Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Her kan du se, hvordan du får billetter til en udsigt over Dubai i fugleperspektiv, mens du klatrer op i verdens højeste bygning (indtil videre).

Alex Grande

Alex Grande

7 minutters læst

BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Burj Khalifa forsvinder ind i den blå himmel | ©Travel Sourced

Burj Khalifa er Dubais store arkitektoniske juvel og en reference for resten af skyskrabere i verden på grund af sin højde på 830 meter. Desuden gør det revolutionerende design et besøg i denne emblematiske bygning til et must på din rejse.

Burj Khalifa er en skyskraber, der huser luksusboliger, kontorer for verdens største virksomheder og Armani Hotel. Du kan dog kun besøge 124., 125. og 148. etage og deres respektive observationsdæk, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt:

Den bedste løsning

Dubai Burj Khalifa Niveau124, 125 og 148 billetter

Få din billet til de tre observatorier i Burj Khalifa

Stig op til 148. etage for at se Dubai fra toppen af Burj Khalifa, og stop også på 124. og 125. etages observationsdæk for at fuldende oplevelsen.

Det er et must atkøbe billetter til Burj Khalifa på forhånd, når du planlægger din rejse til Dubai. Det er først og fremmest for at undgå en uudholdelig kø ved billetkontoret for at købe billetterne, når du ankommer til bygningen, men endnu vigtigere er det at sikre dig, at du har din billet til det tidspunkt, hvor du ønsker at gå op på Burj Khalifa, da billetterne har et fast tidspunkt.

Det gode ved at købe dine billetter på forhånd uden at skulle stå i kø er, at du kan gå direkte til Sky Lounge og indtaste koden på dine billetter for at få adgang til Burj Khalifa Observatory.

Anbefales, hvis... du vil have den fulde oplevelse af at klatre op til toppen af Burj Khalifa.


Den mest økonomiske løsning

Dubai Burj Khalifa Niveau 124 og 125 billetter

Få din billet til Burj Khalifa til den bedst mulige pris.

Perfekt, hvis du vil nyde oplevelsen af at se Dubai fra observationsdækket på 124. og 125. etage af Burj Khalifa, mens du bruger så lidt som muligt.

Med denne billet til Burj Khalifa får du adgang til det indvendige og udvendige observatorium på etagerne 124 og 125. Du kan ikke komme op på 148. etage, men det er rigtigt, at udsigten fra toppen ikke er så forskellig. Du kan nyde de ultrahurtige elevatorer, udsigten til springvandene på vej op og ned og det spektakulære indre af verdens højeste skyskraber.

Det bedste af det hele er, at du med denne forudkøbte billet også slipper for at stå i kø ved billetkontoret, hvilket gør oplevelsen meget sjovere, og du slipper for at vente ved indgangen.

Anbefales, hvis... du ikke vil give afkald på den bedste udsigt over Dubai og oplevelsen af at bestige Burj Khalifa for et stramt budget.


Hvor meget koster billetter til Burj Khalifa?

Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi

Prisen kan variere alt efter, hvilke etager du ønsker at besøge, og på hvilket tidspunkt du ønsker at gå op, og det afhænger af prisen. På Hellotickets koster en voksenbillet til At The Top (etage 124 og 125) f.eks. omkring 59 €, og for at komme op på 148. etage skal du betale omkring 137 €.

Se solnedgangen på Burj Khalifa

Magiske solnedgange
Magiske solnedgange

Uanset hvilken type billet du køber, anbefaler jeg, at du tjekker, hvornår solnedgangen vil være på det tidspunkt, hvor du besøger Dubai, og køber dine billetter en time før. Hvis du køber VIP-billetter, behøver du ikke at bekymre dig om folkemængder, da de er næsten ikke-eksisterende på At te Top Sky.

De mest populære tidspunkter er mellem kl. 16 og 18, hvor de fleste besøgende går op på Burj Khalifa for at forberede sig på solnedgangen. Billetterne har tendens til at variere i pris afhængigt af tidspunktet på dagen og er dyrere i myldretiden, men en fordel ved denne billet er, at prisen er fast, da den omfatter adgang til 148. etage.

Bestil en natlig rundvisning med billetter til Burj Khalifa

Tidspunkt og bedste tidspunkt for at gå op

Skyline om natten
Skyline om natten

Burj Khalifa er åbent hver dag, men der er ofte meget travlt fra torsdag til lørdag, så jeg anbefaler at besøge det mellem onsdag og søndag. For at give dig en idé, er de billigste billetter normalt mellem kl. 8 .30 og 10.00 om morgenen, og der er mindst trængsel på Burj Khalifa fra kl. 20 .30 og frem.

Sådan kommer du til Burj Khalifa

Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm
Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm

For at komme op til Burj Khalifas udsigtsplatform skal du tage til Dubai Mall. Indgangen til skyskraberen ligger i stueetagen. Du kan også få adgang til Burj Khalifa via Armani Hotel, men held og lykke med det, hvis du ikke bor der.

En af de bedste måder at komme til Dubai Mall på er med taxa. De er forholdsvis billige i forhold til priserne i Dubai, og det er en af de mest populære transportformer på grund af den ulidelige varme i byen, så du vil altid kunne finde en.

Den anden mulighed er at tage metroen, hvilket jeg anbefaler, hvis du besøger Burj Khalifa i myldretiden. Tag den røde linje til stoppestedet Burj Khalifa, og derfra skal du tage bus F13 og stå af ved næste stoppested, Dubai Mall. Du kan også gå fra metroen, men det er ikke den bedste idé.

Bestil en rundtur i Dubai med billetter til Burj Khalifa

Musikalsk springvandsshow

Udsigt over skyline
Udsigt over skyline

Ved Burj Khalifa-søen, der ligger foran Burj Khalifa, er der et vand- og lysshow, som er ret imponerende fra jorden, men som tager det til et helt nyt niveau, når det ses fra toppen. Vi anbefaler, at du bestiller billetter til Burj Khalifa og springvandene sammen, da du kan spare et par euro.

Som meget andet i Dubai er dette springvand det højeste springvand i verden, men det er ikke det eneste! Den er på størrelse med to fodboldbaner. At se springvandet i bevægelse er utvivlsomt en af byens største attraktioner. For at betragte det storslåede skue er der en flydende gangbro ved dens fødder, men som sagt er det betagende at se vandet komme til live fra toppen.

Tidsplan for springvandsshow

 • Hver dag fra kl. 18.00 til 23.00, hver halve time.
 • Om formiddagen kl. 13:00 og 13:30 (fredag kl. 13:30 og 14:00).

På toppen (124. og 125. etage)

Udsigt fra At te Top Sky| ©Guilhem Vellut
Udsigt fra At te Top Sky| ©Guilhem Vellut

Hvis du kun har købt billetter til den 124. etage, kan du gå direkte til elevatoren og validere din billet. På mindre end et minut kommer du op på toppen af Burj Khalifa og finder en gavebutik, hvor du skal undgå nogle turistfælder, og så kan du gå videre til observatoriet og se ud over Dubai og den store ørken bag skyskraberne.

Teleskoperne rundt omkring på observationsdækket giver dig et nærbillede af Dubai, men hvis du virkelig vil opleve den svimmelhed, det giver at stå på verdens højeste bygning, kan du læne dig ud af observationsrummets vinduer og kigge op for at se toppen af Burj Khalifa.

Der er ingen tidsbegrænsning for, hvor længe du kan nyde dit besøg i At te Top, men de fleste mennesker bliver omkring en time. På 125. etage finder du den interaktive oplevelse "A Falcon's Eye View", hvor du kan se realtidsoptagelser af livet i Dubai i stil med skærmene på One World Observatory i New York.

På toppen af himlen (148. etage)

Når du kommer op på 148. etage, har du adgang til Sky Lounge, hvor du kan nyde juice, kaffe, arabisk slik og dadler. Dette er en oplevelse, hvor du kan tage det roligt og slappe af, inden du går op på observationsterrassen.

Efter cocktails vil du blive eskorteret til VIP-elevatoren, hvor du vil komme op til platform 148 på lidt over et minut. Du har 30 minutter til at nyde den betagende udsigt uden at være overfyldt med mennesker, inden du går ned til de lavere platforme.

Hvad du vil se fra toppen

Udsigt fra Burj Khalifa
Udsigt fra Burj Khalifa

Fra toppen af Burj Khalifa, enten fra det nederste eller øverste observationsdæk, kan man se hele Dubai og en del af Abu Dhabi fra et 360°-perspektiv. Nogle af Dubais ikoniske bygninger, der er værd at se:

 • Burj al Arab
 • Atlantis Hotel
 • Palm Jumeirah
 • Dubai Frame
 • Dubai Eye

Som det er tilfældet med næsten alle observatorier i verden, er udsigten ved solopgang og solnedgang fuldstændig fascinerende, med den forskel, at takket være Burj Khalifas højde kan du se solens refleksion på skyerne helt tæt på og være vidne til et sandt farvespektakel.

Hvor kan man spise i Burj Khalifa

Restaurant At. Mosphere| ©David Jones
Restaurant At. Mosphere| ©David Jones

Hvis du skal op på toppen af Burj Khalifa ved solnedgang, bliver du nok lidt sulten af højden. Når du skal spise i nærheden af Burj Khalifa, har du mulighed for at spise fint på restaurant At. Mosphere eller en række mere prisvenlige restauranter i Dubai Mall.

Ved. Mosfære

At. Mosphere-restauranten ligger på 122. etage i Burj Khalifa og er kendt for sin eksklusive menu og sine cocktails. Som du kan forestille dig, er det udsøgt indrettet, og udsigten er helt sikkert det hele værd, da det vil være en god måde at se Dubai oplyst om natten, mens du spiser, og det vil være en god måde at supplere den udsigt til solnedgangen, du har haft under dit besøg.

Prisen er dog uoverkommelig, og jeg anbefaler, at du bruger pengene på at besøge andre attraktioner i Dubai, hvis du rejser på et budget.

Dubai Mall

I indkøbscentret under Burj Khalifa kan du finde mad af alle slags: burgersteder, italiensk mad, kinesisk mad, grillsteder og arabisk mad. De bedst anmeldte steder er PF Chang's, hvor du kan finde asiatisk fusionsmad, Texas Roadhouse, et sted med ribben og bøffer, og den globale burgerkæde Shake Shack.

Andre interessante aktiviteter i Dubai

Dubais ørken| ©Enrico Strocchi
Dubais ørken| ©Enrico Strocchi

Hvis du vil have mest muligt ud af Dubai, er det en god idé at tage på en guidet tur rundt i hele byen. Det vil ikke kun hjælpe dig med at finde rundt, men også med at udforske alle byens hjørner, dens historie, anekdoter og kuriositeter (som der er mange af i Dubai). Du kan finde de bedste ture her: Dubai-ture.

Hvis du derimod ønsker at udnytte din rejse til at opleve en autentisk ørkenoplevelse, skal du ikke tøve med at tage en rundrejse (nogle af dem omfatter aktiviteter i sandet som snowboarding eller endda traditionelle grillaftener). Jeg har samlet en liste over de bedste af dem her: Al Maha Desert Resort dagsture.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan kan jeg personliggøre mit besøg på Burj Khalifa?

  Du kan kombinere dit besøg med en lang række oplevelser, f.eks. en billet til Dubai Aquarium, middag på Armani Hotel, te på At.mosphere, restauranten på toppen af Burj Khalifa, samt privat transport, monorailture og byrundture.

 • Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at besøge Burj Khalifa?

  Burj Khalifas At the Top-observationsdæk er overfyldt i skumringen og i skumringen, så det er en god idé at bestille billetter en time før solnedgang for at undgå de lange køer. Derudover tilbyder den ikoniske bygning også ture ved solopgang fra kl. 05.30 til 08.00, hvilket er en fantastisk måde at opleve Dubais bedste udsigt på en anderledes og uoverskuelig måde.

 • Hvornår starter Burj Khalifa LED-showet?

  Showet starter kl. 18:00 og kører hver halve time indtil kl. 23:00. Den varer fem minutter ad gangen, så du skal være på det perfekte sted, før den starter, og det er uden for Dubai Mall.

 • Hvor lang tid skal jeg bruge til at besøge Burj Khalifa?

  Du skal bruge ca. to timer på at klatre op, nyde udsigten, tage billeder og komme ned igen. Solnedgangen fra toppen er noget af et skuespil, så hvis du kan, så gå op ved solnedgang.