Frihedsgudinden billetter: muligheder, hvornår man skal købe dem, hvordan man får adgang…

Det er det ubestridte symbol på New York. Fra Liberty Island holder den øje med byen og byder hver dag tusindvis af besøgende velkommen, som er klar til at udforske den og nyde udsigten. Vil du vide hvordan? Jeg skal fortælle dig, hvordan du får billetter.

Alex Grande

Alex Grande

10 minutters læst

Frihedsgudinden billetter: muligheder, hvornår man skal købe dem, hvordan man får adgang…

Udsigt til statuen fra færgen | ©Hellotickets

Hvis der er ét ikon, der repræsenterer New York, er det Frihedsgudinden.

At besøge den eller sejle rundt om den med båd er en oplevelse, som du ikke må gå glip af på din tur til New York, om ikke andet så for at få en postkortlignende udsigt over Manhattan fra Liberty Island. Hvis du køber dine billetter påforhånd, slipper du for to køer: færgen til Liberty Island og den til at komme op til statuen.

Den mest komplette løsning

Frihedsgudinden, Ellis Island Og 9/11 Mindesmærke Tur

Besøg tre af New Yorks mest ikoniske seværdigheder

På denne fem timers rundvisning med en ekspertguide vil du besøge Frihedsgudinden og Ellis Island-området samt gå en tur til fods i Ground Zero.

Her er de bedste måder at besøge statuen på: Pådenne tur vil du se tre af de vigtigste seværdigheder i New Yorks historie: Frihedsgudinden, Ellis Island og 9/11 Memorial. En guidet tur på ca. fem timer, hvor du får mulighed for at opleve en meget komplet oplevelse med en ekspertguide, med hvem du ikke vil gå glip af nogen detaljer.

Planen omfatter også færgen, hvorfra du vil få en spektakulær udsigt.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Det er den mest komplette mulighed, fordi normalt ture omfatter Frihedsgudinden og Ellis Islands, men ikke 9/11 Memorial, et uomtvisteligt besøg.

Anbefales hvis... Du er en person, der kan lide at få alle detaljerne om besøget.


En interessant mulighed

Frihedsgudinden Og Ellis Island Tidlig Adgang

Oplev statuen med en guidet tur

Perfekt, hvis du ønsker at se Frihedsgudinden uden at skulle bekymre dig om transport og ventetid. En ekspertguide vil ledsage dig på turen først på morgenen. Du vil også besøge Ellis Island. Færgen er inkluderet.

Varighed: 4 timer

En af de punkter, jeg gerne vil fremhæve (og som gælder for denne mulighed lige så meget som for alle andre, der tager dig dertil), er, at udsigten over Manhattans skyline fra færgen og fra Liberty Island er spektakulær. Frihedsgudinden ligger på en lille ø syd for Manhattan, og den eneste måde at komme dertil på er med båd.

Det, jeg bedst kan lide ved denne billet, er, at ud over den historiske kontekst, som din lokale guide forklarer under den fire timer lange rundvisning og på Immigration Museum, er transport inkluderet. Du tager færgen til Ellis Island og besøger Immigration Museum.

En af de gode ting ved denne tur er, at du ikke behøver at vente i køer på færgerne, da du har prioriteret adgang.Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den bedste mulighed for pengene, som jeg har fundet.

Anbefales hvis... du overvejer at tage til Frihedsgudinden og Ellis Island og ønsker at se begge steder i dybden med den bekvemmelighed at have transport inkluderet og blive ledsaget af en ekspertguide.


Den økonomiske mulighed

Frihedsgudinden Og Ellis Island Adgang

Tag en færgetur til statuen for at se den helt tæt på.

Hvis du vil se byens mest berømte dame uden at bruge meget tid og mange penge, kan du tage en bådtur til hende og få de bedste billeder. Udsigten over Manhattan fra færgen vil gøre turen værd at tage med.

Dette kan være din bedste mulighed, hvis du besøger New York i et par dage med lidt tid, eller hvis du har været der før og bare ønsker at tage en afslappende sejltur rundt om Frihedsgudinden for at mindes dit tidligere besøg og nyde seværdighederne.

Selv om denne tur kun omfatter Frihedsgudinden Museum, er fordelene ved denne aktivitet for mig klare: Du skal ikke stå i kø, du behøver ikke bruge ekstra tid på at gå fra og om bord igen, du kan nyde den bedste udsigt over Manhattan, mens du tager en dejlig sejltur, og den omfatter en audioguide, som du kan få flere detaljer om dit besøg med.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den billigste tur til at komme tæt på statuen uden at skulle betale entré.

Anbefales hvis... du ikke vil give afkald på chancen for at se den helt tæt på, selv om du ikke har tid eller budget til at gå indenfor.


Vi sammenligner de tre muligheder


Hvor meget koster det at besøge Frihedsgudinden?

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Priserne for at besøge Frihedsgudinden kan variere afhængigt af, om du vælger at købe en standardbillet eller en guidet tur, men ture starter normalt fra omkring 50 euro og inkluderer billetter, færge og en ekspertguide.

Hvis du foretrækker at tage af sted på egen hånd, kan du finde billetter fra omkring 20 euro til piedestalen, men du skal købe separate færgebilletter og betale for en guidet tur, hvis du vælger at besøge statuen og Liberty Island med en guide.

Køb af billetter til Frihedsgudinden ved billetkontoret

Den store ulempe ved at købe billetter på stedet er, at du skal stå i kø, og du kan også være nødt til at vente på den næste færge, hvis der er store menneskemængder af turister.

Book en rundvisning i Frihedsgudinden

Er billetter til Frihedsgudinden inkluderet i nogen af byens sightseeingpas?

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Frihedsgudindens tiltrækningskraft gør den også til en uundværlig seværdighed på byens vigtigste turistpas. Hvis du stadig ikke ved, hvad de er, hvordan du bruger dem, eller om de er velegnede til dig eller ej, kan du læse min artikel om New York Pass og andre pas.

Hvis det, du er interesseret i, under alle omstændigheder er at komme til sagen og se, hvilke pas der inkluderer adgang til Frihedsgudinden, får du her en liste over, hvad de er, og jeg linker dig i øvrigt til den praktiske guide, jeg har udarbejdet om hvert af dem. Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at beslutte, hvilket pas der passer bedst til din rejse!

Book en tur til Frihedsgudinden

Hvordan tager man til Frihedsgudinden?

Solen går ned bag Frihedsgudinden, set fra færgen.| ©Hellotickets
Solen går ned bag Frihedsgudinden, set fra færgen.| ©Hellotickets

Hvis du overvejer at tage til Liberty Island på egen hånd, er der kun ét selskab, der sejler færger til Frihedsgudinden, og det er Statue of Liberty Cruises. Du kan tage et ekspreskrydstogt til Frihedsgudinden, hvis du er i tidsnød, men ikke ønsker at gå glip af oplevelsen.

Påstigningssteder

 • Battery Park, som ligger syd for Manhattan. Som hovedmolen er det den mest overfyldte, så igen skal du forsøge at komme tidligt om morgenen. For at komme dertil er det bedst at tage undergrundsbanen til Bowling Street eller South Ferry.
 • Liberty State Park, som ligger i New Jersey. Hvis du ikke ønsker at vente i en lang kø til færgen, eller hvis du bor i nærheden, er dette et godt alternativ.

Fartplaner

Der sejler en færge til Frihedsgudinden hvert 25. minut. Når du ankommer til molen ved Battery Park, skal du, hvis du allerede har købt din billet, blot gå gennem sikkerhedskontrollen og gå direkte om bord på færgen.

Færgen tager dig direkte til Liberty Island på ca. 15 minutter, og du vil gradvist se Frihedsgudinden komme tættere og tættere på. Når dit besøg er slut, kan du tage færgen til Ellis Island (hvor du kan besøge Immigrationsmuseet) eller tage direkte tilbage til Manhattan. Et besøg på Liberty Island, Frihedsgudinden og Ellis Island tager ca. 5 timer. Det virker måske indlysende, men prøv ikke at gå glip affærgen tilbage! Vagterne på Liberty Island bliver nødt til at bestille en særlig opsamlingsservice til dig, og gæt hvem de vil få til at betale for den?

Bestil en rundvisning på Frihedsgudinden

Hvornår skal du besøge Frihedsgudinden?

Som du måske kan forvente, er Frihedsgudinden en af New Yorks mest populære attraktioner, så det er svært at gå glip af et godt antal turister. Når det er sagt, så prøv at komme der så tidligt om morgenen som muligt.

Hvis det lykkes dig at komme til Liberty Island før kl. 10, sparer du dig selv for en masse menneskemylder. De fleste besøgende tager selvfølgelig til Frihedsgudinden i weekenden, så hvis du kan, så prøv at tage af stedmandag til fredag, hvis du kan. Hvis du stadig kun kan tage af sted i weekenden, er søndag den bedste dag med hensyn til menneskemængder.

Bestil en rundvisning i Frihedsgudinden

Hvordan kan jeg bestige statuens krone?

Frihedsgudindens krone| ©Erik Lindgren
Frihedsgudindens krone| ©Erik Lindgren

Du kan bestige Frihedsgudindens krone ved at betale et tillæg eller ved at købe en særlig billet. Attraktionen ved at bestige Frihedsgudindens krone er mere at se selve monumentet, der er bygget indefra, da udsigten fra toppen ikke er så spektakulær.

Hvis du vælger denne mulighed, anbefaler jeg, at du bestiller dine billetter i god tid, da de bliver udsolgt først.

Book en rundvisning i Frihedsgudinden

Hvor skal du spise, når du besøger Frihedsgudinden?

Inatteso Pizzabar italiensk menu| ©Inattesopizzabar.com
Inatteso Pizzabar italiensk menu| ©Inattesopizzabar.com

Når du planlægger, hvor du skal spise under dit besøg på Frihedsgudinden, har du to muligheder: spis før eller efter dit besøg, eller gå til cafeteriet på Liberty Island eller Ellis Island, hvor en menu normalt koster mellem 12$ og 15$, med muligheder som salater, burgere og sandwiches. Hvis du følger min anbefaling og besøger Frihedsgudinden tidligt om morgenen, vil du være tilbage i Battery Park lige i tide til frokost, og derfor anbefaler jeg et par lækre restauranter. Men hvis den følgende liste ikke overbeviser dig, kan du tjekke debedste spisesteder i New York her.

 • Inatteso Pizzabar - et populært pizzasted i finansdistriktet, hvor du kan finde salater, kødboller, pasta og pizza, som alle ser lækre og autentiske ud.
 • Toro Loco NYC - en mexicansk inspireret restaurant med en fantastisk menu med tacos, nachos, quesadillas og burritos. Perfekt til en hurtig bid mad på stedet eller til at tage med til at fortsætte med at udforske New York.
 • Café 11 - her finder du sushi, wraps og vegetariske muligheder, primært til takeaway, hvis du foretrækker et let og sundt måltid. Ulempen er, at de ikke har åbent i weekenden, så husk det, inden du tager af sted.
 • Luke's Lobster - hummerrullen, som er en af de essentielle dele af det amerikanske sandwichrepertoire, er denne restaurants specialitet. I bund og grund er det en brioche-sandwich fyldt med hummerkød og sauce. Den er ikke for alle, men hvis du får vand i munden af at læse dette, så tænk ikke to gange og prøv den!

Alex' rejsetips Pas på de kræmmerbude omkring Battery Park, der tilbyder dig billetter - de fleste af dem er falske!

Tips til at besøge Frihedsgudinden

Foto med Frihedsgudinden i baggrunden| ©Hellotickets
Foto med Frihedsgudinden i baggrunden| ©Hellotickets

Hvis du allerede mentalt har fået en fod på færgen og glæder dig til dagen for din udflugt, skal du notere dig nogle tips, som vil være nyttige, inden du organiserer dit besøg:

 • Undgå weekenden: Prøv at tage af sted fra mandag til fredag, og helst om morgenen.
 • Skabe skabe: Når du ankommer til molen på Liberty Island, går du en kort tur og ankommer til foden af Frihedsgudinden. Før du går op på statuens sokkel, skal du efterlade dine ejendele i et skab (bortset fra din mobiltelefon, dit kamera og din tegnebog) i skabene ved statuens fod.
 • Glem ikke at medbringe småpenge: Skabe koster 25 cent, så husk at medbringe småpenge (eller sedler til vekselautomaterne).
 • Medbring det mest nødvendige: For at bestige Frihedsgudindens krone skal du efterlade alle dine ejendele i skabene bortset fra billetten og dit kamera. Derfor anbefaler jeg, at du ved dette besøg tager det mest nødvendige med og intet andet.
 • Besøg Ellis Island: Som jeg nævnte før, kan du, når du er færdig med at besøge Frihedsgudinden, vende tilbage til molen på Liberty Island, og hvis den smukke udsigt over Manhattan giver dig mulighed for at komme væk, kan du hoppe på færgen til Ellis Island, som er et must at besøge.

Bestil en rundvisning i Frihedsgudinden

Besøg Ellis Island

Ellis Island set fra færgen| ©Tania Fernández
Ellis Island set fra færgen| ©Tania Fernández

Ellis Island kan du besøge Immigrationsmuseet med over 30 rum med udstillinger om den tid, hvor New York modtog immigranter fra hele verden. Noget, jeg fandt ret interessant ved dette museum, er, at det har en tjeneste til sporing af forfædre, hvor du kan se, om nogen fra din fjerneste familie nogensinde har boet i New York.

Rundvisninger på Ellis Island

Hvis du ønsker at se området, hvor Frihedsgudinden er placeret, mere indgående, er der flere muligheder for dig. Du kan tage en privat rundvisning på Ellis Island med billetter til Frihedsgudinden, eller du kan bestille en guidet rundvisning, der omfatter Ellis Island og Frihedsgudinden samt 9/11 Memorial.

Book en rundvisning på Frihedsgudinden og Ellis Island

Andre interessante aktiviteter i New York

Helikopterudsigt over Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Helikopterudsigt over Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Hvis du har lyst til at se Frihedsgudinden fra et andet synspunkt, er der en række steder i byen, hvor du kan få den bedste udsigt over Frihedsgudinden. Men det er også muligt at flyve over Manhattan i en helikopter: En 15-20 minutters flyvning over Hudson vil få dig tæt på at se ikke kun statuen, men også Manhattans mest imponerende skyskrabere. Lyder godt, ikke?

Hvis du vil læse mere om denne mulighed, kan jeg anbefale min artikel om, hvordan man tager en helikoptertur over Manhattan. Uanset om det er første gang, du er i New York, eller om du allerede er en hyppig gæst, vil du vide, at byen er enorm, og at udvalget af attraktioner, ting at lave og seværdigheder er enormt. Det er vigtigt at tage på en guidet tur for at lære de vigtigste seværdigheder at kende og forstå byens historie og skikke. Her er min rapport om disse to ture, som for mig er de mest komplette:Øvre og nedre Manhattan-tur y New York kontraster tur

Hvis du derimod har masser af tid og har lyst til at komme ud af byen for at opleve dens omgivelser, så kan du her læse min artikel om 5 dagsture fra New York så du kan udforske alle mulighederne.

Book en natlig helikopterflyvning