New York Helikopterflyvninger

At flyve over Manhattan og se bygningerne i fugleperspektiv er en oplevelse, man kun får én gang i livet.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

New York Helikopterflyvninger

Udsigt over Manhattan fra helikopteren | ©Hellotickets

En helikoptertur over New York er helt sikkert den oplevelse, du har brug for at tale om, når du kommer hjem fra din rejse til New York.

Gør dig klar til at beundre byens majestætiske skyskrabere fra deres egen højde og flyve over Big Apple. De fleste ture varer omkring 15 minutter, men der er nogleforskelle mellem dem.

Den billigste flyrejse

Væsentlig Helicoptertur

Udsigt over Manhattan i fugleperspektiv til den bedste pris

Perfekt, hvis du vil nyde den eksklusive oplevelse af at flyve over Manhattan i en helikopter uden at sprænge banken. Du vil se Brooklyn Bridge, New Yorks skyline og Frihedsgudinden.

Varighed: 15 minutter

Jeg vil fortælle dig alt om dem for at gøre det lettere for dig at vælge den, der passer til dig. Dette er denkorte udgave af New York City-helikopterturen, selv om den omfatter alle de vigtigste seværdigheder på Manhattan. Flyet afgår fra Downtown Heliport og tager dig med til Frihedsgudinden og Ellis Island. Du får en spektakulær udsigt over Ground Zero, One World Observatory og Manhattans mest populære skyskrabere som Empire State Building.


Den komplette flyvning

Forlænget Helikoptertur

Forlæng din tur lidt for at komme ind på Manhattan.

Den bedste mulighed for at nyde en mere komplet tur, hvor du flyver over Hudson op i højde med Times Square og den berømte Madison Square Garden.

Varighed: 20 minutter

Du kommer også til at se Brooklyn og Brooklyn Bridge tæt på.Hvorfor jeg kan lide denne tur: På denne tur ser du det vigtigste på Manhattan, og selvom den måske virker lidt kortere, går du ikke glip af noget.Anbefales hvis... du vil nyde oplevelsen uden at skulle bruge for meget. Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere, er dette den rejse, der giver mest værdi forpengene, da du kan nyde seværdighederne i New York i et mere roligt tempo. På 20 minutter har du tid til at tage turen rundt om Manhattan via Madison Square Garden. Du kommer op i højden på Times Square, hvor du får en bedre udsigt over Central Park, Chrysler Building og andre områder i Midtown.

Bemærk, at helikopteren af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan flyve mellem Manhattans bygninger, så ruten følger Hudson-floden. Men udsigten er stadig betagende.


Hvorfor jeg kan lide denne tur: 20 minutter giver dig mere tid til at nyde oplevelsen og giver dig mulighed for at komme tættere på de vigtigste seværdigheder i Midtown.Anbefales, hvis... du vil nyde oplevelsen og ikke har noget imod at bruge lidt mere.

Andre muligheder for helikopterflyvninger over New York City

Ud over de mere klassiske helikopterture i New York er der mere sofistikerede muligheder, som, hvis du har råd til dem, vil være uforglemmelige: Hvis det ikke er nok for dig at flyve over Manhattan, kan du vælge enlang helikoptertur, hvor du også flyver over de fem bydele: Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island.

Du har ca. 30 minutters flyvetid, og du får en meget mere komplet souvenir af New York med hjem fra luften. Og hvis du vil have eneksklusiv og VIP-oplevelse, kan du bestille en privat helikoptertur i New York. Denne flyvning er designet til, at du kan dele den med din partner eller rejsefæller (op til 5 passagerer), og sammen med din pilotguide kan du tilbringe ca. 30 minutter i luften, mens du nyder New Yorks vartegn og et gratis glas champagne.

Vi sammenligner mulighederne


Hvorfor er det værd at tage en helikoptertur over New York?

At flyve over Frihedsgudinden| ©Hellotickets
At flyve over Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Byens skyline er et syn i sig selv, og endnu mere fra en helikoptertur over New York. Det er også en unik oplevelse, hvor den fantastiske udsigt kombineres med adrenalinkicket ved at flyve over New York i en helikopter med over 200 kilometer i timen.

Book din helikopterflyvning over New York

Information om helikopterflyvninger i New York City

Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan over Hudson-floden| ©Hellotickets

Helikoptermodel

Den helikopter, som de fleste operatører bruger til helikopterture i New York, er Eurocopter/Airbus AS350B2, som kan kendes på sin røde farve. På længerevarende og VIP-flyvninger bruges Bell 206L4 og Bell 407GX.

Operatører

De fleste ture foregår med to operatører: Liberty Helicopters og Zip Aviation. Begge selskaber har bestået strenge sikkerhedscertificeringer og anvender dem på alle deres oplevelser, som kun varierer i varighed og rute. Det er lukkede helikopterflyvninger, hvor du ikke kan læne dig ud af vinduet eller forlade flyet på noget tidspunkt.

Sikkerhed

Alle de helikopterture, jeg har anbefalet, er helt sikre, og jeg har sørget for, at de arrangeres af operatører, der har en række sikkerhedscertifikater.

Ture

Det er vigtigt at bemærke, at man på en helikoptertur i New York ikke flyver over bygninger. Alle ruter følger Hudson River, og nogle følger East River, hvilket giver dig panoramaudsigt over byen, men du vil aldrig se skyskraberne tæt på.

Særlig juleflyvning

Hvis du tilbringer julen i New York, er en af de ting, du gerne vil, at se julelysene, så hvad med at gøre det fra luften? På denne tid af året kan du bestille en helikopterflyvning for at se julelysene fra New Jersey og få en unik oplevelse.

Book din helikopterflyvning over New York

Det skal du vide, før du booker

Udsigt til Empire State Building fra luften| ©Hellotickets
Udsigt til Empire State Building fra luften| ©Hellotickets

Hvordan fordeles sæderne på flyvningen?

Sæderne tildeles i henhold til passagerernes vægt, som skal være jævnt fordelt i hele helikopteren. De vil ikke være endelige før på flyveturen, da der skal tages højde for hver persons ejendele. Af denne grund kan du ikke vælge dit sæde under flyvningen, selvom du kan fortælle operatøren, hvad du foretrækker.

Hvor mange personer kan der være i en helikopter?

5 til 6 personer, eksklusive piloten. Rejsearrangører kan organisere grupper på op til 9 personer, som deles i to grupper under helikopterflyvningen over New York.

Book din helikopterflyvning over New York

Hvordan foregår bookingen?

Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets
Flyvning over Manhattan| ©Hellotickets

Når du booker, køber du en voucher, som er gyldig under dit ophold i New York, og som har en vejledende dato og et vejledende tidspunkt. Når du er i New York, skal du genbekræfte med operatøren ved at ringe til deres amerikanske nummer (som vil fremgå af din voucher).

Når du har købt din voucher, får du instruktioner om, hvordan du indstiller dato og klokkeslæt for din tur hos operatøren. Hvis du har problemer eller ikke taler sproget, kan Hellotickets kontakte operatøren og bekræfte for dig.

Hvordan kontakter jeg operatøren?

Du kan gøre det fra hotellet eller kontakte Hello tickets for at gøre det for dig. Derfor anbefaler jeg, at du booker den første dag, du ankommer til New York, og derefter aftaler den dato, der passer dig bedst, med operatøren. På den måde har du en margin til at gennemføre turen i tilfælde af dårligt vejr.

Kan jeg selv vælge min flyvetid?

For de fleste flyvninger gælder det, at når du har bestilt, bekræfter du en dag med rejsearrangøren, og så foreslår de et tidspunkt. Hvis det ikke passer dig, kan du tale med operatøren om at ændre det, hvis der er andre muligheder.

Book din helikopterflyvning i New York

Hvad er det bedste tidspunkt for en helikopterflyvning i New York?

Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets
Udsigt over Central Park fra helikopteren| ©Hellotickets

Det afhænger af den udsigt, du ønsker at få. Hvis du vil se New Yorks bygninger i al deres pragt og se byen brede sig ud i horisonten, skal du prøve at finde et tidspunkt omkring middagstid. Hvis du vil se byen dækket af skumringslys og nattens første lys, så prøv at vælge et tidspunkt sidst på dagen.

Ture tilbydes normalt ikke efter kl. 20.00. Alex's Traveller Tip For alle helikopteroplevelser uden undtagelse skal du betale et ekstra gebyr på heliporten, som altid er $40 pr. person.

Arranger din helikopterflyvning i New York City

Udsigt til Frihedsgudinden fra flyveturen| ©Hellotickets
Udsigt til Frihedsgudinden fra flyveturen| ©Hellotickets

Hvor afgår helikopterflyvninger fra i New York?

Helikopterture afgår fra heliporten, der ligger i Downtown Manhattan, på Manhattans sydligste punkt. Du kan genkende stedet på den konstante støj fra helikoptere, der letter og lander, og de helikoptere, du kan se flyve rundt, og så er det ret godt skiltet.

Hvad tid skal jeg ankomme til heliporten?

Det er bedst at være der 15 minutter før din flyvetid, så du kan gøre alt klar på forhånd, og vigtigst af alt, så du kan mærke nerverne, før du stiger op i helikopteren!

Hvad kan jeg tage med på turen?

Alle tasker og rygsække opbevares i skabe, så tag ikke noget for stort eller værdifuldt med. Tag dit pas, gebyret for helikopterlandingspladsen på 40 dollars pr. person og ca. 5 dollars til skabet. Du kan flyve i helikopteren med din telefon og dit kamera.

Hvilken dokumentation har jeg brug for?

Du skal medbringe dit pas og fremvise det, før du går om bord i helikopteren. Det er et must, så sørg for at have det med dig!

Kan jeg bede om billeder af min tur?

De fleste operatører tilbyder en fotoservice med billeder af, hvad du vil se fra helikopteren, og et billede på helikopterlandingspladsen.

Book din helikoptertur over New York

Hvor kan man spise efter flyveturen?

Manhattans cafeteria| ©Hellotickets
Manhattans cafeteria| ©Hellotickets

Da ingen af turene inkluderer mad, og helikopterflyvningen på Manhattan kan gøre dig lidt sulten, er her et par anbefalede restauranter i nærheden af heliporten:

  • Thunder Bun - 5 minutters gang fra Downtown heliport, og hvis du er på udkig efter fastfood som burgere eller sandwiches, men med stil, er dette stedet for dig.
  • Pranzo Pizza & Pasta - en nabolagsrestaurant, hvor du kan finde den klassiske New York-slice med pizza, pasta og sandwiches i italiensk stil.
  • Mad Dog & Beans - en mexicansk restaurant, der er kendt for sine venlige tjenere, guacamole og generøse portioner, og som kun ligger 7 minutter fra heliporten.
  • Leo's Bagels - det perfekte valg, hvis du flyver med helikopteren omkring middagstid, da du kan komme forbi til en pastrami-brunch, æggesandwich eller New York-bagel.

Seneste tips

Helikopterpilot| ©Hellotickets
Helikopterpilot| ©Hellotickets

Du tænker sikkert på at tage billeder for at forevige din helikoptertur, så for at få det perfekte billede skal du huske, at du er i konstant bevægelse, og at helikopteren ikke er helt stabil, så du skal bruge en hurtig lukkertid på dit kamera (over 250/1). Du skal også øge blænden så meget som muligt og øgeISO (fra 400 til 3200), efterhånden som dagen skrider frem.

Du vil få lidt støj på dine billeder, men til gengæld vil du fange New Yorks bygninger tydeligt. Hvis du ikke vil komplicere tingene, kan dubruge sportstilstanden på dit kamera eller din mobiltelefon for at undgå at tage slørede billeder. Du kender alle detaljerne om, hvordan du tager en helikoptertur i New York ... nu skal du nyde oplevelsen!

Book din helikopterflyvning over New York