Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York Helikopterflyvninger

At flyve over Manhattan og nyde et fugleperspektiv af bygningerne er en oplevelse, som man kun får én gang i livet.

Alex Grande

Alex Grande

9 minutters læst

New York Helikopterflyvninger

Udsigt over Manhattan fra helikopteren | ©Hellotickets

At tage en helikoptertur over New York er helt sikkert en oplevelse, som du har brug for at tale om, når du vender tilbage fra din tur til New York. Gør dig klar til at beundre byens majestætiske skyskrabere fra deres højde og flyve over Big Apple.

De fleste ture varer omkring 15 minutter, men der er nogle forskelle mellem dem. Jeg vil fortælle dig alt om dem, så det bliver lettere for dig at vælge den, der passer til dig.

Den billigste flyrejse

Væsentlig Helicoptertur

Fugleperspektiv over Manhattan til den bedste pris

Perfekt, hvis du vil nyde den eksklusive oplevelse at flyve over Manhattan i en helikopter uden at skulle bruge mange penge på det. Du vil se Brooklyn Bridge, New Yorks skyline og Frihedsgudinden.

Varighed: 15 minutter

Dette er den korte variant af New York City-helikopterturen, selv om den omfatter alle de vigtigste seværdigheder på Manhattan. Flyvningen afgår fra Downtown Heliport og tager dig til Frihedsgudinden og Ellis Island. Du får en spektakulær udsigt over Ground Zero, One World Observatory og Manhattans mest populære skyskrabere, såsom Empire State Building.

Du får også et nærbillede af Brooklyn og Brooklyn Bridge.

Derfor kan jeg godt lide denne tur: På denne tur får du det vigtigste af Manhattan at se, og selv om den kan virke lidt kortere, går du ikke glip af noget.

Anbefales, hvis ... du vil nyde oplevelsen uden at skulle bruge for meget.


Den komplette flyvning

Forlænget Helikoptertur

Forlæng din tur lidt længere for at komme ind til Manhattan.

Den bedste mulighed for at nyde en mere komplet tur, hvor du flyver over Hudson op til Times Square og den berømte Madison Square Garden.

Varighed: 20 minutter

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere, er dette den bedste tur med valuta for pengene, da du kan nyde seværdighederne i New York i et mere roligt tempo. På 20 minutter har du tid til at tage en rundtur rundt om Manhattan via Madison Square Garden. Du når op i højden af Times Square, hvilket giver dig en bedre udsigt over Central Park, Chrysler Building og andre områder i Midtown.

Bemærk venligst, at helikopteren af sikkerhedshensyn ikke kan flyve mellem Manhattans bygninger, så ruten følger Hudson-floden. Alligevel er udsigten betagende.

Hvorfor jeg kan lide denne tur: 20 minutter giver dig mere tid til at nyde oplevelsen og giver dig mulighed for at komme tættere på de vigtigste seværdigheder i Midtown.

Anbefales hvis... du vil nyde oplevelsen og ikke har noget imod at bruge lidt mere.

Andre muligheder for helikopterflyvning over New York City

Ud over de mere klassiske helikopterture i New York er der mere avancerede muligheder, som, hvis du har råd til dem, vil være uforglemmelige:

Hvis det ikke er nok for dig at flyve over Manhattan, kan du vælge en lang helikoptertur, hvor du også flyver over de fem bydele: Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island. Du får ca. 30 minutters flyvetid, og du får en meget mere komplet souvenir af New York med hjem fra luften.

Og hvis du ønsker en eksklusiv og VIP-oplevelse, kan du booke en privat helikoptertur i New York. Denne flyvning er designet til, at du kan dele den med din partner eller rejsefæller (op til 5 passagerer), og sammen med din pilotguide kan I tilbringe ca. 30 minutter i luften, mens I nyder New Yorks vartegn og nyder et gratis glas champagne.

Vi sammenligner mulighederne


Hvorfor er det værd at tage en helikoptertur over New York?

Flyvning over Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Flyvning over Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Byens skyline er et skue i sig selv, og det er endnu mere imponerende fra en helikopterflyvning over New York. Det er også en unik oplevelse, hvor den fantastiske udsigt kombineres med adrenalinruset ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Book din helikopterflyvning over New York

Oplysninger om helikopterflyvninger i New York City

Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets

Helikoptermodel

Den helikopter, der anvendes af de fleste operatører til helikopterture i New York, er Eurocopter/Airbus AS350B2, der kan genkendes på sin røde farve. Ved længerevarende flyvninger og VIP-flyvninger anvendes Bell 206L4 og Bell 407GX.

Operatører

De fleste ture gennemføres af to operatører: Liberty Helicopters og Zip Aviation. Begge selskaber har bestået strenge sikkerhedscertificeringer og anvender disse på alle deres oplevelser, som kun varierer i varighed og rute. Der er tale om lukkede helikopterflyvninger, hvor du ikke på noget tidspunkt kan læne dig ud af vinduet eller forlade flyet.

Sikkerhed

Alle de helikopterture, jeg har anbefalet, er helt sikre, og jeg har sørget for, at de er arrangeret af operatører, der har en række sikkerhedscertifikater.

Ture

Det er vigtigt at bemærke, at du på en helikopterflyvning i New York ikke flyver over bygninger. Alle ruter følger Hudson-floden og nogle følger East River, hvilket giver dig panoramaudsigt over byen, men du vil aldrig se skyskraberne på tæt hold.

Særlig juleflyvning

Hvis du skal holde jul i New York, er en af de ting, du gerne vil gøre, at se julelysene, så hvad med at gøre det fra luften? I denne tid af året kan du booke en helikopterflyvning for at se julelysene fra New Jersey og få en unik oplevelse.

Book din helikopterflyvning over New York

Ting du skal vide, før du booker

Udsigt over Empire State Building fra luften| ©Hellotickets
Udsigt over Empire State Building fra luften| ©Hellotickets

Hvordan er sæderne fordelt på flyrejsen?

Sæderne tildeles i henhold til passagerernes vægt, som skal være jævnt fordelt i helikopteren. De er først endelige i det øjeblik, hvor flyvningen finder sted, da der skal tages hensyn til hver enkelt persons ejendele. Derfor kan du ikke vælge dit sæde under flyvningen, selv om du kan give operatøren besked om dine præferencer.

Hvor mange personer kan der være plads til i en helikopter?

5 til 6 personer, piloten ikke medregnet. Rejsearrangørerne kan arrangere grupper på op til 9 personer, som deles op i to grupper på tidspunktet for helikopterflyvningen over New York.

Book din helikopterflyvning over New York

Hvordan fungerer bookingen?

Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets
Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets

Når du booker, køber du en kupon, som er gyldig i hele dit ophold i New York og har en vejledende dato og tid. Når du er i New York, skal du bekræfte det med operatøren ved at ringe til deres amerikanske nummer (som står på din kupon).

Når du har købt din kupon, vil du få instruktioner om, hvordan du kan fastsætte dato og klokkeslæt for din tur med arrangøren. Hvis du har problemer eller ikke taler sproget, kan Hellotickets kontakte operatøren og bekræfte det for dig.

Hvordan kontakter jeg operatøren?

Du kan gøre det fra hotellet eller kontakte Hellotickets for at få det gjort for dig. Derfor anbefaler jeg, at du foretager reservationen den første dag, du ankommer til New York, og derefter fastsætter den dato, der passer dig bedst, med operatøren. På den måde har du en margin til at gennemføre turen i tilfælde af dårligt vejr.

Kan jeg selv vælge mit flyvetidspunkt?

For de fleste flyvninger gælder det, at når du har booket, bekræfter du en dag med operatøren, og de vil foreslå et tidspunkt. Hvis det ikke passer dig, kan du tale med operatøren om at ændre det, hvis der er andre muligheder.

Book din helikopterflyvning i New York

Hvad er det bedste tidspunkt for en helikopterflyvning i New York?

Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets

Det afhænger af den udsigt, du ønsker at få. Hvis du vil se New Yorks bygninger i al deres pragt og se byen brede sig ud i horisonten, skal du forsøge at få et tidspunkt omkring middagstid. Hvis du ønsker at se byen dækket af skumringslyset og nattens første lys, skal du vælge et tidspunkt sidst på dagen. Der tilbydes normalt ikke ture efter kl. 20.00.

Alex' rejsetips

For alle helikopteroplevelser uden undtagelse skal du betale et ekstra gebyr på heliporten, som altid er på 40 USD pr. person.

Arranger din helikopterflyvning i New York City

Udsigt over Frihedsgudinden fra flyvningen| ©Hellotickets
Udsigt over Frihedsgudinden fra flyvningen| ©Hellotickets

Hvorfra afgår helikopterflyvninger i New York?

Helikopterflyvninger afgår fra heliporten, der ligger i Downtown Manhattan, på Manhattans sydligste punkt. Du kan genkende stedet på den konstante støj fra helikoptere, der starter og lander, og de helikoptere, du kan se flyve rundt, plus at det er ret godt skiltet.

Hvornår skal jeg ankomme til helikopterlandingspladsen?

Det er bedst at være der 15 minutter før flyvetidspunktet, så du kan gøre alting klar på forhånd, og vigtigst af alt, så du kan mærke nerverne, inden du stiger op i helikopteren!

Hvad kan jeg tage med mig på turen?

Alle tasker og rygsække opbevares i skabe, så tag ikke noget for stort eller værdifuldt med. Tag dit pas, gebyret på 40 dollars pr. person for helikopterpladsen og ca. 5 dollars for skabet med. Du kan flyve med din telefon og dit kamera med i helikopteren.

Hvilken dokumentation skal jeg bruge?

Du skal medbringe dit pas og fremvise det, inden du går om bord på helikopteren. Dette er et must, så sørg for at have det med dig!

Kan jeg bede om at få taget billeder af min tur?

De fleste operatører tilbyder en fotoservice med billeder af det, du vil se fra helikopteren, og et foto på helikopterlandingspladsen.

Book din helikopterflyvning over New York

Hvor kan man spise efter flyvningen

Manhattan Cafeteria| ©Hellotickets
Manhattan Cafeteria| ©Hellotickets

Da ingen af turene inkluderer mad, og da helikopterflyvningen på Manhattan kan gøre dig lidt sulten, er her et par anbefalede restauranter i nærheden af heliporten:

  • Thunder Bun - 5 minutters gang fra heliporten i Downtown, og hvis du er på udkig efter fastfood som burgere eller sandwiches, men med stil, er dette stedet lige noget for dig.
  • Pranzo Pizza & Pasta - en restaurant i nabolaget, hvor du kan finde den klassiske New York-skive med pizza, pasta og sandwiches i italiensk stil.
  • Mad Dog & Beans - en mexicansk restaurant, der er kendt for sine venlige tjenere, guacamole og generøse portioner, og som ligger kun 7 minutter fra heliporten.
  • Leo's Bagels - det perfekte valg, hvis du flyver med helikopteren omkring middagstid, da du kan kigge forbi og få en pastrami brunch, en ægge-sandwich eller en New York bagel.

Seneste tips

Helikopterpilot| ©Hellotickets
Helikopterpilot| ©Hellotickets

Du tænker sikkert på at tage billeder for at forevige din helikoptertur, så for at få det perfekte billede skal du huske på, at du er i konstant bevægelse, og at helikopteren ikke er helt stabil, så du skal bruge en hurtig lukkertid på dit kamera (over 250/1).

Du skal også øge blænden så meget som muligt og hæve ISO-værdien (fra 400 til 3200), efterhånden som dagen skrider frem. Du vil få lidt støj på dine billeder, men til gengæld vil du fange New Yorks bygninger tydeligt.

Hvis du ikke vil gøre det hele kompliceret, kan du bruge Sport-tilstanden på dit kamera eller din mobiltelefon for at undgå at tage slørede billeder.

Du kender alle detaljerne om, hvordan du tager en helikoptertur i New York ... nu skal du nyde oplevelsen!

Book din helikopterflyvning over New York