New York City VIP Helikoptertur

4.4
(128 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 30 minutter
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
19.538 kr 17.762 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd en eksklusiv oplevelse med denne private helikoptertur. Flyv over New Yorks mest ikoniske seværdigheder sammen med din partner eller en lille gruppe på op til 5 rejsende. Piloten vil fungere som din guide og fortælle dig alt om seværdighederne ved dine fødder under en flyvning på ca. 30 minutter.

 • Oplev VIP-oplevelsen på en privatflyvning
 • Du kan vælge at rejse med din partner eller med en gruppe på op til 5 personer.
 • En erfaren pilot vil fortælle, hvad du ser for dine fødder
 • Flyv over Empire State Building, Frihedsgudinden og andre ikoniske landemærker
 • Modtag et gratis glas champagne

Hvad er inkluderet

 • Privat helikoptertur
 • Gratis glas champagne
 • Brændstoftillæg
 • Transport til hotellet

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

En flyvetur over New York i en privat helikopter vil tage din tur til Big Apple til det højeste niveau. Du får et fugleperspektiv over ikoniske vartegn som f.eks. Frihedsgudinden, Empire State Building og Brooklyn Bridge. En erfaren pilot vil fortælle, hvad du ser fra dit komfortable sæde på en privat flyvning, der varer omkring 30 minutter.

Du har flere muligheder at vælge imellem på denne flyvning. Du kan vælge en tur for et par i en privat helikopter for kun jer to. Du kan også vælge muligheden for at tage en tur i en større helikopter med plads til op til 5 passagerer, altid på en privat flyvning for dig og dine ledsagere. Den sidste mulighed er også for op til 5 passagerer, men denne gang i en ultra-luksuriøs, topmoderne helikopter med to turbinemotorer.

Uanset hvad du vælger, vil flyvning over Big Apple altid være et uforglemmeligt minde om din rejse. Du vil se ikoniske bygninger som Empire State Building, One World Trade Center og Madison Square Garden fra oven. Frihedsgudinden vil vente på dig med faklen løftet, så du kan nyde den fra et andet perspektiv. Brooklyn- og George Washington-broerne kan være et andet stop på din rundtur.

Som prikken over i'et på denne eksklusive oplevelse vil personalet tilbyde dig et gratis glas champagne, som du kan nyde, mens du flyver over New York. Hvad mere kan man ønske sig?

Anmeldelser

4.4
· 128 Anmeldelser
 • A
  Arath
  5
  (0 Anmeldelser)
  Prisen svarer til kvaliteten. Først syntes jeg, det var dyrt, men jeg tog det på anbefaling af arbejdskolleger, og jeg gjorde det, fordi jeg ville gøre et godt indtryk på mine svigerforældre, som kom fra Spanien for at besøge os. Vi tog af sted med 4 personer, og da vi ankom, gav de os champagnen, og vi fløj af sted, og da vi fløj over byen, indså jeg, at hver en krone, vi havde brugt, havde været det hele værd. Jeg tog så mange billeder, som jeg kunne, og da jeg var færdig, så jeg, hvordan mine svigerforældre begyndte at se på mig med accept. Jeg anbefaler den til alle, der har mulighed for at tage denne tur.
 • J
  Justin
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis du kommer til byen og har mulighed for at opleve denne oplevelse, skal du ikke tøve. Du vil se fantastiske ting, og du vil få lyst til at gøre det igen. Denne tur giver dig mulighed for at føle dig som en af byens sociale elite i 30 minutter. Det er fantastisk.
 • C
  Cedric
  5
  (0 Anmeldelser)
  For et par dage siden flyttede jeg fra min hjemby til New York for at arbejde, da jeg var blevet forfremmet. Da jeg lige var ankommet, tænkte jeg, at det ville være en måde at vænne sig til byen på at flyve over den, så jeg søgte efter en rundvisning og bad min kæreste om at komme med, og da vi ankom, følte vi os som om vi var i en anden virkelighed. Champagnen, helikopteren og udsigten, disse tre ting tilsammen var en oplevelse ud over denne verden. Vi var fascineret af, at piloten fungerede som en guide, vi sad klistret til vinduet og kiggede på byens landskab, vi lignede børn. 10/10.
 • J
  Joshua
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en unik oplevelse, som man skal opleve, hvis man kommer til New York, enten på besøg eller for at arbejde. Det er utroligt, hvor vidunderligt det er at flyve over byen i en helikopter, og udsigten over Empire State Building og Frihedsgudinden er smuk. Oplevelse 10/10
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler