i naturen (og hvilken natur!) det perfekte afbræk fra din ferie.

Er det det værd at tage af sted med børn?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt de små vil kunne lide denne udflugt, vil jeg afgøre spørgsmålet med det samme: de vil blive forbløffet. Landskabet, lyden af vandet, vandfaldene, sejlturen.... Hvis vi voksne er imponerede, kan et besøg ved Niagara Falls med børn bogstaveligt talt være et eventyr for livet.

Husk dog på, at busturen ikke er kort, så beslutningen afhænger mere af, om de har tendens til at falde i søvn undervejs, få køresyge osv.

Bestil din Niagara Falls-tur

Hvad skal man se i Niagara Falls

Krydstogt med Maid of the Mist| ©Chris Mcintosh
Krydstogt med Maid of the Mist| ©Chris Mcintosh

Når du besøger Niagara Falls fra New York, skal du sørge for at tage højdepunkterne i Niagara Falls med på din rute for at få mest muligt ud af de vidunderlige naturlige omgivelser og ikke gå glip af alt det, der er at se i Niagara Falls:

Niagara Falls State Park

Niagara Falls State Park er et perfekt sted med udsigt over de tre vandfald. Fra udsigtspunktet kan du se vandfaldet på den canadiske side på afstand, mens du går meget tæt på Bridal Veil-vandfaldet.

Jomfru i tågen

På denne ikoniske bådtur til Niagara Falls kan du opleve de tre vandfald helt tæt på, og det er en oplevelse, som du helt sikkert bør opleve, da det er Niagara Falls største attraktion. En af de gode ting ved de ture, jeg anbefaler, er, at de alle omfatter billetter til Maid of the Mist.

Båden sejler fra den amerikanske side hver dag (med få undtagelser) og tager dig med på en tur, der starter nær Rainbow Bridge og fører dig ned ad Niagara-floden til de amerikanske vandfald, derefter til Bridal Veil Falls og til sidst til Horsehoe Falls, hvis tætte tåge du måske har set på mere end ét billede.

Niagara Gorge Trail

Langs Niagara Gorge er der en række stier og stier, som du kan gå en tur langs og nyde den betagende udsigt. Der er stier af forskellig længde, og med hensyn til tid anbefaler vi Great Gorge Railway Trail, som er en let 1,8 km lang tur (en vej).

Gedeøen

På denne ø midt i Niagara-floden finder du den berømte Terrapin Point-udkigspost og en statue tilegnet opfinderen Nikola Tesla i en naturskøn beliggenhed. Goat Island er også hjemsted for Cave of the Winds, en populær attraktion ved Niagara Falls.

Vindenes hule

Efter en tur med elevatoren nedad bliver du praktisk talt en del af vandfaldet, hvis du besøger Cave of the Winds i Niagara Falls. Denne adgang til den nederste del af floden er et af de steder, hvor man har den bedste udsigt over vandfaldet, og også et af de steder, hvor man bliver mest våd. Du kan købe billetter til at gå ned til Cave of the Winds, når du er i parken, men der er også organiserede ture til vandfaldene, som inkluderer dette stop.

Luna Island

Den anden af Niagara Falls' små øer ligger mellem American Falls og Bridal Veil Falls, og når du går langs kanten af den, er du kun få meter fra vandfaldene. Oprindelsen til navnet vil helt sikkert give dig en idé til at prøve på dit besøg: Det siges, at man på nætter med fuldmåne kan se regnbuer i vandfaldene på grund af månens reflekser.

Selv om du kan tage på Luna Island-tur på egen hånd, anbefaler jeg, at du tager på en organiseret tur, for det vil ikke kun give dig viden om det, du ser, men også fjerne stresset ved at planlægge alt ned til mindste detalje i forhold til den rejseplan, du kan se ovenfor. Og mens du er i gang, behøver du ikke at bekymre dig om at komme frem og tilbage, da alt er inkluderet.

Alex' rejsetips

Gå ikke glip af den betagende udsigt over Horseshoe Falls fra Table Rock Welcome Center!

Planlæg din tur til Niagaravandfaldene fra New York City

Omkring vandfaldene om efteråret| ©Alexis Gethin
Omkring vandfaldene om efteråret| ©Alexis Gethin

Fotos

Et besøg ved Niagara Falls er næsten et must, hvis du er naturelsker, for ud over det betagende syn af vandfaldene finder du også de perfekte naturlige omgivelser til en vandretur. Og hvis du er til fotografering, kan jeg forsikre dig om, at der er få steder, hvor du har mulighed for at fange vand i bevægelse som ved Niagara Falls. Og selvfølgelig kan du tage nogle fantastiske billeder til din Instagram.

Niagara Falls med børn

Hvis du besøger Niagara Falls med børn, vil de have det sjovt: området er perfekt til familier og har masser af attraktioner og steder for de små. Med hensyn til din sove- og spiseplan skal du huske på, at du skal tage en bus tidligt om morgenen for at komme til Niagara Falls, og at det vil tage dig omkring 10 timer at komme dertil fra New York, inklusive alle stop undervejs.

Grupper

Grupperejser til Niagara Falls er normalt på omkring 50 personer og omfatter adgang til den oplevelse, som du vil opleve - Maid of the Mist.

Måltider

Måltider er ikke inkluderet på disse ture, så du vil have lidt fritid til at udforske i din fritid. Du kan få nogle tips om, hvor du kan spise i Niagara Falls, ved at læse nedenfor.

Bestil din Niagara Falls-tur

Bedste dag på ugen til at besøge Niagara Falls fra New York City

Vandfaldene belyst om natten| ©James Wheeler
Vandfaldene belyst om natten| ©James Wheeler

Som med mange andre turistattraktioner vil du opleve, at der er mindre travlt, hvis du besøger vandfaldene i løbet af ugen. Når det er sagt, anbefaler jeg, at du tjekker fyrværkerikalenderen på det officielle websted for Niagara Falls for at forsøge at få dit besøg til at falde sammen med et show, der vil give din tur et helt særligt præg.

Bedste tidspunkt på året til at besøge Niagara Falls fra New York City

Vandfaldet fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise
Vandfaldet fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise

Den typiske temperatur omkring Niagara Falls varierer meget i løbet af året. Selv om man kan fryse, hvis man besøger Niagara Falls om vinteren, er sommeren som regel ret dejlig med solrige og varme dage. Hvis du besøger vandfaldene om foråret, vil det sandsynligvis regne, og om efteråret kan du forvente behageligt vejr, så længe du besøger dem inden november.

Hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du besøger stedet i midten til slutningen af maj og mellem september og oktober. Det er helt sikkert det bedste tidspunkt at tage til Niagara Falls på, for så er vejret bedre, og du undgår de fleste af de turister, der kommer om sommeren.

Hvis vejret ikke hjælper dig eller ikke passer dig, anbefaler vi turen til Washington fra New York eller turen til Philadelphia fra New York, hvor vejret ikke er et så stort problem for din nydelse.

 • Vinter
 • December - marts
 • Vejret: Sne
 • Høj 11ºC
 • Minimum 0ºC
 • Forår
 • marts - juni
 • Klima: Tempereret
 • Højst 27ºC
 • Mindst 2ºC
 • Sommer
 • Juni - august
 • Klima: Varmt og fugtigt
 • Højst 29ºC
 • Mindst 18ºC
 • Efterår
 • september - november
 • Klima: Tempereret
 • Højst 25ºC
 • Mindst 6ºC

Typisk mad i Niagara Falls

Hvis du skal spise i Niagara Falls, skal du vide, at du i det omkringliggende område kan finde typisk amerikansk mad, men også canadisk mad med en stærk fransk indflydelse. Der er grillbarer og restauranter for enhver smag, hvor du kan prøve de typiske retter: poutine (stegte kartofler med ost og sovs, en kødsovs) og canadisk bacon (svinebøffer marineret i ahornsirupssovs).

Men for at være ærlig, så finder du ikke spektakulær mad i parken. Et af mine tips til at besøge Niagara Falls, og det gælder for alle ture, du tager på, som ikke inkluderer mad, er at pakke noget mad i din rygsæk (og en god flaske vand til at fylde op!).

Anbefalede restauranter:

 • Flip Burger - Hvis du er på udkig efter noget billigt til en typisk amerikansk smag, har Flip Burger fået meget gode anmeldelser og ligger også ved siden af Maid of the Mist-turens afgangssted.
 • Mother Cluckers Inc - en interessant blanding af portugisisk og amerikansk køkken, og den ligger godt placeret ved siden af informationen for besøgende.
 • Smoke's Poutinerie - Hvis du ikke har noget imod at gå en lille smule, kan du krydse Rainbow Bridge og prøve Smoke's Poutineries populære poutine.
 • Savor - Den bedste mulighed, hvis du foretrækker ikke at bevæge dig for langt væk fra det mere turistede Niagara Falls-område.

Hvad skal jeg tage med mig til Niagara Falls?

Udsigt til Niagara-vandfaldene med regnbuen| ©Jason NG
Udsigt til Niagara-vandfaldene med regnbuen| ©Jason NG

Det bedste råd, jeg kan give dig, er at tage det mest behagelige tøj på, som du har. Du vil opdage, at de fleste, der besøger vandfaldene, gør det samme. Hvis du besøger byen om vinteren, er det bedst at have flere lag på for at tilpasse sig det skiftende vejr.

Med hensyn til fodtøj anbefaler jeg, at du tager kondisko eller vandtæt fodtøj på, da du helt sikkert vil blive våd på Maid of the Mist. Af samme grund er en regnjakke og et GoPro-kamera gode tilføjelser til din rygsæk (selv om du får en poncho og klipklappere med i tasken).

Seneste tips

Udsigt over Niagaravandfaldene fra et udkigspunkt.| ©Cameron Venti
Udsigt over Niagaravandfaldene fra et udkigspunkt.| ©Cameron Venti
 • Meget vigtigt! Husk at medbringe den nødvendige dokumentation for Niagara Falls, da du jævnligt skal krydse grænsen mellem USA og Canada.
 • Hvis du besøger Niagara Falls om efteråret, må du ikke gå glip af Niagara Falls Park- bladene har smukke farver!
 • Du skal ikke bekymre dig om børn, da det er et meget sikkert sted.
 • Hvis du har budgettet, kan du overveje at tage en helikoptertur over Niagara Falls; det er kort, men intenst, og jeg forsikrer dig, at det er det hele værd.
 • Endelig er et af de tips, du skal huske, når du besøger Niagara Falls fra New York, at den canadiske side af vandfaldene faktisk er meget mere velplejet og flottere end den amerikanske side, så prøv at bruge så meget tid som muligt på den anden side af Rainbow Bridge.

En tur til Niagara Falls er en unik oplevelse, som du vil huske resten af dit liv!

Ofte stillede spørgsmål

 • Skal jeg have et pas for at besøge Niagara Falls fra New York?

  Du vil blive bedt om at fremvise et pas, når du vender tilbage til USA fra Niagara Falls, så det er obligatorisk, at du medbringer det på din rejse.

 • Er det virkelig værd at tage til Niagara Falls?

  Svaret er ja, absolut. Du vil se et meget unikt naturlandskab, og turen bliver ikke for trættende. Højdepunktet på oplevelsen er bådturen med Maid of the Mist.

 • Hvor langt er der til Niagara Falls fra New York?

  Niagara Falls ligger ca. 643 km fra New York, hvilket betyder, at det tager ca. 6-7 timer at komme dertil. De fleste ture fra New York til de berømte vandfald afgår meget tidligt om morgenen (omkring kl. 04.00).