Frihedsgudinden Og Ellis Island Adgang

4.9
(24235 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Fra
258 kr 235 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Udforsk Liberty Island, hvor den berømte Frihedsgudinde ligger, fra en båd med afgang fra New York. Denne aktivitet varer omkring seks timer , og du får mulighed for at udforske øen, hvor dette store monument står, til fods.

Du får også mulighed for at besøge Ellis Island, hvor National Museum of Immigration ligger. En audioguide vil fortælle dig alt om historien bag disse to steder.

 • Lær Liberty Island og Ellis Island at kende, når du ankommer med en vandfærge fra New York.
 • En audioguide forklarer historien om Liberty Island, hvor den berømte Frihedsgudinde befinder sig, og Ellis Island.
 • Undgå køerne ved checkpoints og få en mere afslappet oplevelse.
 • Nyd Frihedsgudindens museum med disse billetter, som også inkluderer en guide til downtown Manhattan med rabatter på over 20 dollars.

Hvad er inkluderet

 • Færgeforbindelse fra New York
 • Adgang til Liberty Island og Ellis Island
 • Prioriteret adgang i køen af kontrolfaciliteter
 • Indgang til Frihedsgudindens museum

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 10 minutter før start

Hvad man kan forvente

Udforsk to af New Yorks mest berømte øer: Liberty Island og Ellis Island med båd fra New York. I en aktivitet, der varer omkring seks timer, får du mulighed for at komme helt tæt på den berømte Frihedsgudinde. Hvis du ikke kender dens historie, vil du blive tilbudt en audioguide, så du kan lære mere under hele oplevelsen.

Undgå kø erne ved øens checkpoints med denne billet, som også giver dig adgang til Frihedsgudindens museum, som åbnede i 2019. Hvis du ikke vidste det, er det et monument, som det franske folk gav til det amerikanske folk i 1886. Men med denne reservation har du ikke adgang til det indre af monumentet.

Audioguiden vil uddybe denne historie om Frihedsgudinden, som ud over at være det vigtigste monument i New York blev et symbol i USA og i hele verden. Statuen var det første, de europæiske immigranter så, da de ankom til USA efter at have krydset Atlanterhavet.

Et andet stop er Ellis Island, som var den travleste inspektions- og behandlingsstation for immigranter i USA. Her finder du National Immigration Museum, hvor du kan lære meget mere om øens historie.

På denne færgetur på Hudson-floden har du en vidunderlig udsigt over Manhattan Island. Det er den perfekte mulighed for at tage nogle billeder af et af de mest besøgte steder i verden.

Når du køber dine billetter, har du mulighed for at downloade en pdf-guide til Manhattan. Denne guide angiver restauranter, butikker og attraktioner, hvor du kan få rabatter på dine køb på op til $20.

Anmeldelser

4.9
· 24235 Anmeldelser
 • C
  Camille
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi nød den smukke udsigt og det gode selskab fra den gruppe, vi var sammen med, og de personer, der guidede os. Alt sammen let tilgængeligt.
 • K
  Kenny
  5
  (0 Anmeldelser)
  Servicen på krydstogtet var A1. Prisen var også meget i overensstemmelse med det, vi betalte. Som vi siger i mit land, har det de 3 B'er: godt, rart og billigt!
 • M
  Mariafe
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vejret var perfekt til vores besøg, og det ville være min eneste anbefaling. Bortset fra det havde vi en fantastisk dag.
 • F
  Fabianne
  5
  (0 Anmeldelser)
  Audioguiderne var en fantastisk tilføjelse til denne oplevelse, den bedste måde at lære i sit eget tempo.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler