Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Dubai Burj Khalifa Niveau124, 125 og 148 billetter

4.8
(8623 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 1 til 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
1.051 € 956 €
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Få den mest privilegerede udsigt over Dubai ved at klatre op på 124., 125. og 148. etage af Burj Khalifa, verdens højeste tårn.

Du kan se den betagende by fra en maksimal højde på 555 meter og gå ind på Sky-observationsdækket på 148. etage, mens du på 124 og 125, 452 meter, kan nyde udsigtsterrassen At the Top , mens du smager på en lækker arabisk kaffe med snacks.

 • Se Burj Khalifa-bygningen, verdens højeste tårn.
 • Få adgang til 124., 125. og 148. etage, og se byen fra Sky og At the Top-observationsdækkene.
 • Oplev historien bag Dubai og dets mest berømte skyskraber med en guidet introduktion under opstigningen
 • eksklusiv adgang til at springe køen over og valgfri enkeltbilletstransport fra dit hotel

Hvad er inkluderet

 • Entré til Burj Khalifa-bygningen i Dubai
 • Eksklusiv kø-fri adgang til 124., 125. og 148. etage
 • Aperitif og arabisk kaffe
 • Privat afhentning fra hoteller i Dubai (valgfrit)

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Se Dubais naturlige og tekniske vidundere, når du køber disse billetter til Burj Khalifa-bygningen, der er kendt for at være verdens højeste bygning på 828 meter.

Du får eksklusiv adgang til skyskraberens 124. og 125. etage, hvor du kan se UAE's mest luksuriøse metropol fra udsigtsterrassen At the Top.

Her har du mulighed for at kigge gennem teleskoper for at se de mest imponerende områder af byen, som i dag er hjemsted for ca. 3 millioner mennesker.

Og for at sikre, at du får den mest behagelige tur, kan du købe billetter med adgang til at springe køen over, så du kan undgå de lange køer, der nogle gange dannes for at besøge observationsdækkene.

Oplevelsen får en helt ny dimension, når du stiger yderligere 23 etager op til 148. etage og bliver forblændet af Sky-udsigtsplatformen, som giver dig den mest spektakulære udsigt over Dubai fra oven.

Herfra står du 555 meter over bygningens grundplan, som er inspireret af Hymenocallis-blomsten, hvilket giver den en æstetisk skønhed, der er designet til at ære regionens karakteristiske flora.

På toppen vil du nyde en rig arabisk kaffe og snacks, som vil introducere dig til områdets kultur gennem dets typiske gastronomi.

Under opstigningen vil du blive præsenteret for bygningens og byens historie ved hjælp af en multimediepræsentation. Du vil blive forbløffet over tårnets innovative elevator, der kan køre 36 km i timen, hvilket gør den til en af de hurtigste elevatorer i verden.

Hvis du vælger dette alternativ, er der også en valgfri enkeltbilletstransport fra dit hotel , som du kan benytte fra et hvilket som helst hotel i Dubai.

Anmeldelser

4.8
· 8623 Anmeldelser
 • P
  Pierre
  5
  (0 Anmeldelser)
  148 er simpelthen fantastisk i forhold til 124 og 125, det er der ingen tvivl om.
 • J
  Jean
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi havde bestilt en indgang kl. 18.00 med solnedgang omkring kl. 19.00. Så vi nåede op på 148. etage i tide til at nyde udsigten både dag og nat. Vi så også springvandsshowet fra toppen af tårnet.
 • G
  Gerard
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en rigtig god oplevelse, der var hver en euro værd. Takket være den køfrie indgang var ventetiden minimal, og opholdet på 148. etage var ganske enkelt betagende.
 • C
  Choi
  5
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen var naturligvis fantastisk, men meget afhænger også af udsigten.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler