Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Top of the Rock Billetter

Blandt de mange udsigtspunkter i New York er Rockefeller Center utvivlsomt et af de mest besøgte. Her kan du se, hvordan du får billetter til at komme op til Top of the Rock og nyde den bedste udsigt over Manhattan.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minutters læst

Top of the Rock Billetter

Udsigt fra toppen af klippen | ©Hellotickets

New Yorks sjæl ligger i de skyskrabere, der udgør New Yorks skyline. At se den fra oven giver et unikt og spændende syn på byen. Det er virkelig betagende at være deroppe og have følelsen af, at tiden står stille for øjnene af dig.

Top of the Rock er en af de mest besøgte turistattraktioner i Big Apple, så jeg råder dig til at købe dine billetter i forvejen for at undgå lange køer ved billetkontoret. En anden mulighed er at købe et New York Pass, som inkluderer Top of the Rock.

Den bedste løsning

New York Top Of The Rock Observationsdæk Billet

Bestig udsigtsterrassen Top of te Rock for den bedste pris

Perfekt, hvis du overvejer at nyde Manhattans skyline fra toppen af Rockefeller Center. Køb din billet på forhånd og online, så du slipper for at stå i kø ved billetkontoret.

Den mest berømte skyskraber af alle er uden tvivl Top of the Rock i Rockefeller Center. For mig er det den med den bedste udsigt og den, der anbefales mest af rejsende. Ikke alene får du den bedste panoramaudsigt over New York, men du vil også kunne se Central Park og Manhattan i al sin pragt. Med denne billet til Top of the Rock kan du besøge de tre observationsdæk på 67., 69. og 70. etage for at se den fantastiske New Yorks skyline.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Efter min mening er den store fordel ved denne billet, at den giver en fleksibel tidsplan, dvs. at besøgstiden ikke er begrænset til den oprindeligt valgte dato, men at du kan planlægge den efter dagens vejrforhold. Hvis aktiviteten af vejrmæssige årsager ikke kan gennemføres på den valgte dato, vil der desuden blive tilbudt en anden dato og et andet tidspunkt.

Anbefales, hvis... du ønsker at sikre din billet på forhånd, men uden at give afkald på fleksibiliteten ved at kunne gå op og foretage besøget på det tidspunkt af dagen, der passer dig bedst.


Billetpriser for Top of the Rock-turen

Udsigt fra Top of the Rock over det nedre Manhattan| ©Hellotickets
Udsigt fra Top of the Rock over det nedre Manhattan| ©Hellotickets

Du kan få en billet til Top of the Rock for lidt over 35 euro (standardbillet for voksne), hvis du bestiller online på forhånd hos Hellotickets. Med denne billet får du adgang til de fantastiske Top of the Rock-observatorier, og vigtigst af alt kan du springe de endeløse køer ved billetlugerne over. Hvis du er ved at tilrettelægge budgettet for din rejse, kan du tjekke alle typer og priser på billetter til Top of the Rock.

Billetpriser efter billettype

 • Voksne $38
 • Seniorer (62+) 36 USD
 • Børn (6-12 år) $32
 • Børn under 6 år er gratis

Bestil billetter til Top of te Rock

Hvor finder man Top of te Rock, og hvordan man kommer dertil

Placering af Top of te Rock på kortet over Manhattan
Placering af Top of te Rock på kortet over Manhattan

Top of the Rock ligger på 30 Rockefeller Plaza, New York, NY 10112. Man kan komme dertil med undergrundsbanen, hvor den nærmeste station er 47th-50th Street Rockefeller Center (B, D, F og M). Indgangen til Top of the Rock ligger på 50th Street, mellem 5th og 6th Avenue. Men takket være den centrale beliggenhed kan du også komme dertil til fods eller med bus. Her kan du se, hvordan du kommer til Top of the Rock, uanset hvor du befinder dig.

Bestil billetter til Top of the Rock

Top of te Rock åbningstider

Udsigt over Central Park fra udsigtsterrassen Top of the Rock.| ©Hellotickets
Udsigt over Central Park fra udsigtsterrassen Top of the Rock.| ©Hellotickets

Åbent fra kl. 11 til 19 alle ugens dage. Den første elevator kører op kl. 11.00, og den sidste elevator kører op kl. 18.10. Åbningstiderne kan ændre sig på helligdage, så jeg anbefaler, at du tager et kig på denne artikel om Top of the Rock's åbningstider for at sikre dig, at observationsdækket er åbent på den dag og det tidspunkt, du ønsker at besøge.

Book billetter til Top of the Rock

Hvordan kommer man ind i bygningen for at komme op på Top of the Rock?

Indgangen til Top of the Rock| ©Hellotickets
Indgangen til Top of the Rock| ©Hellotickets

Hovedindgangen til Top of the Rock i Rockefeller Center ligger på 50th Street mellem 5th og 6th Avenue og er markeret Top of the Rock - Observation Deck med et stort tæppe, der viser indgangen.

Uanset om du har købt din billet eller et turistkort, der omfatter adgang til observationsdækket, online, skal du gå hen til billetlugerne og få personalet til at ombytte den til en originalbillet. Når du er der, vil du se, at der er to køer, en for besøgende, der ikke har købt billetter på forhånd og ikke har et New York Pass, og en hurtigere kø for dem, der har et.

Top of The Rock observationsdækket rejser sig til en højde af 260 meter på toppen af 30 Rockefeller Plaza, mellem 67. og 70. etage. Ud over observatoriet rummer det også kontorer og hovedkvarteret for tv-nettet NBC, hvis butik ligger i stueetagen. Et besøg på Top of the Rock er ikke begrænset til at tage elevatoren op til observationsdækket for at se New Yorks skyline, men er en langt mere komplet og betagende oplevelse.

Lobbyen

Det starter i Grand Atrium Lobby, hvor man kan se den fantastiske Joie Chandelier, en lysekrone i Swarovski-krystal, som Michael Hammers har lavet til genåbningen af "Top of the Rock" i 2005 efter at have været lukket i årtier.

Bestil billetter til "Top of the Rock"

Hvad er det bedste tidspunkt at tage op til "Top of the Rock" på?

En af glasterrasserne på
En af glasterrasserne på "Top of the Rock".| ©Hellotickets

Udsigten er sensationel på alle tider af dagen. Mange mennesker foretrækker at besøge den ved solnedgang for at se solen gå ned, mens byen gradvist fyldes med lys - det er en magisk følelse!

Det er dog også det mest travle tidspunkt på dagen, og det koster ekstra 10 $ pr. billet, så hvis du vil nyde denne oplevelse på en mere intim måde og spare penge, er det bedst at gå op tidligt om morgenen indtil middag. Det er en sand fornøjelse at have Top of the Rock næsten for sig selv. Hvis du stadig er i tvivl, kan du læse mere her om det bedste tidspunkt at bestige Top of the Rock på.

Book billetter til Top of the Rock

Hvor lang tid tager det at se Top of the Rock?

Udsnit af Central Park fra observatoriet| ©Hellotickets
Udsnit af Central Park fra observatoriet| ©Hellotickets

Normalt tager besøget ca. 2 timer, men når du først er på toppen, er der ingen tidsbegrænsning, så du kan blive og tage så mange billeder, som du vil.

Bestil billetter til Top of the Rock

Udstillingerne indenfor

Interaktiv udstilling inde i Rockefeller-bygningen| ©Hellotickets
Interaktiv udstilling inde i Rockefeller-bygningen| ©Hellotickets

Ud over den fantastiske udsigt over New York har Top of the Rock meget at byde på, lige fra det første øjeblik du sætter dine ben i bygningen. Dens elevatorer, dens lobby, dens indvendige udstillinger... Gå ikke glip af alt det, du kan se og gøre på Top of the Rock.

I Mezzanine-udstillingen venter der dig f.eks. en interessant udstilling om Rockefeller-familien, Rockefeller Center og selve observationsdækket. Alle de udstillede oplysninger er meget interessante, men vidste du, at det ikoniske fotografi "Lunch at top a skyscraper" blev taget her? Måske siger titlen dig ikke noget, men du husker sikkert billedet, der forestiller en gruppe arbejdere, der spiser frokost på en stålbjælke, der hænger 260 meter over jorden på 69. etage i 30 Rock.

Når du går op på Top of the Rock, kan du også efterligne dette fotografi, for ved indgangen tager de et foto, hvormed det lykkes dem at efterligne det originale fotografi digitalt, men det er ikke inkluderet i billetprisen.

Bestil billetter til Top of the Rock

Bygningens elevatorer

Top of the Rock elevatorer| ©Hellotickets
Top of the Rock elevatorer| ©Hellotickets

Nu er det tid til at komme op på Top of the Rock. For at gøre det skal du ind i en af de fire Sky Shuttles, som er topmoderne elevatorer, der tager dig de 200 meter op til 67. etage på mindre end et minut. Når elevatordørene lukker, slukker lyset desuden, og der projiceres en kort, men underholdende video på loftet.

Observatoriet på 67. etage

Udsigt inde fra Top of the Rock-observatoriet| ©Hellotickets
Udsigt inde fra Top of the Rock-observatoriet| ©Hellotickets

Denne etage er næsten helt lukket, men fra vinduerne og de åbne terrasser har du en god udsigt. Her er der også en gavebutik og et par nysgerrige afledningsmanøvrer som Breezeway-rummet med LED-lys, der bevæger sig, når du går forbi, og Radiance Wall, et andet værk af kunstneren Michael Hammers.

Benyt lejligheden til at tage et par billeder, men spar på batterierne, for de gode ting er lidt højere oppe. Kig efter rulletrapperne, der fører til den øverste etage.

Observatoriet på den 69. etage

Fotografering af skyline fra Top of the Rock| ©Hellotickets
Fotografering af skyline fra Top of the Rock| ©Hellotickets

På denne etage er der et udendørs observationsdæk, hvor du kan nyde New Yorks skyline gennem 360-graders glas. Herfra kan du få et indtryk af, hvor utroligt høje disse skyskrabere er, og du kan se nordpå (Harlem, Central Park osv.) og sydpå (Midtown, Financial District osv.).

Men der er mere! Det sidste stop på Top of the Rock er en etage højere oppe, efter at du er steget op ad den sidste trappe.

Observatoriet på den 70. etage

The Top of the Rock New Yorks udendørs observatorium| ©Hellotickets
The Top of the Rock New Yorks udendørs observatorium| ©Hellotickets

Denne etage er prikken over i'et. Uden glas eller andre hindringer for udsigten har du på denne platform følelsen af at være på toppen af verden, alt virker enormt og småt på samme tid. Helt fantastisk.

Hvor kan man spise i nærheden af Top of the Rock?

Hvis du får appetit af at klatre op til New Yorks bedste udsigtspunkt, skal du ikke bekymre dig: Uanset tidspunktet finder du et godt sted at spise i nærheden af Top of the Rock. Beliggende i hjertet af Manhattan er det nemt at finde sofistikerede restauranter, fastfoodboder, sunde menuer og snacks.

Udnyt, at du er i området til at genoplade dine batterier, og fortsæt din tur rundt i Midtown med en fyldt mave.

Book billetter til Top of the Rock

Lær Rockefeller Center at kende: en smule historie

Udstillinger inde i Rockefeller-bygningen, hvor du kan lære om dens oprindelse.| ©Hellotickets
Udstillinger inde i Rockefeller-bygningen, hvor du kan lære om dens oprindelse.| ©Hellotickets

Top of the Rock ligger i Rockefeller Center, et enormt kompleks i hjertet af Midtown, der består af 19 bygninger og optager flere blokke mellem 5th Ave og 6th Ave. Opførelsen går tilbage til den store depression, hvor John D. Rockefeller Junior satte sig for at genoplive Midtown ved at skabe den største plads i New York. Hans oprindelige planer faldt imidlertid sammen med krakket i 1929, som fik mange investorer til at trække sig.

Rockefellerne blev ladt alene med projektet og omdirigerede det trods dette tilbageslag til opførelsen af et enormt art deco shopping- og kontorkompleks i hjertet af Manhattan, som beskæftigede mere end 40 000 arbejdere mellem 1930 og 1937, en meget vanskelig tid. I dag er det blevet et symbol i New York, og dets faciliteter omfatter bl.a. restauranter, barer, butikker, kontorer, teatre, tv-studier og udsigtsterrassen Top of the Rock.

Rockefeller Center ved jul

Hvis der er én tid på året, hvor dette besøg er særligt interessant, så er det i julen. Hvis du er heldig nok til at rejse til New York i julen, er Rockefeller Center et must-see. Hvorfor? På grund af det vidunderlige træ, skøjtebanen, de utrolige dekorationer og, hvis du er heldig, udsigten over det sneklædte Manhattan. Men dette er blot en smagsprøve på, hvad der venter dig, og hvad du kan lave i Rockefeller Center i julen.

Book billetter til Top of the Rock

New York City Sightseeing Cards, der inkluderer en tur til Top of the Rock

Udsigt over Rockefeller Center før bestigningen| ©Hellotickets
Udsigt over Rockefeller Center før bestigningen| ©Hellotickets

For at få mest muligt ud af din tur til New York kan du købe et turistkort, der giver dig adgang til de vigtigste museer, monumenter og seværdigheder i skyskrabernes by. At købe et af disse kort har flere fordele, men den vigtigste er, at hvis du udnytter det bedst muligt, sparer du penge og tid ved ikke at skulle købe individuelle billetter til hvert enkelt sted, du besøger. De New York City Sightseeing Passes, der omfatter adgang til Top of the Rock, er:

Men hvilken skal du vælge?

Det kan virke som et spørgsmål til en million dollars, men det vigtigste er at huske, at der findes to typer New York Passes: efter antal attraktioner og efter antal dage. At finde det perfekte pas afhænger af den type rejse, du vil foretage i New York, og af dit budget. I min praktiske guide til New York-turistpas hjælper jeg dig med at vælge det pas, der passer til dig. Tjek den ud!

Andre interessante skyskrabere i New York

Billetter til Top of the Rock| ©Hellotickets
Billetter til Top of the Rock| ©Hellotickets

Hvis du har lyst til at se byen fra oven, er du heldig, for New York byder på masser af muligheder for både besøgende og lokale. Husk at læse mine artikler om Bestige Empire State Building, NYC One World Observatory billetter: hvordan man køber dem, turistpas der inkluderer dem, osv., Edge New York billetter: muligheder, hvordan man køber dem, åbningstider, osv. y Vessel New York billetter: muligheder og hvordan man køber dem for at teste din svimmelhed.

Jeg forstår, at en af de hyppigste tvivlsspørgsmål, når det drejer sig om at arrangere en klatring op ad en af Manhattans skyskrabere, er at beslutte, hvad der er bedst, om man skal bestige Top of the Rock eller den mytiske Empire State Building. Ingen kan afgøre det for dig, men vi kan hjælpe dig: med denne sammenligning mellem at bestige Empire State og Top of the Rock håber jeg at kunne løse nogle af dine tvivlsspørgsmål.

Og hvis du er på udkig efter noget mere innovativt, kan du tage et kig på den seneste tilføjelse til Manhattans skyline: den utrolige SUMMIT-observationsdæk, som åbnede i oktober 2021.

 • Empire State Building
 • Fra 314 kr
 • Observationscenter: Open-air
 • Etage: 86
 • Udsigt: Chrysler Building, Rockefeller Center, 5th Avenue og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Book nu
 • Top of te Rock
 • Fra 306 kr
 • Observatorium: udendørs
 • Etage: 70
 • Udsigt: Empire State Building, Central Park og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Midtown Manhattan
 • Book nu
 • One World Observatory
 • Fra 306 kr
 • Observatorium: Indendørs
 • Etage: 102
 • Udsigt: Wall Street, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og på afstand Empire State Building
 • Beliggenhed: Sydlige Manhattan
 • Book nu
 • The Edge
 • Fra 284 kr
 • Observatorium: udendørs og glasgulv
 • Etage: 110
 • Udsigt: Empire State, Midtown og på afstand One World Building
 • Beliggenhed: Manhattan West
 • Book nu