NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv.

Det er uden tvivl det bedste udsigtspunkt i det nedre Manhattan: Her kan du se, hvad du kan se herfra, hvad det koster at komme ind, og hvordan du får billetter.

Alex Grande

Alex Grande

10 minutters læst

NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv.

Udsigt fra toppen af One World Observatory | ©Hellotickets

One World Observatory ligger i One World Trade Center og er den højeste skyskraber i New York (og USA), som er en hyldest til tvillingetårnene.

Da One World Observatory er en af New Yorks mest populære attraktioner, kan du spare en masse kø ved at købe din billet i forvejen. Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, eller hvordan du skal vælge mellem mulighederne, får du her et tip om mine favoritter:

Den bedste løsning

NYC One World Observatory Med Spring Køen Over-Billetter

Adgang til One World Observatory til den bedste pris

Almindelig adgang til One World Observatory er den mest populære måde for besøgende fra hele verden at bestige denne imponerende skyskraber på, men du kan også opgradere og vælge VIP-adgang.

One World Observatory ligger i Downtown og har et af de mest spektakulære observationsdæk i byen lige nu. Med en generel adgangsbillet til One World Trade Center får du adgang til observatoriet, der ligger mellem 100. og 102. etage.

Min anbefaling er at købe dengenerelle adgangsbillet på forhånd, da den også giver dig adgang til bygningen uden , direkte adgang til bygningen.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Hvis du vil nyde udsigten over det nedre Manhattan fra en af de mest imponerende skyskrabere i byen, er dette den billigste måde at gøre det på (og du slipper for en lang kø ved billetkontoret).

Anbefales hvis... du ikke har meget tid til at se området eller blot foretrækker at se Ground Zero på egen hånd og kun betale for adgangen til observatoriet.


Sådan køber du billetter til One World Observatory ved billetkontoret

Udsigt fra observatoriet| ©Hellotickets
Udsigt fra observatoriet| ©Hellotickets

Du kan købe dine billetter til One World Observatory på One World Observatory-billetkontoret, som åbner kl. 9.00. Generelt anbefaler jeg i New York ikke, at du køber billetter ved billetkontoret, da du vil opleve lange køer, og du vil sandsynligvis komme ind på One World allerede udmattet af at vente på dine fødder.

Den bedste måde at købe billetter online på er, at du i stedet for at vente på at købe din billet på det tidspunkt kan gå direkte op og se livet begynde i New York med dagens start. Du kan også sammenligne priser og priser på billetter til One World Observatory og se, om der er nogen rabatter på dit besøg.

Book billetter til One World Observatory

New York Pass og andre adgangskort, herunder adgang til One World Trade Center

Adgang med Explorer Pass| ©Hellotickets
Adgang med Explorer Pass| ©Hellotickets

Hvis du vil have en komplet rundvisning i New York, er det en god mulighed at købe et sightseeingpas. New York Pass inkluderer adgang til One World Observatory blandt mange andre aktiviteter.

Med dette særlige pas kan du vælge mellem 1 og 10 dages gyldighed for at få en "åben bar" af aktiviteter. Jeg anbefaler det, hvis du er en af dem, der gerne vil have mest muligt ud af din rejse og ikke gå glip af noget. Der findes dog også andre pass, og hvis du overvejer at købe et sådant for at fuldende dit besøg, anbefaler jeg dig at læse min artikel, hvor jeg sammenligner dem alle sammen: New York Pass og andre pas

Book New York Pass

Hvor ligger One World Observatory, og hvordan kommer man dertil?

Placering af One World Observatory på kortet over det nedre Manhattan
Placering af One World Observatory på kortet over det nedre Manhattan

De fleste besøgende opholder sig normalt på One World Observatory i omkring en time. Billetterne begrænser ikke, hvor længe du kan opholde dig på observatoriet, så du kan blive så længe, du har lyst. Hvis du besøger det med børn, kan det tage lidt længere tid, da de interaktive udstillinger vil holde dem beskæftiget i et stykke tid.

One World Trade Center kan ses fra næsten overalt på Manhattan. Dens højde, reflekterende glasvinduer og nu legendariske silhuet gør den umiskendelig, så det er nemt at komme dertil til fods eller med offentlig transport. Det ligger ved Ground Zero, meget tæt på Wall Street, og du kan gå fra næsten overalt på det nedre Manhattan.

Hvis du bor lidt længere væk, er den hurtigste måde at komme dertil med metro eller endda bybus (bemærk, at New York Citys turistbus også har et stop meget tæt på One World Observatory). Hvis du vil tilrettelægge din rejseplan bedre og kende afstandene, priserne og kort over offentlig transport, kan du tage et kig på denne artikel om hvordan du kommer til One World Observatory i New York.

Book billetter til One World Observatory

Åbningstider for One World Observatory

Udsigt over Manhattan fra One World Observatory| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra One World Observatory| ©Hellotickets

For at hjælpe dig med at planlægge dit besøg skal du være opmærksom på, at One World Observatory er åbent fra kl. 9 til 21, undtagen om sommeren, hvor skyskraberen er åben fra kl. 8 til 22. I løbet af året kan du gå op på One World Trade Center alle ugens dage.

Book billetter til One World Observatory

Besøg One World Observatory med børn

Udstilling før bestigning| ©Hellotickets
Udstilling før bestigning| ©Hellotickets

At tage op til One World Observatory med de små er en plan, som du ikke vil fortryde, da der er programmeret aktiviteter specielt til dem.

Faktisk vil jeg anbefale, at du i forbindelse med dit besøg med børn lader dem lege lidt i Sky Portal, interaktive skærme placeret på gulvet, der projicerer billeder af livet i New York under One World Trade Center og giver indtryk af at svæve over luften, og City Pulse, interaktive skærme, der viser præsentationer om ikoner af New Yorks kultur såsom dens berømte cheesecake eller dens forskellige sportshold.

Tjek denne artikel for at finde flere gode ting at lave i New York med børn, så dit familiebesøg i Big Apple bliver en succes.

Bestil billetter til One World Observatory

Inde i One World Observatory

Det indvendige observationsdæk| ©Hellotickets
Det indvendige observationsdæk| ©Hellotickets

Når du er kommet ind i One World Trade Center, begynder du din opstigning til 102. etage (hvor observationsdækket er placeret) i en elevator, der er helt dækket af skærme, som viser dig et spektakulært tidsforløb af New Yorks udvikling fra grundlæggelsen som hollandsk koloni i det 17. århundrede til i dag.

Når du når toppen af skyskraberen, kommer du ind i One World Observatory via See Forever Theater-gangen med endnu et show med fantastiske billeder af hverdagen i New York.

Book billetter til One World Observatory

Observatoriet

Brooklyn Bridge set fra One World Observatory| ©Hellotickets
Brooklyn Bridge set fra One World Observatory| ©Hellotickets

Og nu kan du endelig nyde det, du er kommet hele vejen for: en betagende udsigt over New York fra toppen. Observationsdækket er lukket i modsætning til Empire State Building og Top of the Rock, hvilket giver dig en følelse af større afstand til byen. Desuden er One World Trade Center den højeste skyskraber i byen, så du vil kunne se New York strække sig milevidt i det fjerne.

Bestil billetter til One World Observatory

Udsigten

Trodser svimmelheden på One World Observatory| ©Hellotickets
Trodser svimmelheden på One World Observatory| ©Hellotickets

Før du går op på observationsdækket, skal du lave en mental liste over seværdighederne fra One World. I en by så stor som New York, og især ved et første besøg, er det let at glemme alle de berømte vartegn, som du vil elske at se i miniature og derefter genkende på dine gåture rundt i Big Apple.

Hvis du ikke er til de typiske turistaktiviteter, er der mange flere bygninger i New York, som du kan besøge, selv om de ikke har et observatorium. Woolworth Building, Chrysler Building, Flatiron Building og mange andre vil glæde alle med en passion for arkitektur.

 • Empire State Building
 • Hudson-floden
 • East River
 • Frihedsgudinden
 • Brooklyn Bridge
 • Broen på Manhattan
 • Skyline i Manhattans centrum

Book billetter til One World Observatory

Praktiske oplysninger om, hvordan man kommer til One World Observatory

Adgang til One World Observatory| ©Hellotickets
Adgang til One World Observatory| ©Hellotickets

Bedste tidspunkt at tage op til One World

Takket være de glasinddækkede observationsdæk er alle tider af dagen (og endda året rundt) et godt tidspunkt at besøge World One. Ved solnedgang får du spektakulære farver på himlen, om morgenen får du en klar, uhindret udsigt over skyskraberne og Hudson, og om natten er New York altid noget helt særligt med millioner af lys på skylinen.

Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du læse denne praktiske guide om det bedste tidspunkt at tage op på One World Observatory og vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.

Sådan undgår du menneskemængderne

De travleste tidspunkter på One World Observatory er omkring kl. 16.00 og 17.00, når de besøgende gør sig klar til at se solnedgangen. For at få en lignende udsigt om eftermiddagen og en mindre overfyldt oplevelse anbefaler jeg, at du tager af sted kl. 9 (eller kl. 8 om sommeren), hvilket giver dig hele dagen til at udforske den by, du lige har set fra oven.

Hvilke faciliteter har bygningen at byde på

One World Observatory har en gavebutik på 100. etage og en restaurant, café og iskiosk på 101. etage, hvor du kan slutte dit besøg af med en pause.

Hold øje med priserne

Vær opmærksom på, at One World Observatory er fyldt med "fælder", der skal lokke turisterne til at bruge lidt ekstra på interaktive tablets til rundvisningen, souvenirfotos og lignende.

Hvad sker der, hvis vejret er dårligt

Ved at købe dine billetter i god tid i forvejen risikerer du at tage til One World Observatory på en overskyet dag. Tricket er at købe dem en uge eller to før din tur til New York, hvor du kan tjekke vejret relativt pålideligt og vælge den bedste dag i overensstemmelse hermed. Det siger sig selv, at hvis du går op i skyskraberen på en klar dag, vil du få en fantastisk udsigt over New York.

Hvis du går op på en dag, hvor det regner lidt, er den gode nyhed, at observationsterrassen på One World Trade Center er overdækket. Det kan også være en fordel, hvis du besøger New York i en meget kold eller meget varm periode.

Alex' rejsetips

Der er mange turist "fælder" ved One World Observatory, så vær forsigtig, hvis du ikke vil ende med et hul i pengepungen!

En anden måde at nyde udsigten på: helikopterturen

Udsigt fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt fra helikopteren| ©Hellotickets

Og hvis det ikke rigtig tiltaler dig at klatre op i en skyskraber, men du gerne vil nyde udsigten over New York fra oven, har du andre muligheder, f.eks. en helikoptertur over Manhattan eller et besøg på en af de mange rooftop-barer i byen. Men efter min mening er det at klatre op i en skyskraber en betagende oplevelse, som du ikke må gå glip af, især ikke når du er i New York for første gang.

Book billetter til One World Observatory

Hvor kan man spise i nærheden af One World Observatory

Hvis højderne har givet dig appetit, er du heldig: Et travlt område som Downtown Manhattan er fyldt med spisesteder, lige fra de mest luksuriøse og eksklusive til de hurtigste og billigste. Det eneste spørgsmål, du har, er, hvilket du skal vælge, så jeg har samlet en liste over de bedste spisesteder i nærheden af One World Observatory, så du kan planlægge dit besøg uden at skulle improvisere i farten.

Udnyt at være i området til at tage en pause, genoplade dine batterier og søge ly for kulden eller varmen, uanset om du er i New York om vinteren eller om sommeren, og fortsæt derefter med at opdage dette område, der har så meget at byde på.

Bestil billetter til One World Observatory

Andre anbefalede oplevelser i området

9/11 Memorial| ©Hellotickets
9/11 Memorial| ©Hellotickets

One World Trade Center er uundgåeligt en del af Ground Zero og er forbundet med 9/11 Memorial and Museum. Det er meget interessant for alle, der rejser til New York, at kombinere besøg i begge dele, da du vil kunne udforske en begivenhed i nyere historie, der har præget byen som ingen anden, i dybden.

Derfor anbefaler jeg, at du besøger 9/11 Memorial og, hvis du har mulighed for det, går ind på museet for at udforske en af de mest interessante og unikke udstillinger i verden, da den fortæller historien om angrebene på tvillingetårnene med genstande, der er reddet direkte fra murbrokkerne. Du kan læse kronikken om min oplevelse her: 9/11 mindesmærkebilletterogture I NYC.

Du kan også bestille en guidet tur i New York med billetter til One World Observatory: Du vil lære om byens historie af en ekspertguide, og derefter vil du se den fra toppen.

Book rundvisning med billetter til One World

Organiser dit besøg til andre skyskrabere

One World Observatory, set nedefra
One World Observatory, set nedefra

Der er også to andre skyskrabere i New York, hvor du kan se byen fra oven. Det er et must at bestige Empire State Building, der er et ikon i New Yorks skyline, ved ethvert første besøg i New York, da den rummer et fragment af byens historie inden for sine mure.

Og selvfølgelig Rockefeller Center, hvis udsigtsterrasse, der er kendt som Top of the Rock, giver dig den bedste udsigt over byen, herunder et spektakulært nærbillede af Empire State Building. Efter min erfaring er det den bedste skyskraber i New York.

The Edge har for nylig åbnet sine døre, en innovativ bygning med et spektakulært observatorium, hvis glasgulv giver dig et fugleperspektiv over New York (bogstaveligt talt). Det er som skabt til at teste enhver svimmelhed, og du kan læse, hvordan du organiserer dit besøg her: Edge New York billetter: muligheder, hvordan man køber dem, åbningstider, osv..

Hvis du vil være på forkant og besøge byens hippeste skyskraber, så overvej at tage op på det nye SUMMIT-observationsdæk i New York: dets arkitektur, innovative observationsdæk og utrolige beliggenhed har allerede gjort det til en favorit blandt mange New Yorkere og besøgende.

 • Empire State Building
 • Fra 329 kr.
 • Observationscenter: Open-air
 • Etage: 86
 • Udsigt: Chrysler Building, Rockefeller Center, 5th Avenue og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Bestil
 • Top of te Rock
 • Fra 306 kr
 • Observatorium: udendørs
 • Etage: 70
 • Udsigt: Empire State Building, Central Park og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Book nu
 • One World Observatory
 • Fra 374 kr
 • Observatorium: Indendørs
 • Etage: 102
 • Udsigt: Wall Street, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og på afstand Empire State Building
 • Beliggenhed: Sydlige Manhattan
 • Book nu
 • The Edge
 • Fra 277 kr
 • Observatorium: udendørs og glasgulv
 • Etage: 110
 • Udsigt: Empire State, Midtown og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Manhattan West
 • Book nu