Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York Helikopterflyvninger

At flyve over Manhattan og se bygningerne i fugleperspektiv er en oplevelse, man kun får én gang i livet.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

New York Helikopterflyvninger

Udsigt over Manhattan fra helikopteren | ©Hellotickets

En helikoptertur over New York er helt sikkert den oplevelse, du skal tale om, når du kommer hjem fra din rejse til New York. Gør dig klar til at beundre byens majestætiske skyskrabere fra deres helt egen højde og flyve over The Big Apple.

De fleste ture varer omkring 15 minutter, men der er nogle forskelle mellem dem. Jeg vil fortælle dig alt om dem for at gøre det lettere for dig at vælge den, der passer til dig.

Den billigste flyrejse

Væsentlig Helicoptertur

Manhattan i fugleperspektiv til den bedste pris

Perfekt, hvis du vil nyde den eksklusive oplevelse af at flyve over Manhattan i en helikopter uden at sprænge banken. Du vil se Brooklyn Bridge, New Yorks skyline og Frihedsgudinden.

Varighed: 15 minutter

Dette er den korte udgave af New York City-helikopterturen, selvom den omfatter alle de vigtigste seværdigheder på Manhattan. Flyvningen afgår fra Downtown Heliport og tager dig til Frihedsgudinden og Ellis Island. Du får en spektakulær udsigt over Ground Zero, One World Observatory og Manhattans mest populære skyskrabere, såsom Empire State Building.

Du kommer også til at se Brooklyn og Brooklyn Bridge på nært hold.

Derfor kan jeg lide denne tur: På denne tur ser du det vigtigste af Manhattan, og selvom den måske virker lidt kortere, går du ikke glip af noget.

Anbefales, hvis... du vil nyde oplevelsen uden at skulle bruge for meget.


Den komplette flyvning

Forlænget Helikoptertur

Forlæng din tur lidt længere for at komme ind til Manhattan.

Den bedste mulighed for at nyde en mere komplet tur, hvor du flyver over Hudson op til højden af Times Square og den berømte Madison Square Garden.

Varighed: 20 minutter

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere, er dette den tur, hvor du får mest for pengene, da du kan nyde New Yorks seværdigheder i et mere afslappet tempo. På 20 minutter har du tid til at tage turen rundt om Manhattan via Madison Square Garden. Du kommer op i højden af Times Square, hvor du får en bedre udsigt over Central Park, Chrysler Building og andre områder i Midtown.

Bemærk, at helikopteren af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan flyve mellem Manhattans bygninger, så ruten følger Hudson-floden. Men udsigten er stadig betagende.

Derfor kan jeg lide denne tur: 20 minutter giver dig mere tid til at nyde oplevelsen og giver dig mulighed for at komme tættere på de vigtigste seværdigheder i Midtown.

Anbefales, hvis... du vil nyde oplevelsen og ikke har noget imod at bruge lidt mere.

Andre muligheder for helikopterflyvning over New York City

Ud over de mere klassiske helikopterture over New York er der mere sofistikerede muligheder, som, hvis du har råd til dem, vil være uforglemmelige:

Hvis det ikke er nok for dig at flyve over Manhattan, kan du vælge en lang helikoptertur, hvor du også flyver over de fem bydele: Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island. Du har cirka 30 minutters flyvetid, og du får en meget mere komplet souvenir af New York med hjem fra luften.

Og hvis du vil have en eksklusiv og VIP-oplevelse, kan du booke en privat helikoptertur i New York. Denne flyvning er designet til, at du kan dele den med din partner eller rejsefæller (op til 5 passagerer), og sammen med din pilotguide kan I tilbringe ca. 30 minutter i luften, mens I nyder New Yorks vartegn og et gratis glas champagne.

Vi sammenligner mulighederne


Hvorfor er det værd at tage en helikoptertur over New York?

Flyv over Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Flyv over Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Byens skyline er et skue i sig selv, og endnu mere fra en helikopterflyvning over New York. Det er også en unik oplevelse, hvor den fantastiske udsigt forenes med adrenalinsuset ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Book din helikopterflyvning over New York

Information om helikopterflyvning i New York City

Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets

Helikopter model

Den helikopter, der bruges af de fleste operatører til helikopterture i New York, er Eurocopter/Airbus AS350B2, som kan genkendes på sin røde farve. Flyvninger af længere varighed og VIP-flyvninger bruger Bell 206L4 og Bell 407GX.

Operatører

De fleste ture foregår med to operatører: Liberty Helicopters og Zip Aviation. Begge selskaber har gennemgået strenge sikkerhedscertificeringer og anvender disse på alle deres oplevelser, som kun varierer i varighed og rute. Det er lukkede helikopterflyvninger, hvor du ikke kan læne dig ud af vinduet eller forlade flyet på noget tidspunkt.

Sikkerhed

Alle de helikopterture, jeg har anbefalet, er helt sikre, og jeg har sørget for, at de er arrangeret af operatører, der har en række sikkerhedscertifikater.

Ture

Det er vigtigt at bemærke, at man ikke flyver over bygninger på en helikoptertur i New York. Alle ruter følger Hudson River, og nogle følger East River, hvilket giver dig panoramaudsigt over byen, men du vil aldrig se skyskraberne helt tæt på.

Særlig juleflyvning

Hvis du tilbringer julen i New York, er en af de ting, du gerne vil, at se julelysene, så hvad med at gøre det fra luften? På denne tid af året kan du booke en helikopterflyvning for at se julelysene fra New Jersey og få en unik oplevelse.

Book din helikopterflyvning over New York

Ting at vide, før du booker

Udsigt til Empire State Building fra luften| ©Hellotickets
Udsigt til Empire State Building fra luften| ©Hellotickets

Hvordan er sæderne fordelt på flyvningen?

Sæderne fordeles efter passagerernes vægt, som skal være jævnt fordelt i hele helikopteren. De vil ikke være endelige før flyvningen, da hver persons ejendele skal tages i betragtning. Af denne grund kan du ikke vælge dit sæde på flyvningen, selvom du kan lade operatøren vide, hvad du foretrækker.

Hvor mange mennesker kan der være i en helikopter?

5 til 6 personer, piloten ikke medregnet. Rejsearrangører kan organisere grupper på op til 9 personer, som deles op i to grupper under helikopterflyvningen over New York.

Book din helikopterflyvning over New York

Hvordan foregår bookingen?

Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets
Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets

Når du booker, køber du en voucher, som er gyldig under hele dit ophold i New York, og som har en vejledende dato og tid. Når du er i New York, skal du genbekræfte med operatøren ved at ringe til deres amerikanske nummer (som vil fremgå af din voucher).

Når du har købt din voucher, vil du få instruktioner om, hvordan du indstiller dato og tidspunkt for din tur med operatøren. Hvis du har problemer eller ikke taler sproget, kan Hellotickets kontakte operatøren og bekræfte det for dig.

Hvordan kontakter jeg operatøren?

Du kan gøre det fra hotellet eller kontakte Hellotickets, så de kan gøre det for dig. Derfor anbefaler jeg, at du booker den første dag, du ankommer til New York, og derefter aftaler den dato, der passer dig bedst, med operatøren. På den måde har du en margin til at gennemføre turen i tilfælde af dårligt vejr.

Kan jeg selv vælge flyvetid?

For de fleste flyvninger gælder det, at når du har booket, bekræfter du en dag med operatøren, og de vil foreslå et tidspunkt. Hvis det ikke passer dig, kan du tale med operatøren om at ændre det, hvis der er andre muligheder.

Book din helikopterflyvning i New York

Hvad er det bedste tidspunkt for en helikopterflyvning i New York?

Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets

Det afhænger af den udsigt, du ønsker at få. Hvis du vil se New Yorks bygninger i al deres pragt og se byen udvide sig til horisonten, skal du prøve at finde et tidspunkt omkring middagstid. Hvis du vil se byen dækket af skumringens lys og nattens første lys, skal du prøve at vælge et tidspunkt sidst på dagen. Der tilbydes normalt ikke ture efter kl. 20.

Alex's Traveller Tip

For alle helikopteroplevelser, uden undtagelse, skal du betale et ekstra gebyr på heliporten, som altid er $40 per person.

Arranger din helikopterflyvning i New York City

Udsigt til Frihedsgudinden fra flyet| ©Hellotickets
Udsigt til Frihedsgudinden fra flyet| ©Hellotickets

Hvor afgår helikopterflyvninger fra i New York?

Helikopterture afgår fra heliporten, der ligger i Downtown Manhattan, på Manhattans sydligste punkt. Du kan genkende stedet på den konstante støj fra helikoptere, der letter og lander, og de helikoptere, du kan se flyve rundt, og så er det ret godt skiltet.

Hvad tid skal jeg ankomme til heliporten?

Det er bedst at være der 15 minutter før din flyvetid, så du kan gøre alt klar på forhånd, og vigtigst af alt, så du kan mærke nerverne, før du stiger op i helikopteren!

Hvad kan jeg tage med mig på turen?

Alle tasker og rygsække opbevares i skabe, så tag ikke noget for stort eller værdifuldt med. Tag dit pas, gebyret på 40 USD pr. person for helikopterlandingspladsen og ca. 5 USD for skabet. Du kan flyve i helikopteren med din telefon og dit kamera.

Hvilken dokumentation skal jeg bruge?

Du skal medbringe dit pas og fremvise det, før du går ombord på helikopteren. Det er et must, så sørg for at have det med dig!

Kan jeg bede om at få taget billeder af min tur?

De fleste operatører tilbyder en fotoservice med fotos af det, du vil se fra helikopteren, og et foto på helikopterlandingspladsen.

Book din helikopterflyvning over New York

Hvor kan man spise efter flyveturen?

Manhattan Cafeteria| ©Hellotickets
Manhattan Cafeteria| ©Hellotickets

Da ingen af turene inkluderer mad, og helikopterflyvningen over Manhattan kan gøre dig lidt sulten, er her et par anbefalede restauranter i nærheden af heliporten:

  • Thunder Bun - 5 minutters gang fra Downtown heliport, og hvis du er på udkig efter fastfood som burgere eller sandwiches, men med stil, er dette stedet for dig.
  • Pranzo Pizza & Pasta - en restaurant i kvarteret, hvor du kan finde den klassiske New York-pizza, pasta og sandwich i italiensk stil.
  • Mad Dog & Beans - en mexicansk restaurant, der er kendt for sine venlige tjenere, guacamole og store portioner, og som ligger kun 7 minutter fra heliporten.
  • Leo's Bagels - det perfekte valg, hvis du flyver med helikopteren omkring middagstid, da du kan komme forbi og få en pastrami brunch, æggesandwich eller New York bagel.

Seneste tips

Helikopterpilot| ©Hellotickets
Helikopterpilot| ©Hellotickets

Du tænker sikkert på at tage billeder for at forevige din helikoptertur, så for at få det perfekte billede skal du huske på, at du vil være i konstant bevægelse, og helikopteren er ikke helt stabil, så du har brug for en hurtig lukkertid på dit kamera (over 250/1).

Øg også blænden så meget som muligt, og hæv ISO (fra 400 til 3200), som dagen går. Du vil få noget støj på dine billeder, men til gengæld vil du fange New Yorks bygninger tydeligt.

Hvis du ikke vil komplicere tingene, kan du bruge sportstilstanden på dit kamera eller din mobiltelefon for at undgå at tage slørede billeder.

Du kender alle detaljerne om, hvordan man tager en helikoptertur i New York ... nu skal du nyde oplevelsen!

Book din helikopterflyvning over New York