Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste ture i Soho New York

New Yorks Soho-kvarter er verdensberømt for sine trendy restauranter og eksklusive butikker. Det er synonymt med glamour og et must, hvis du er vild med nye gastronomiske tendenser.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

Bedste ture i Soho New York

Bygninger i New York | ©Jens Karlsson

Soho havde sin begyndelse som et industriområde og har ikke altid været et fashionabelt kvarter, som det er i dag. I årtier var det det kvarter, der blev valgt til etablering af fabrikker, og det var her, indvandrere fra Europa kom til New York for at bo. Der er mange ture for at lære Soho at kende, og disse ture er en af de bedste ting at lave i New York.

Du kan vælge mellem private ture (kun for dig og din gruppe) eller generelle ture, og du kan også vælge mellem ture kun i Soho eller ture, der også omfatter andre seværdigheder. Der er mange muligheder! Her er nogle af de bedste ture for at lære Soho at kende.

Rundvisning i Soho, Little Italy og Chinatown

Chinatown i New York| ©Alejandro Mallea
Chinatown i New York| ©Alejandro Mallea

Dette er en af de bedste Soho-ture i New York, fordi den også omfatter et besøg i de traditionelle kvarterer Little Italy og Chinatown. På denne tur vil du lære om de tre kvarterers historie af en lokal guide.

Du vil få mulighed for at lære om disse områders turbulente historie, da mafiaen herskede i gaderne på det nedre Manhattan. Det er en meget omfattende tur til en meget bekvem pris.

Interessante detaljer om turen til Soho, Little Italy og Chinatown

 • Pris: Prisen er ca. 35 euro pr. person.
 • Varighed: Turen varer ca. 2 timer.
 • Transportmidler: Transport fra det ene sted til det andet kan, afhængigt af det selskab, der udbyder tjenesten, ske med selskabets egne transportmidler eller med offentlige transportmidler. Det meste af turen foregår til fods.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en tur, der udvikler et stort historisk indhold.
 • Ulemper ved denne mulighed: Nogle gange er det svært at få en reservation, hvis det ikke er gjort på forhånd.

Bestil en rundvisning i Soho

Privat rundvisning i Soho, Chinatown og Little Italy

Indgang til lille Italien| ©Shutterstock
Indgang til lille Italien| ©Shutterstock

Denne rundvisning i Soho i New York City er en privat rundvisning, så guiden er eksklusiv for dig og din gruppe. Denne type privat tur giver dig mulighed for at fokusere på de punkter, der er mest interessante for dig, uden at du behøver at bekymre dig om det.

Du har mulighed for at gøre det til en gastronomisk rundtur i området, for din guide vil give dig tips om, hvor du kan spise. Du vil også kunne smage nogle af specialiteterne fra køkkenet i disse kvarterer under dit besøg, mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Hvis kinesisk mad er en af dine favoritter, så gå ikke glip af denne tur og nyd at spise på en af de bedste restauranter i Chinatown, du vil ikke fortryde det.

Interessante detaljer om den private rundvisning i Soho, Chinatown og Little Italy

 • Pris: Prisen er ca. 80 euro pr. person, afhængigt af selskabet.
 • Varighed: Turen varer 2 timer.
 • Transportmidler: Det meste af turen foregår til fods.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan bestille denne tur med en engelsktalende guide.
 • Ulemper ved denne mulighed: Måltider og drikkevarer er ikke inkluderet, og når du besøger de vigtigste restauranter og bagerier, kan det blive dyrt, hvis du ikke har styr på det.

Sammenlign ture i New York City

Privat, personlig rundvisning i Manhattan-kvarteret

Greenwich Village| ©Felix Stahlberg
Greenwich Village| ©Felix Stahlberg

Dette er en fremragende tur til at lære Soho og andre ikoniske områder i New York at kende. Da dette er en privat tur, kan du se de forskellige attraktioner i dit eget tempo og undgå menneskemængder. Denne tur omfatter en privat guide til dig og din gruppe.

Da der er tale om en personlig tur, vælger du selv, hvor du vil tage hen, og hvor meget tid du vil bruge på hvert sted. Du kan også selv vælge mødested eller blive hentet i bil fra dit hotel. På denne tur kan du vælge at besøge Greenwich Village, en anden af New Yorks seværdigheder, som du ikke må gå glip af.

Interessante detaljer om den private og personlige Manhattan Walking Tour

 • Pris: Prisen er ca. 61 euro pr. person, inklusive skatter og afgifter.
 • Varighed: Turen varer ca. 3 timer.
 • Transportmiddel: Turen foregår til fods, men du kan bede om at blive hentet i bil fra dit hotel.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en personlig tur, du besøger det, der interesserer dig.
 • Ulemper ved denne mulighed: Turen er måske ikke lang nok til at se alt, hvad der er at se på Manhattan.

Guidet, privat, luksus SUV-tur: det bedste af New York, herunder Soho

Rundvisning i Soho| ©artgb
Rundvisning i Soho| ©artgb

På denne tur kan du slappe af og glemme alt om besværet med offentlig transport, for du vil sidde i en SUV-bil kun til dig og din gruppe.

Du har to forskellige muligheder for en tur, en der kun omfatter Lower Manhattan og varer 3 timer og en anden 5 timer, hvor du kan tilføje højdepunkterne på Upper Manhattan til din rejseplan.

Med denne tur får du det bedste af New Yorks Soho at se. Med privatbil kan du shoppe alt det, du vil i Soho's eksklusive butikker, uden at skulle bekymre dig om at bære dine tasker.

Interessante oplysninger om Guidet, privat, luksus SUV-tur: Det bedste af New York, herunder Soho

 • Pris: Grundprisen er ca. 700 euro.
 • Varighed: Varigheden er ca. 3 til 5 timer, afhængigt af hvilken type tur du vælger.
 • Transportmiddel: Turen foregår i en luksus-SUV.
 • Fordele ved denne mulighed: Det er en personlig tur, og du behøver ikke at gå meget eller bruge offentlig transport.
 • Ulemper ved denne mulighed: Prisen kan være høj, hvis du rejser på et budget.

Sammenlign ture i New York City

Sådan bestiller du en rundvisning i Soho i New York City

Bygninger i New York City| ©Alejandro
Bygninger i New York City| ©Alejandro

Den bedste måde at bestille en rundvisning i Soho i New York på er at gøre det online på et af de specialiserede firmaers hjemmeside. Vælg altid velrenommerede og pålidelige websteder.

En af de ting, du skal kigge efter, når du bestiller ture online, er anmeldelser fra tidligere kunder, så du får et bedre indtryk af virksomhedens kvalitet og de ture, der tilbydes.

Varighed af de bedste Soho-ture i New York City

At se tiden an| ©Vincent Rivaud
At se tiden an| ©Vincent Rivaud

Turene til New York Soho varer mellem 2 og 5 timer, afhængigt af de andre aktiviteter, der er inkluderet i turen.

Det er bedst at vælge ture, der også omfatter andre interessante områder, så du kan se højdepunkterne, og hvis du har flere dage i New York, kan du besøge de steder, du kunne lide og gerne vil besøge, med mere tid.

Tips til at huske på i Soho-området i New York

Berømt lejlighed fra filmen Ghost in NY| ©LeAna
Berømt lejlighed fra filmen Ghost in NY| ©LeAna

Soho er et område, hvor du finder de bedste modehuse i New York, så hvis du planlægger at shoppe, enten i en gruppe eller alene, skal du undgå at have kontanter på dig. Alle større butikker accepterer kredit- eller betalingskort, og det er sikrere for dig at vælge disse betalingsmetoder. Du bør planlægge din shoppingtur godt og huske på, at Soho er et af de dyreste kvarterer i New York.

Udnyt dit besøg i Soho til at kigge rundt i de vidunderlige kunstgallerier. Du kan finde både etablerede kunstnere og talentfulde nye kunstnere, der udstiller deres værker i Soho.

Hvad angår sikkerhed, bør du tage de samme forholdsregler som i alle andre områder af New York. Bare fordi Soho er et eksklusivt område, betyder det ikke, at det er problemfrit, selv om en af de store fordele er en større polititilstedeværelse, der modvirker dårlig opførsel.

Hvis du ønsker at planlægge din første rejse til New York og undgå at begå fejl, kan du følge disse tips til New York, som vil hjælpe dig med at få en fantastisk rejse.

Hvad er fordelene ved at tage en guidet tur i Soho?

Gaderne i Soho i New York| ©Hayden Crackett
Gaderne i Soho i New York| ©Hayden Crackett

Der er mange fordele ved at tage på en guidet tur i New Yorks Soho. Den vigtigste er at se de mindre turistede steder og få nyttige tips fra de lokale guider. Hvis du tager rundt i Soho på egen hånd, går du glip af detaljer om de steder, der ligger uden for de slagne stier, og som kun de lokale kender til.

Dette kan også ske med andre områder i New York, hvor en guidet tur anbefales for at få et overblik og derefter, hvis du ønsker at gå dybere på egen hånd. I tilfældet med New Yorks Soho er det særligt vigtigt, for hvis du planlægger enten en shoppingtur eller en tur med fokus på kunst, vil guiderne give dig værdifulde oplysninger. På baggrund af disse oplysninger kan du så gå tilbage og dykke dybere ned i det, der interesserer dig mest.

Hvis det er dit første besøg i New York, er det altid bedst at vælge en guidet tur. New York City er enormt stort, og med over 20 millioner mennesker kan det være overvældende de første par dage af din rejse.

For at undgå at fare vild og for at få mest muligt ud af byen er det fornuftigt at booke guidede ture. Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, kan du begynde at organisere din rejseplan efter zoner og vælge de bedste kvarterer i New York, og afhængigt af dit valg kan du bestille de ture, der interesserer dig mest.

New Yorks Soho-must-sees i New York

Wooster Street-skilt| ©Joaquin
Wooster Street-skilt| ©Joaquin

Nu hvor du ved, hvad de bedste ture er, hvor længe de varer, og at du har et overblik over fordelene ved at tage på en guidet tur i New York Soho, skal du sørge for, at den tur, du vælger, tager dig med til følgende steder.

Shopping på Whooster Street

Hvis du er på shoppingtur, er Soho's Whooster Street stedet at besøge. Det er her, du finder butikkerne med de bedste og mest berømte high fashion-mærker. Det er også her, de mest berømte stylister har deres butikker

Det er en lille gade, men det er her, byens vigtigste butikker er koncentreret.

Besøg i New Yorks historiske Soho-område

Soho er kendt for sin shopping, men byen har meget mere at byde på. Det er et historisk område af stor interesse, ikke kun i New York City, men også i resten af USA, på grund af dets karakteristiske arkitektoniske stil.

Bygningernes støbejernskonstruktioner, der opstod som et billigere bygningsalternativ i slutningen af det 18. århundrede, giver området en særpræget karakter. Der er omkring 500 bevarede historiske bygninger, og myndighederne er meget strenge med hensyn til bevarelse af den historiske arkitektoniske arv.

Virksomheder, der vælger at placere sig i Soho, skal overholde en detaljeret plan for bygningsbevaring. Ellers må de ikke flytte ind i Soho.

Soho i biograferne

New York City har været og er stadig rammen for mange berømte film og serier. Soho er ingen undtagelse. Filmen Ghost, med Demi Moore og Patrick Swayze i hovedrollerne, foregår i New Yorks Soho. Lejligheden, hvor Molly (Demi Moores karakter) boede, ligger på 102 Prince Street.

Mange af de vigtigste scener i serien Sex and The City blev også filmet i Soho. Charlottes karakter arbejdede i et kunstgalleri i Soho, et sted, der eksisterer i virkeligheden og ligger på 141 Prince Street.

Hvis du vil vide flere steder, der har været kulisser til film eller serier i New York, så gå ikke glip af de 10 bedste locations til serier og film i New York.

Book en tur til New York City Film og serier

New Yorks Soho-tur for dem med en sød tand

Hvis du har en sød tand og en sød tand, kan du tage en tur rundt i Soho og smage på de bedste søde sager, som New York har at byde på. Nogle af de bedste bagerier i New York ligger i Soho.

I Little Cupcake Bake Shop kan du smage nogle af de bedste cupcakes og cheesecakes i New York og nogle af de bedste i hele landet.

Hvis du vil prøve noget ud over det sædvanlige på Dominique Ansel Bakery, der ligger på 189 Spring Street, kan du få en cronut, en af husets specialiteter, der er en blanding af croissant og doughnut.

Spise i Soho i New York

New Yorks Soho er hjemsted for nogle af byens bedste restauranter, f.eks. den berømte Balthazar, en restaurant med speciale i fransk mad, der anses for at være en af de bedste i USA.

Måske har du rejst så meget, at du har længtes efter et godt spansk måltid, og i Soho kan du spise retter med spansk præg. La Boqueria er en restaurantkæde i New York med flere filialer, der tilbyder tapas og typiske spanske retter på menuen.

Hvor lang tid tager det at komme rundt i Soho i New York?

Soho-bygninger| ©Joel and Trish Chong
Soho-bygninger| ©Joel and Trish Chong

De lokale siger, at man aldrig lærer Soho at kende. Det er et af New Yorks mest dynamiske områder, der altid sætter trends, uanset om det er mode, mad, kunst eller natteliv.

Der er altid nye ting at se og gøre i Soho. Selv hvis du rejser til New York flere gange, vil du opdage, at Soho altid har noget anderledes at byde på.

Hvis du vil lære Soho generelt at kende, vil du opdage, at det ikke er et særligt stort område at gå rundt i, og at en dag er nok til at gøre det. En god mulighed er som sagt at tage en guidet tur for at se de mest grundlæggende attraktioner og finde de interessante steder i Soho, og i de følgende dage kan du gå dybere ind i det, du bedst kan lide på egen hånd, shoppe, spise, besøge kunstgallerier, ting, som du ikke kan gøre på en tur på kun et par timer.

Soho's natteliv er noget af det mest livlige i New York, og jeg anbefaler, at du sætter mindst én aften af til en natlig tur. Husk at tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger, når du går ud om aftenen i New York, og prøv altid at gå i en gruppe for at minimere risikoen for problemer.