New York Top Of The Rock Observationsdæk Billet

4.5
(18287 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
336 kr 306 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Hvis du vil nyde den bedste panoramaudsigt over New York, er Top of Rock et must på din liste over steder, du skal besøge. Beundre Big Apples mest berømte vartegn fra toppen af Rockefeller Center.

 • Det ligger i det berømte Manhattan-kvarter og tilbyder den bedste udsigt over Empire State Building og Central Park.
 • Der er indendørs observationsdæk og uhindret adgang til udendørs terrasser, hvor du kan beundre udsigten og tage dine bedste billeder.
 • Nyd en enestående 360-graders panoramaudsigt over New York City.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til Top of the Rock-observatoriet

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Top of the Rock er blevet en af de mest besøgte turistattraktioner i The Big Apple. Udsigten fra dette observatorium på toppen af Rockefeller Center tiltrækker tusindvis af besøgende hver dag.

Før man klatrer op på toppen af observatoriet, kan man nyde Rockefeller Centers bygninger, gå ind i Channels Gardens, en sand oase fuld af vand og kunst, eller besøge den centrale plads, hvor den berømte skøjtebane er installeret hver jul.

Når du ankommer til indgangen til Top of the Rock, vil du blive mødt af en funklende Swaroski-lysekrone. Du kan også se den historiske Rockefeller Center-bygning, hvor det berømte foto af arbejderne, der sidder på en bjælke, blev taget.

At klatre op til toppen af bygningen er også en del af attraktionen ved oplevelsen. Sky Shuttle-elevatorerne klatrer mere end 200 metermindre end et minut, mens en kort historie om New York projiceres på væggene. Så snart elevatordørene åbner, forstår man, hvorfor det er turen værd.

En spektakulær udsigt over byens mest berømte vartegn åbner sig for dine øjne. Du kan udforske de 3 etager med uhindret indendørs og udendørs udsigt. Derfra kan du se genkendelige vartegn som Empire State Building, Chrysler Building, World Trade Center, Frihedsgudinden og Central Park.

Det er altid en god idé at gå op på de øverste etager i Comcast Building, tidligere kendt som General Electric Building, og slentre rundt på de rummelige terrasser.

Men hvis du vil besøge stedet på et bestemt tidspunkt, er det en god idé at gå hen til billetkontoret i forvejen, så du kan booke det tidspunkt, der passer dig bedst. Populære tidspunkter som solnedgang bliver hurtigt fyldt op, så vi foreslår, at du ombytter dine billetter ved Top of the Rock-billetkontoret så hurtigt som muligt.

Anmeldelser

4.5
· 18287 Anmeldelser
 • S
  Steven
  5
  (0 Anmeldelser)
  Uden tale...
 • S
  Sebastián
  5
  (0 Anmeldelser)
  Der var meget trængsel, men udsigten og landskabet var stadig behageligt.
 • R
  Ruben
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende service og udsigt.
 • R
  Reinier
  5
  (0 Anmeldelser)
  Du har søgerenheder, så du kan se solnedgangen og landskabet meget bedre.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler