Abu Dhabi Dagstur fra Dubai med Moské Sheik Zayed Billetter

4.8
(13697 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 5 til 6 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
473 kr 430 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Hvis du ønsker at besøge en af de største og smukkeste moskéer i verden, er dette din chance. Sheikh Zayed-moskeen, der ligger i Abu Dhabi, er dit mål på denne udflugt fra Dubai, som ligger ca. 115 km væk ad landevejen. Et køretøj med aircondition henter dig i Dubai for at køre dig til hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og kører dig tilbage ved turens afslutning.

Turen varer ca. seks timer, og du vil blive ledsaget af en professionel guide , som vil fortælle dig alt om dette religiøse tempels historie. Du vil også blive forsynet med flasker med mineralvand under hele turen.

 • Du vil få adgang til Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi, en af verdens største moskeer.
 • En professionel guide vil ledsage dig under besøget i moskéen og forklare dig alle de historiske og arkitektoniske detaljer i dette vidunderlige religiøse tempel.
 • Der erinkluderet en tur/retur-transport i airconditioneret køretøj fra Dubai.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Sheikh Zayed-moskeen
 • Professionel guide
 • Returtransport fra Dubai
 • Mineralvandsflasker

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

På denne tur kan du opleve Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi, som er en af de smukkeste og største moskéer i verden. Med en professionelguide vil du lære alt om dens historie og utrolige arkitektoniske stil, hvilket vil give dig nogle uforglemmelige billeder. Den seks timer lange tur afgår fra Dubai, hvor et airconditioneret køretøj henter dig i byen og kører dig til Abu Dhabi. Når dagen er omme, vil du blive transporteret tilbage til Dubai.

Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi er en af de største moskeer i verden. Med minareter på 107 meter og en imponerende arkitektonisk stil er det et af de smukkeste og mest besøgte templer i verden, da folk af forskellige trosretninger kan komme ind i det. Det er også et af de største i verden med et areal på 20.000 kvadratmeter , der kan rumme mere end 40.000 tilbedere.

Under besøget kan du beundre både det ydre og det indre af moskéen. Det er dog vigtigt at huske på, at du kun kan komme ind om morgenen.

På den anden side skal kvinder dække hovedet for at komme ind i templet, og de må heller ikke bære ærmeløst tøj eller shorts. Mænd behøver kun at bære lange bukser. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, vil adgangen blive forbudt.

Anmeldelser

4.8
· 13697 Anmeldelser
 • G
  Grigori
  5
  (0 Anmeldelser)
  Du vil blive målløs. Kan varmt anbefales.
 • I
  Ivanne
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er rigtigt, at der er meget kontrol indeni, men det er meget forståeligt, fordi vi befinder os i en meget anderledes kultur end den, vi er vant til at kende. Vi skal respektere den og forstå lighederne og forskellene. Du bør i det mindste lære dette sted at kende én gang i dit liv.
 • Ó
  Óscar
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smuk infrastruktur. Jeg har aldrig set noget lignende, ikke engang i Dubai. Det er et besøg, som du helt sikkert bør gøre.
 • R
  Ricardo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et sted, der udsender en masse fred. Det er vigtigt at tage hensyn til dresscodes, ellers kan du ikke komme ind. Men det er noget af en oplevelse, og man nyder det meget.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler