Frihedsgudinden billetter: muligheder, hvornår man skal købe dem, hvordan man får adgang…

Det er det ubestridte symbol på New York. Fra Liberty Island våger den over byen og byder hver dag tusindvis af besøgende velkommen, som er klar til at udforske den og nyde udsigten. Vil du vide hvordan? Jeg fortæller dig, hvordan du får billetter.

Alex Grande

Alex Grande

10 minutters læst

Frihedsgudinden billetter: muligheder, hvornår man skal købe dem, hvordan man får adgang…

Udsigt til statuen fra færgen | ©Hellotickets

Hvis der er et ikon, der repræsenterer New York, så er det Frihedsgudinden. At besøge den eller sejle rundt om den er en oplevelse, du ikke må gå glip af på din rejse til New York, om ikke andet så på grund af postkortudsigten over Manhattan fra Liberty Island.

Hvis du køber dine billetter på forhånd, slipper du for to køer: færgen til Liberty Island og den, der fører op til statuen. Her er de bedste måder at besøge statuen på:

Den mest komplette løsning

Frihedsgudinden, Ellis Island Og 9/11 Mindesmærke Tur

Besøg tre af New Yorks mest ikoniske vartegn

På denne fem timer lange tur med en ekspertguide kommer du til Frihedsgudinden og Ellis Island-området, og du kommer også til at gå en tur på Ground Zero.

denne tur ser du tre af de vigtigste seværdigheder i New Yorks historie: Frihedsgudinden, Ellis Island og 9/11 Memorial. En guidet tur på cirka fem timer, hvor du får mulighed for at leve en meget komplet oplevelse med en ekspertguide, som du ikke vil gå glip af nogen detaljer med.

Planen inkluderer også færgen, hvorfra du får en spektakulær udsigt.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Det er den mest komplette mulighed, fordi ture normalt inkluderer Frihedsgudinden og Ellis Islands, men ikke 9/11 Memorial, et ubestrideligt besøg.

Anbefales hvis... Du er en person, der kan lide at få alle detaljer om besøget.


En interessant mulighed

Frihedsgudinden Og Ellis Island Tidlig Adgang

Oplev statuen med en guidet tur

Perfekt, hvis du vil se Frihedsgudinden uden at skulle bekymre dig om transport og ventetid. En ekspertguide tager dig med på turen fra morgenstunden. Du besøger også Ellis Island. Færgen er inkluderet.

Varighed: fra 2 til 4 timer

En af de ting, jeg gerne vil sige (og som gælder lige så meget for denne mulighed som for alle andre), er, at udsigten over Manhattans skyline fra færgen og fra Liberty Island er spektakulær. Frihedsgudinden ligger på en lille ø syd for Manhattan, og den eneste måde at komme dertil på er med båd.

Det, jeg bedst kan lide ved denne billet, er, at ud over den historiske kontekst, som din lokale guide vil forklare under den fire timer lange tur og Immigrationsmuseet, er transport inkluderet. Du tager derefter færgen til Ellis Island og besøger Immigrationsmuseet. En af de gode ting ved denne tur er, at du ikke behøver at vente i kø på færgerne, da du har prioriteret adgang.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den mulighed, hvor du får mest for pengene, som jeg har fundet.

Anbefales, hvis... du overvejer at tage til Frihedsgudinden og Ellis Island og gerne vil se begge steder i dybden med den bekvemmelighed, at transport er inkluderet, og at du bliver ledsaget af en ekspertguide.


Den økonomiske mulighed

Frihedsgudinden Og Ellis Island Adgang

Tag en færgetur til statuen for at se den på nært hold.

Hvis du vil se byens mest berømte dame uden at bruge en masse tid og en masse penge, så tag en bådtur til hende for at få de bedste billeder. Udsigten over Manhattan fra færgen vil gøre turen det hele værd.

Varighed: 5 timer

Dette kan være den bedste løsning, hvis du besøger New York i et par dage og har lidt tid, eller hvis du har været der før og bare vil tage en afslappende sejltur rundt om Fri hedsgudinden for at mindes dit tidligere besøg og nyde seværdighederne.

Selv om denne tur kun omfatter Frihedsgudinden, er fordelene ved denne aktivitet klare for mig: Du skal ikke stå i kø, du skal ikke bruge ekstra tid på at komme af og på igen, du kan nyde den bedste udsigt over Manhattan, mens du tager en dejlig sejltur, og den omfatter en audioguide, så du kan få flere detaljer om dit besøg.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Dette er den billigste tur, hvor man kan komme tæt på statuen uden at skulle betale entré.

Anbefales, hvis... du ikke vil give afkald på chancen for at se den tæt på, selv om du ikke har tid eller budget til at gå indenfor.


Vi sammenligner de tre muligheder


Hvor meget koster det at besøge Frihedsgudinden?

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Priserne for at besøge Fri hedsgudinden kan variere afhængigt af, om du vælger at købe en standardbillet eller en guidet tur, men ture starter normalt fra omkring 50 euro og inkluderer billetter, færge og en ekspertguide.

Hvis du foretrækker at gå på egen hånd, kan du finde billetter fra omkring 20 euro til piedestalen, men du skal købe separate færgebilletter og betale for en guidet tur, hvis du vælger at besøge statuen og Liberty Island med en guide.

Køb af billetter til Frihedsgudinden ved billetkontoret

Den store ulempe ved at købe billetter på stedet er, at du skal stå i kø, og at du måske også skal vente på den næste færge, hvis der er store mængder af turister.

Book en tur til Frihedsgudinden

Er billetter til Frihedsgudinden inkluderet i nogen af byens sightseeingpas?

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Frihedsgudindens tiltrækningskraft gør den også til en must-see attraktion på byens vigtigste turistpas. Hvis du stadig ikke ved, hvad de er, hvordan du bruger dem, eller om de passer til dig eller ej, vil jeg opfordre dig til at læse min artikel om New York Pass og andre pas.

Under alle omstændigheder, hvis du er interesseret i at komme til sagen og se, hvilke kort der giver adgang til Frihedsgudinden, så er her en liste over dem, og jeg linker dig i øvrigt til den praktiske guide, jeg har udarbejdet om hvert af dem. Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at beslutte, hvilket kort der passer bedst til din rejse!

Book en tur til Frihedsgudinden

Hvordan kommer man til Frihedsgudinden?

Solen går ned bag Frihedsgudinden, set fra færgen.| ©Hellotickets
Solen går ned bag Frihedsgudinden, set fra færgen.| ©Hellotickets

Hvis du overvejer at tage til Liberty Island på egen hånd, er der kun ét selskab, der sejler med færge til Frihedsgudinden, og det er Statue of Liberty Cruises. Du kan tage et eksprescruise til Frihedsgudinden, hvis du har kort tid, men ikke vil gå glip af oplevelsen.

Påstigningssteder

 • Battery Park, som ligger syd for Manhattan. Da det er hovedmolen, er den mest overfyldt, så prøv igen at komme derhen tidligt om morgenen. For at komme dertil er det bedst at tage undergrundsbanen til Bowling Street eller South Ferry.
 • Liberty State Park, som ligger i New Jersey. Hvis du ikke vil stå i en lang kø til færgen, eller hvis du bor i nærheden, er dette et godt alternativ.

Tidsplaner

Der går en færge til Frihedsgudinden hvert 25. minut. Når du ankommer til molen ved Battery Park, skal du blot gå gennem sikkerhedskontrollen og gå direkte om bord på færgen, hvis du allerede har købt din billet. Færgen tager dig direkte til Liberty Island på ca. 15 minutter, og du vil gradvist se Frihedsgudinden komme tættere og tættere på.

Efter besøget kan du tage færgen til Ellis Island (hvor du kan besøge Immigrationsmuseet) eller tage direkte tilbage til Manhattan. Det tager ca. 5 timer at besøge Liberty Island, Frihedsgudinden og Ellis Island. Det virker måske indlysende, men prøv ikke at gå glip af færgen tilbage! Vagterne på Liberty Island bliver nødt til at bestille en særlig afhentningsservice til dig, og gæt, hvem de får til at betale for det?

Book en tur til Frihedsgudinden

Hvornår skal man besøge Frihedsgudinden?

Som du måske kan forvente, er Frihedsgudinden en af New Yorks mest populære attraktioner, så det er svært at undgå et stort antal turister. Når det er sagt, så prøv at komme derhen så tidligt om morgenen som muligt. Hvis det lykkes dig at komme til Liberty Island før kl. 10, sparer du dig selv for en masse trængsel.

De fleste besøgende tager selvfølgelig til Frihedsgudinden i weekenden, så hvis du kan, så prøv at tage af sted mandag til fredag. Hvis du stadig kun kan tage af sted i weekenden, er søndagen den bedste dag, når det gælder menneskemængder.

Book en tur til Frihedsgudinden

Hvordan kan jeg bestige statuens krone?

Frihedsgudindens krone| ©Erik Lindgren
Frihedsgudindens krone| ©Erik Lindgren

Du kan bestige Frihedsgudindens krone ved at betale et tillæg eller ved at købe en særlig billet. Attraktionen ved at bestige Frihedsgudindens krone er mere at se selve monumentet, der er bygget indefra, da udsigten fra toppen ikke er så spektakulær. Hvis du vælger denne mulighed, anbefaler jeg, at du bestiller dine billetter i god tid, da de bliver udsolgt først.

Book en rundvisning i Frihedsgudinden

Hvor skal man spise, når man besøger Frihedsgudinden?

Inatteso Pizzabar italiensk menu| ©Inattesopizzabar.com
Inatteso Pizzabar italiensk menu| ©Inattesopizzabar.com

Når du planlægger, hvor du skal spise, når du besøger Frihedsgudinden, har du to muligheder: Spis før eller efter dit besøg, eller gå i cafeteriet på Liberty Island eller Ellis Island, hvor en menu normalt koster mellem 12$ og 15$ med muligheder som salater, burgere og sandwiches.

Hvis du følger min anbefaling og besøger Frihedsgudinden tidligt om morgenen, er du tilbage i Battery Park lige i tide til frokost, og det er derfor, jeg anbefaler et par lækre restauranter. Men hvis den følgende liste ikke overbeviser dig, kan du se de bedste spisesteder i New York her.

 • Inatteso Pizzabar - et populært pizzasted i finansdistriktet, hvor du kan finde salater, kødbolleretter, pasta og pizza, som alle ser lækre og autentiske ud.
 • Toro Loco NYC - en mexicansk-inspireret restaurant med en fantastisk menu med tacos, nachos, quesadillas og burritos. Perfekt til en hurtig bid mad eller til at tage med og fortsætte med at udforske New York.
 • Café 11 - her finder du sushi, wraps og vegetariske retter, primært som takeaway, hvis du foretrækker et let og sundt måltid. Ulempen er, at de ikke har åbent i weekenden, så husk det, før du tager af sted.
 • Luke's Lobster - Hummerrullen, som er en af de vigtigste i det amerikanske sandwichrepertoire, er denne restaurants specialitet. Dybest set er det en brioche-sandwich fyldt med hummerkød og sauce. Det er ikke for alle, men hvis du får mundvand af at læse dette, så tænk dig ikke om to gange og prøv det!

Alex's Traveller Tip

Pas på kræmmerne omkring Battery Park, som tilbyder dig billetter - de fleste af dem er falske!

Tips til at besøge Frihedsgudinden

Foto med Frihedsgudinden i baggrunden| ©Hellotickets
Foto med Frihedsgudinden i baggrunden| ©Hellotickets

Hvis du allerede mentalt har fået en fod på færgen og glæder dig til dagen for din udflugt, kan du notere dig nogle tips, som vil være nyttige, før du organiserer dit besøg:

 • Undgå weekenden: Prøv at tage af sted fra mandag til fredag og helst om morgenen.
 • Skabe: Når du ankommer til molen på Liberty Island, går du et kort stykke og kommer til foden af Frihedsgudinden. Før du går op på statuens piedestal, skal du efterlade dine ejendele i et skab (undtagen mobiltelefon, kamera og pung) ved skabene ved statuens fod.
 • Glem ikke at tage småpenge med: Skabene koster 25 cent, så husk at medbringe småpenge (eller sedler til vekselautomaterne).
 • Medbring det vigtigste: For at bestige Frihedsgudindens krone skal du efterlade alle dine ejendele ved billetlugerne, bortset fra billetten og dit kamera. Derfor anbefaler jeg, at du på dette besøg tager det mest nødvendige med og ikke andet.
 • Besøg Ellis Island: Som jeg nævnte før, kan du, når du er færdig med at besøge Frihedsgudinden, vende tilbage til molen på Liberty Island, og hvis den smukke udsigt over Manhattan tillader dig at komme væk, kan du hoppe på færgen til Ellis Island, som er et must at besøge.

Book en tur til Frihedsgudinden

Besøg Ellis Island

Ellis Island set fra færgen| ©Tania Fernández
Ellis Island set fra færgen| ©Tania Fernández

På Ellis Island kan du besøge Immigrationsmuseet, som har over 30 rum med udstillinger om dengang, New York modtog immigranter fra hele verden. Noget, jeg fandt ret interessant ved dette museum, er, at det har en forfædresporingstjeneste, hvor du kan se, om nogen fra din fjerneste familie nogensinde har boet i New York.

Ture på Ellis Island

Hvis du vil se området, hvor Frihedsgudinden ligger, mere indgående, er der flere muligheder. Du kan tage en privat rundvisning på Ellis Island med billetter til Frihedsgudinden, eller du kan bestille en guidet tur, der omfatter Ellis Island og Frihedsgudinden samt 9/11 Memorial.

Book en tur til Frihedsgudinden og Ellis Island

Andre interessante aktiviteter i New York

Udsigt over Frihedsgudinden i helikopter| ©Hellotickets
Udsigt over Frihedsgudinden i helikopter| ©Hellotickets

Hvis du har lyst til at se Frihedsgudinden fra en anden synsvinkel, er der en række steder i byen, hvor du får den bedste udsigt over Frihedsgudinden. Men det er også muligt at flyve over Manhattan i en helikopter: En 15-20 minutters flyvetur over Hudson-floden bringer dig tæt på at se ikke bare Frihedsgudinden, men også Manhattans mest imponerende skyskrabere. Det lyder godt, gør det ikke? Hvis du vil læse mere om denne mulighed, anbefaler jeg min artikel om, hvordan man tager en helikoptertur over Manhattan.

Uanset om det er din første gang i New York, eller du allerede er en hyppig besøgende, vil du vide, at byen er enorm, og at udvalget af attraktioner, ting at lave og seværdigheder er enormt. Det er vigtigt at tage på en guidet tur for at lære de vigtigste seværdigheder at kende og for at forstå byens historie og skikke. Her er min rapport om disse to ture, som for mig er de mest komplette: Øvre og nedre Manhattan-tur y New York kontraster tur.

Hvis du derimod har masser af tid og lyst til at komme ud af byen for at opdage dens omgivelser, efterlader jeg dig her min artikel om 5 dagsture fra New York så du kan udforske alle mulighederne.

Book en natlig helikopterflyvning