Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Abu Dhabi Dagstur fra Dubai med Moské Sheik Zayed, Qasr Al Watan Palads og Etihad Tårn Billetter

4.3
(7293 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 9 til 10 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
867 € 789 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Med denne tur fra Dubai kan du besøge Abu Dhabis mest ikoniske seværdigheder: Sheikh Zayed-moskeen, Qasr al Watan-paladset og Etihad Towers. På en rundvisning på ca. 10 timer vil du tilbringe en hel dag i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad med en professionel guide. Grupper på ca. 17 personer kan deltage i denne aktivitet.

For at komme til Abu Dhabi, der ligger ca. 115 km fra Dubai, henter et airconditioneret køretøj dig fra dit hotel i Dubai og kører dig tilbage ved turens afslutning. Du vil også blive forsynet med flasker med mineralvand under hele turen.

 • Med denne aktivitet får du adgangsbilletter til Sheikh Zayed-moskeen, en af de største moskeer i verden, Qasr al Watan-paladset, præsidentpaladset i De Forenede Arabiske Emirater, og komplekset af fem skyskrabere, kaldet Etihad Towers, som er det største i verden.
 • En professionel guide vil ledsage dig under hele turen, som er for 17 personer.
 • Transport tur/retur fra Dubai i bil med aircondition.

Hvad er inkluderet

 • Professionel guide
 • Adgangsgebyrer til Sheikh Zayed-moskeen, Qasr al Watan-paladset og Etihad Towers
 • Returtransport fra Dubai
 • Vand på flaske

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker at opleve de vigtigste seværdigheder i Abu Dhabi på kun én dag, er dette turen for dig. Du bliver hentet fra dit hotel i Dubai i et køretøj med aircondition og kørt tilbage ved turens afslutning. I en gruppe på ca. 17 personer vil en professionel guide fortælle dig historien om de tre steder, som du besøger på turen, der varer ca. 10 timer:

 • Sheikh Zayed-moskeen: en af de største moskeer i verden.
 • Qasr al Watan-paladset: Emiraternes utrolige præsidentpalads.
 • Etihad Towers - et skyskraberkompleks i hjertet af Abu Dhabi

Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi er en af de største moskéer i verden. Med sine 107 meter høje minareter og sin imponerende arkitektoniske stil er det et af de smukkeste og mest besøgte templer i verden. Men der er kun adgang om morgenen fra søndag til torsdag. Kvinder skal også være tildækkede, herunder hovedet, og mænd skal bære lange bukser. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, vil adgangen blive forbudt .

Al-Qasr al-Watan er ikke åben for guidede ture. Derfor vil guiden blive udenfor, hvor han vil fortælle dig alt om den imponerende bygnings historie. Du kan gå ind på egen hånd og se kuplen med en diameter på 37 meter og en lysekrone med 350.000 glasstykker indefra.

Du får også mulighed for at besøge Etihad Towers, et kompleks af fem skyskrabere, der skiller sig ud i den emiratiske hovedstad og blev brugt som optagelsessted for filmen Full Throttle 7 fra 2015. Der er nu kontorer og hoteller i bygningen.

Anmeldelser

4.3
· 7293 Anmeldelser
 • S
  Samuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis du tager til Abu Dhabi, bør du helt sikkert besøge Marina Mall. Der er også en i Dubai, så det er godt at kende forskellene mellem de to. Det ligger meget tæt på Emirates Palace, og der er masser af butikker.
 • N
  Nélida
  5
  (0 Anmeldelser)
  De steder, vi besøgte, var meget fredelige. Jeg havde aldrig set noget lignende før. Vi nød det hele tiden.
 • R
  Ronaldinho
  5
  (0 Anmeldelser)
  Første gang jeg ville besøge Qasr Al Watan var en total fiasko. Vi tog selv af sted med bussen, og vi kunne ikke engang komme ind, fordi vi løb tør for billetter, og det var ved at lukke. Vi havde håbet på at se i det mindste noget på ydersiden, men man skulle have en billet til slottet for at se det hele, så denne mulighed er fantastisk. Prisen er god, fordi der også tilbydes andre aktiviteter. Desuden har du hjælp fra guiden under turen. Der er ikke mange mennesker, så du kan nyde alle detaljerne.
 • C
  Catalea
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er en tur, du skal tage på, hvis du er i Dubai. Du vil ikke fortryde det. Mens Dubai er fuld af aktiviteter af alle slags, kan du her føle dig mere afslappet, hånd i hånd med luksus og kultur.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler