Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Her kan du se, hvordan du får billetter til at se Dubai fra fugleperspektiv, mens du bestiger verdens højeste bygning (indtil videre).

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Burj Khalifa forsvinder ind i den blå himmel | ©Travel Sourced

Burj Khalifa er Dubais store arkitektoniske juvel og et referencepunkt for resten af verdens skyskrabere på grund af sin højde på 830 meter. Desuden gør dens revolutionerende design et besøg i denne emblematiske bygning til et must på din rejse, da den huser luksusboliger, kontorer for verdens største virksomheder og Armani Hotel.

Du kan dog kun besøge 124., 125. og 148. etage og deres respektive observationsdæk, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt. Jeg fortæller dig om de forskellige typer billetter, du kan købe, hvad de omfatter, priserne og alt det, du skal vide for at se, hvilken billet der passer bedst til dine forventninger.

Den førsteklasses løsning

Dubai Burj Khalifa Niveau124, 125 og 148 billetter

Få din billet til de tre observatorier i Burj Khalifa

Stig op til 148. etage for at se Dubai fra toppen af Burj Khalifa, og stop på 124. og 125. etages observationsdæk for at fuldende oplevelsen.

Med denne billet til Burj Khalifa kan du klatre op på toppen af bygningen, der ligger på 148. etage, hvorfra du vil have en betagende udsigt. En oplevelse, som du ikke må undvære, når du planlægger din rejse til Dubai.

Jeg anbefaler, at du køber den på forhånd, primært for at undgå en uudholdelig kø ved billetkontoret, når du ankommer til bygningen, men endnu vigtigere for at sikre dig, at du har din billet til det tidspunkt, du ønsker at gå op i Burj Khalifa, da den har et fast tidspunkt. Med denne billet kan du også vælge den valgfrie envejstransport til dit hotel.Den mest økonomiske løsning

Dubai Burj Khalifa Niveau 124 og 125 billetter

Få din billet til Burj Khalifa til den bedst mulige pris.

Perfekt, hvis du vil nyde oplevelsen af at se Dubai fra observationsdækket på 124. og 125. etage af Burj Khalifa, mens du bruger så lidt som muligt.

Anbefales hvis... du vil nyde den fulde oplevelse af at klatre op på toppen af Burj Khalifa Meddenne billet til Burj Khalifa får du adgang til det indvendige og udvendige observatorium på etagerne 124 og 125. Du vil ikke kunne klatre op til 148. etage, men det er rigtigt, at udsigten, når du først er deroppe, ikke er så forskellig. Du kan nyde de ultrahurtige elevatorer, udsigten til springvandene på vej op og ned og det spektakulære indre af verdens højeste skyskraber.

Det bedste af det hele er, at du med denne forudkøbte billet også slipper for at stå i kø ved billetkontoret, hvilket gør oplevelsen meget sjovere, og du slipper for ventetiden ved gaten.Anbefales hvis... du ikke vil give afkald på den bedste udsigt over Dubai og oplevelsen af at bestige Burj Khalifa på et budget.


Burj Khalifa Billetpriser

Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi

Afhængigt af hvilke etager du vil besøge, og på hvilket tidspunkt du vil op, kan prisen variere. På Hellotickets koster en voksenbillet til At The Top (etagerne 124 og 125) f.eks. ca. 43 €, og for at komme op på 148. etage skal du betale ca. 132 €.

Du kan også kombinere billetten med andre aktiviteter som f.eks. tilbuddet, der omfatter adgang til Dubai Aquarium og Burj Khalifas 124. og 125. etage. Med dette pas, der koster ca. 63 € pr. voksen, kan du besøge begge steder på én dag og spare på entréerne.

Bestil billetter til toppen af Burj Khalifa

Tider og bedste tidspunkt at gå op

Skyline om natten
Skyline om natten

Burj Khalifa er åben hver dag, men er normalt overfyldt med turister fra torsdag til lørdag, så jeg anbefaler at besøge det mellem onsdag og søndag. For at give dig en idé, er de billigste billetter normalt mellem kl. 8 .30 og 10.00, og det mindst overfyldte tidspunkt på Burj Khalifa er efter kl. 20 .30.

Bestil billetter til toppen af Burj Khalifa

Se solnedgangen på Burj Khalifa

Magiske solnedgange
Magiske solnedgange

Uanset hvilken type billet du køber, er min anbefaling at tjekke, hvornår solnedgangen vil være på det tidspunkt, hvor du besøger Dubai, og købe dine billetter en time før.

Hvis du køber VIP-billetter, behøver du ikke at bekymre dig om menneskemængder, da de er stort set ikke-eksisterende på At the Top Sky. De mestpopulære tidspunkter er mellem kl. 16 og 18, hvor de fleste besøgende går op på Burj Khalifa for at forberede sig på solnedgangen. Billetterne har tendens til at variere i pris afhængigt af tidspunktet på dagen og er dyrere i spidsbelastningstimerne, men en fordel ved denne billet er, at prisen er fast, da den inkluderer adgang til 148. etage.

Bestil en aftentur med billetter til Burj Khalifa

Sådan kommer du til Burj Khalifa

Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm
Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm

For at komme til Burj Khalifas udsigtsplatform skal du tage til Dubai Mall. Indgangen til skyskraberen ligger i stueetagen.

Du kan også få adgang til Burj Khalifa via Armani Hotel, men held og lykke med det, hvis du ikke bor der. En af de bedste måder at komme til Dubai Mall på ermed taxa.

De er ret billige i forhold til Dubais priser og er en af de mest populære transportformer på grund af den ulidelige varme i byen, så du kan altid finde en. Den anden mulighed er attage metroen, hvilket jeg anbefaler, hvis du besøger Burj Khalifa i myldretiden. Tag den røde linje til Burj Khalifa-stoppestedet, og derfra skal du tage bus F13 og stå af ved næste stoppested, Dubai Mall. Du kan også gå fra metroen, men det er ikke den bedste idé.

Bestil en rundtur i Dubai med billetter til Burj Khalifa

Det musikalske springvandsshow

Udsigt over skyline
Udsigt over skyline

Ved Burj Khalifa-søen, der ligger foran Burj Khalifa, er der et vand- og lysshow, som er ret imponerende fra jorden, men som tager det til et nyt niveau, når det ses fra At the Top.

Vi anbefaler at booke billetter til Burj Khalifa og springvandene sammen, da du kan spare et par euro. Som meget af det, du finder i Dubai, er dette springvand det højestei verden. Men det er ikke det hele! Det er på størrelse med to fodboldbaner. At se springvandet i bevægelse er utvivlsomt en af byens største attraktioner. For at betragte det storslåede skuespil er der en flydende gangbro ved dens fødder, men som sagt er det betagende at se vandet komme til live fra At the Top.

Tidsplan for springvandsshowet

  • Hver dag fra kl. 18.00 til 23.00, hver halve time.
  • Om morgenen kl. 13.00 og 13.30 (fredag kl. 13.30 og 14.00).

På toppen (124. og 125. etage)

Udsigt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut
Udsigt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut

Hvis du kun har købt billetter til den 124. etage, kan du gå direkte til elevatoren og validere din billet. På mindre end et minut kommer du op på toppen af Burj Khalifa og finder en gavebutik, hvor du skal undgå nogle turistfælder, og du kan gå videre til observatoriet og kigge ud over Dubai og den store ørken bag skyskraberne.


T eleskoperne, der er spredt rundt omkring på observationsdækket, giver dig et nærbillede af Dubai, men hvis du virkelig vil opleve den svimmelhed, der følger med at være i verdens højeste bygning, skal du læne dig ud af observatoriets vinduer og kigge op for at se toppen af Burj Khalifa. Der er ingentidsbegrænsning for at nyde dit besøg på At the Top, selv om de fleste mennesker har tendens til at blive i omkring en time. På 125. etage finder du den interaktive oplevelse "A Falcon's Eye View", hvor du kan se realtidsoptagelser af livet i Dubai i stil med skærmene på One World Observatory i New York.

Bestil billetter til Burj Khalifas 124. etage

På toppen af himlen (148. etage)

Med en billet til den 148. etage får du adgang til Sky Lounge, hvor du kan nyde juice, kaffe, arabisk slik og dadler. Dette er en oplevelse, hvor du kan tage det roligt og slappe af, inden du går op på observationsdækket.

Efter cocktails vil du blive eskorteret til VIP-elevatoren, hvor du vil stige op til platform 148 på lidt over et minut. Du har 30 minutter til at nyde den betagende udsigt uden menneskemængderne, inden du går ned til de lavere platforme.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa

Hvad du vil se fra toppen

Udsigt fra Burj Khalifa
Udsigt fra Burj Khalifa

Udsigten fra toppen af Burj Khalifa, enten fra det nederste eller øverste observationsdæk, viser hele Dubai og en del af Abu Dhabi fra et 360°-perspektiv. Nogle af Dubais ikoniske bygninger, som du kan se:

  • Burj al Arab
  • Atlantis Hotel
  • Palm Jumeirah
  • Dubai Frame
  • Dubai Eye

Som det er tilfældet med næsten alle observatorier i verden, er udsigten ved solopgang og solnedgang fuldstændig fascinerende, med den forskel, at takket være højden på Burj Khalifa kan du se solen reflektere fra skyerne på tæt hold og være vidne til et sandt farvespektakel.

Bestil billetter til toppen af Burj Khalifa

Hvor kan man spise på Burj Khalifa

På Mosphere Restaurant| ©David Jones
På Mosphere Restaurant| ©David Jones

Hvis du skal op på toppen af Burj Khalifa ved solnedgang, vil højderne nok gøre dig lidt sulten. Når du skal spise i nærheden af Burj Khalifa, har du mulighed for at spise fint på At Mosphere-restauranten eller en række mere prisvenlige restauranter i Dubai Mall.

At. Mosphere

At. Mosphere-restauranten ligger på 122. etage af Burj Khalifa og er kendt for sin eksklusive menu og cocktails.

Som du kan forestille dig, er indretningen udsøgt, og udsigten er bestemt pengene værd, da det at se Dubai oplyst om natten, mens du spiser, vil være en fantastisk måde at supplere den udsigt til solnedgangen, du har haft under dit besøg. Prisen er dog virkeliguoverkommelig, og min anbefaling er at bruge dine penge på at besøge andre Dubai-attraktioner, hvis du rejser på et budget.

Dubai Mall

I indkøbscentret under Burj Khalifa finder du mad af alle slags: burgersteder, italiensk mad, kinesisk mad, grillmad og arabisk mad. De bedst anmeldte steder er PF Chang's, hvor du finder asiatisk fusionsmad, Texas Roadhouse, et ribben- og bøfsted, og den globale burgerkæde Shake Shack.

Andre interessante aktiviteter i Dubai

Dubai-ørkenen| ©Enrico Strocchi
Dubai-ørkenen| ©Enrico Strocchi

Hvis du vil have mest muligt ud af Dubai, er det en god plan at tage på en guidet tur rundt i hele byen. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at finde rundt, men også med at udforske alle dens hjørner, dens historie, anekdoter og kuriositeter (og dem er der mange af i Dubai).

Her er de bedste ture og udflugter fra Dubai. Hvis du derimod ønsker at udnytte din rejse til at opleve en autentiskørkenoplevelse, skal du ikke tøve med at tage en rundrejse (nogle inkluderer aktiviteter i sandet såsom snowboarding eller endda traditionelle grillfester). Jeg har samlet en rundtur til de bedste ørkenrejser i Dubai.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa