NYC One World Observatory Med Spring Køen Over-Billetter

4.5
(19279 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Spring over køen - Vent ikke i kø ved indgangen

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
411 kr 374 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

One World Observatory ligger i One World Trade Center-bygningen, der blev opført som erstatning for den bygning, der blev ødelagt under angrebene den 11. september 2001.

Hvis du ikke vidste det, er dette den højeste bygning i New York, men det er ikke alt. Det er også den højeste bygning i USA og den syvende højeste i verden med sine 541 meter. Vil du op og røre ved toppen?

 • Spring kø erne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen.
 • Beundre 360º-udsigten fra 100., 101. og 102. etage.
 • Klatre mere end 100 etager op på mindre end 1 minut i Skypod-elevatorerne.
 • Lær New Yorks udvikling at kende gennem spektakulært multimedieindhold: videoer, projektioner, interaktive oplevelser med skærme...

Hvad er inkluderet

 • Indgang til One World Observatory
 • Adgang uden kø

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

One World Observatory ligger mellem 100. og 102. etage i skyskraberen One World Trade Center, den højeste bygning i New York, men også i hele USA. Hvis du kan lide svimmelhed og vil nyde et andet perspektiv af byen, så tøv ikke med at klatre op til dette observatorium, som tilbyder en imponerende 360º-udsigt.

Hvis du ud over højden også kan lide farten, så gør dig klar til at opleve, hvordan det er at gå mere end 100 etager op på mindre end 1 minut. Skypod-elevatorerne tager dig til toppen af bygningen. I dem kan du nyde en visuel oplevelse, der fortæller dig om udviklingen af New York City.

Ud over at lære om Manhattans og det omkringliggende områdes historie, får du også førstehåndsviden om bygningens konstruktionsproces. Store high-definition skærme viser videoer af nogle af skaberne af One World Trade Center.

Når du når toppen, venter der dig endnu en overraskelse. See Forever Theatre vil omgive dig med byens rytmer gennem en audiovisuel oplevelse, der ikke efterlader nogen ligeglade. I en 2-minutters videoprojektion vil du se luftbilleder og time-lapse-fotografering af New York City.

Hvis du stadig har spørgsmål eller vil vide mere om bygningen eller byen, kan du spørge eksperterne i City Pulse, som altid står til din rådighed. City Pulse er en interaktiv oplevelse, der forbinder besøgende med byens mest ikoniske kvarterer.

Glem alt om at spilde tiden, og få dit skip-the-line-pas til sikkerhedskontrollen med skip-the-line-adgang til One World Observatory. Vælg dato og tid, og gør dig klar til at nyde den bedste udsigt over byen.

Anmeldelser

4.5
· 19279 Anmeldelser
 • G
  Gabriel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Tiden i køen har været minimal.
 • F
  Fer
  5
  (0 Anmeldelser)
  Perfekt! Kort ventetid.
 • E
  Esteban
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg behøvede ikke at vente længe på at komme ind.
 • D
  Dylan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg kunne ikke være lykkeligere.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler