Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Soho, Little Italy, Og Chinatown Tur

4.9
(551 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
294 kr. 268 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Nyd en ca. to timers vandretur i SoHo, Little Italy og Chinatown. Disse kvarterer er New Yorks ældste og har nogle af Big Apple's mest spændende historier.

Under turen vil du kunne opleve:

 • Få vejledning af en lokal guide.
 • Gå rundt i de populære gader i SoHo, Little Italy og Chinatown. På din gåtur vil du finde en stor variation af restauranter, butikker og kunst.
 • Gå en tur gennem SoHos historiske Cast Iron-kvarter, et område, der er berømt for sine bygninger i smedejern.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur i Soho, Little Italy og Chinatown.
 • Lokal guide.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev Manhattans mest ikoniske kvarterer på denne to timers vandretur i Soho, Little Italy og Chinatown. I selskab med en lokal guide vil du lære de mange forskellige kulturer at kende i disse tre interessante områder af New York.

Under turen vil du se bygninger fra det 19. århundrede, historiske kirker og flere steder, der har forbindelse til mafiaen, som boede på Lower Manhattan i mange år.

Din guide vil fortælle dig om de første italienske udlændinges oplevelser. Du vil også lære, hvordan Soho, Little Italy og Chinatown har ændret sig gennem årene. I dag er de kendt for deres restauranter, butikker og kunst.

Du vil slentre gennem Soho's historiske Cast Iron-kvarter, et område, der er populært for sine smedejernsbygninger.

Du vil elske at gå gennem de farverige og livlige gader i Little Italy, hvor du får en smagsprøve på den italienske livsstil. Dette kvarter tog imod de første immigranter fra Italien, og de bosatte sig her i årtier.

Tag til Chinatown, hvor du kan se gyder fyldt med kinesiske skilte, butikker med kopivarer og en lang række restauranter. Dette kvarter er hjemsted for en af de største koncentrationer af kinesiske indbyggere i Vesten.

Tag på opdagelse i disse historiske og autentiske kvarterer i New York, og det er bedst at lade sig guide af en lokal person.

Anmeldelser

4.9
· 551 Anmeldelser
 • T
  Teresa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vores rundvisning i Soho, Little Italy og Chinatown var et af højdepunkterne på vores besøg i New York. Det var meget interessant at se kvarterer, som man ikke så let finder som turist, når man rejser på egen hånd.
 • E
  Elisa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en fantastisk tur gennem en fascinerende del af Manhattan, som vi ikke vidste så meget om. Dette er den anden vandretur, vi har taget i New York, og jeg kan varmt anbefale den som en måde at opleve alle tre områder på. Turen foregik i et afslappet tempo, og der var mulighed for at holde pause og stille spørgsmål.
 • M
  Milena
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden var meget informativ, meget professionel og fik alle til at føle sig godt tilpas, tak for en fantastisk dag.
 • G
  Gia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi var kun 3 hele dage i New York, så vi besluttede at tage på en guidet tur i Soho, Little Italy og China Town. Vores guide var meget informativ og fortalte os alt fra hvor man kan spise, købe gode tilbud osv. samt om lokal historie og historier fra fortiden. Fra spøgelsestid til organiseret kriminalitet.
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler