BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Sådan får du billetter til et fugleperspektiv af Dubai, mens du bestiger verdens højeste bygning (indtil videre).

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

BurjKhalifa billetter: priser, muligheder, de bedste tidspunkter at komme op, osv.

Burj Khalifa forsvinder ind i den blå himmel | ©Travel Sourced

Burj Khalifa er Dubais store arkitektoniske juvel og et benchmark for resten af verdens skyskrabere på grund af sin højde på 830 meter. Derudover gør dens revolutionerende design et besøg i denne emblematiske bygning til et must på din rejse, da den huser luksusboliger, kontorer for verdens største virksomheder og Armani Hotel.

Du kan dog kun besøge 124., 125. og 148. etage og deres respektive observationsdæk, hvor du kan nyde en spektakulær udsigt. Jeg vil fortælle dig om de forskellige typer billetter, du kan købe, hvad de inkluderer, priserne og alt, hvad du behøver at vide for at se, hvilken der passer bedst til dine forventninger.

Premium-muligheden

Dubai Burj Khalifa Niveau124, 125 og 148 billetter

Få din billet til de tre observatorier i Burj Khalifa

Stig op til 148. etage for at se Dubai fra toppen af Burj Khalifa, og stop ved observationsdækkene på 124. og 125. etage for at fuldende oplevelsen.

Med denne billet til Burj Khalifa kan du klatre op til toppen af bygningen, der ligger på 148. etage, hvorfra du har en betagende udsigt. En must-do oplevelse, når du planlægger din rejse til Dubai.

Jeg anbefaler, at du køber den på forhånd, primært for at undgå en uudholdelig kø ved billetkontoret, når du ankommer til bygningen, men endnu vigtigere for at sikre, at du har din billet til det tidspunkt, hvor du vil op i Burj Khalifa, da den har et fast tidspunkt. Med denne billet kan du også vælge den valgfrie envejstransfer til dit hotel.

Anbefales hvis... du vil nyde den fulde oplevelse af at klatre til toppen af Burj Khalifa


Den mest økonomiske løsning

Dubai Burj Khalifa Niveau 124 og 125 billetter

Få din billet til Burj Khalifa til den bedst mulige pris.

Perfekt, hvis du vil nyde oplevelsen af at se Dubai fra observationsdækket på 124. og 125. etage i Burj Khalifa og samtidig bruge så lidt som muligt.

Med denne billet til Burj Khalifa får du adgang til det indvendige og udvendige observatorium på etage 124 og 125. Du kan ikke klatre til 148. etage, men det er sandt, at udsigten fra toppen ikke er så anderledes. Du kan nyde de ultrahurtige elevatorer, udsigten til springvandene på vej op og ned og det spektakulære indre af verdens højeste skyskraber.

Det bedste af det hele er, at du med denne forudkøbte billet også springer køerne ved billetkontoret over, hvilket gør oplevelsen meget sjovere, fordi du undgår ventetiden ved indgangen.

Anbefales, hvis... du ikke vil give afkald på den bedste udsigt over Dubai og oplevelsen af at bestige Burj Khalifa på et budget.


Sådan køber du billetter til Burj Khalifa

For at købe dine billetter til Burj Khalifa og nyde den bedste udsigt over Dubai, skal du bare beslutte dig for, hvilken slags oplevelse du vil have, og gå ind på Hellotickets for at vælge et af de tilgængelige forslag:

Billetpriser Burj Khalifa

Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi

Afhængigt af hvilke etager du vil besøge, og hvornår du vil op, kan prisen variere. På Hellotickets koster en voksenbillet til At The Top (etage 124 og 125) f.eks. omkring 43 euro, og for at komme op på 148 etage skal du betale omkring 132 euro.

Du kan også kombinere bill etten med andre aktiviteter som f.eks. tilbuddet, der inkluderer adgang til Dubai Aquarium og 124. og 125. etage af Burj Khalifa. Med dette pas, som koster ca. 63 euro pr. voksen, kan du besøge begge steder på én dag og spare på indgangsbilletterne.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa

Tider og bedste tidspunkt at gå op

Skyline om natten
Skyline om natten

Burj Khalifa er åben hver dag, men er normalt overfyldt med turister fra torsdag til lørdag, så jeg anbefaler et besøg mellem onsdag og søndag. For at give dig en idé er de billigste billetter normalt mellem kl. 8 .30 og 10.00, og det mindst overfyldte tidspunkt på Burj Khalifa er efter kl. 20. 30.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa

Se solnedgangen over Burj Khalifa

Magiske solnedgange
Magiske solnedgange

Uanset hvilken type billet du køber, er min anbefaling at tjekke, hvornår solnedgangen er på det tidspunkt, du besøger Dubai, og købe dine billetter til en time før. Hvis du køber VIP-billetter, behøver du ikke at bekymre dig om menneskemængder, da de stort set ikke findes på At the Top Sky.

De mest populære tidspunkter er mellem kl. 16 og 18, hvor de fleste besøgende går op til Burj Khalifa for at gøre sig klar til solnedgangen. Billetterne varierer i pris afhængigt af tidspunktet på dagen og er dyrere i myldretiden, men en fordel ved denne billet er, at prisen er fast, da den inkluderer adgang til 148. etage.

Book en nattur med billetter til Burj Khalifa

Sådan kommer du til Burj Khalifa

Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm
Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm

For at komme til observationsdækket på Burj Khalifa skal du tage til Dubai Mall. Indgangen til skyskraberen er placeret i stueetagen. Du kan også få adgang til Burj Khalifa gennem Armani Hotel, men held og lykke med det, hvis du ikke bor der.

En af de bedste måder at komme til Dubai Mall på er med taxa. De er ret billige i forhold til priserne i Dubai og er en af de mest populære transportformer på grund af den ulidelige varme i byen, så du kan altid finde en.

Den anden mulighed er at tage metroen, hvilket jeg anbefaler, hvis du besøger Burj Khalifa i myldretiden. Tag den røde linje til Burj Khalifa-stoppestedet, og derfra tager du F13-bussen og står af ved næste stop, Dubai Mall. Du kan også gå fra metroen, men det er ikke den bedste idé.

Book en tur i Dubai med billetter til Burj Khalifa

Det musikalske springvandsshow

Udsigt over skylinen
Udsigt over skylinen

Ved Burj Khalifa Lake, som ligger foran Burj Khalifa, er der et vand- og lysshow, som er ret imponerende fra jorden, men som tager det til næste niveau, når man ser det fra At the Top. Vi anbefaler at bestille billetter til Burj Khalifa og springvandene sammen, da du kan spare et par euro.

Som meget andet i Dubai er dette springvand det højeste i verden. Men det er ikke alt! Det er på størrelse med to fodboldbaner. At se springvandet i bevægelse er uden tvivl en af byens største attraktioner. For at betragte det storslåede skue er der en flydende gangbro ved dets fødder, men som sagt er det betagende at se vandet komme til live fra At the Top.

Tidsplan for springvandsshow

  • Hver dag fra kl. 18.00 til 23.00, hver halve time.
  • Om morgenen kl. 13.00 og 13.30 (fredage kl. 13.30 og 14.00).

På toppen (124. og 125. etage)

Udsigt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut
Udsigt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut

Hvis du kun har købt billet til 124. etage, kan du gå direkte hen til elevatoren og validere din billet. På mindre end et minut er du oppe på toppen af Burj Khalifa og finder en gavebutik, hvor du skal undgå nogle turistfælder, og du kan gå videre til observatoriet og se ud over Dubai og den store ørken bag skyskraberne.

Teleskoperne, der er spredt rundt på observationsdækket, giver dig et nærbillede af Dubai, men hvis du virkelig vil opleve svimmelheden ved at være i verdens højeste bygning, skal du læne dig ud af observatoriets vinduer og kigge op for at se toppen af Burj Khalifa.

Der er ingen tidsbegrænsning for at nyde dit besøg på At the Top, selvom de fleste mennesker har tendens til at blive i omkring en time. På 125. etage finder du den interaktive oplevelse "A Falcon's Eye View", hvor du kan se realtidsoptagelser af livet i Dubai i stil med skærmene på New Yorks One World Observatory.

Book billetter til 124. etage af Burj Khalifa

På den øverste himmel (148. etage)

Med en billet til 148 etage får du adgang til Sky Lounge, hvor du kan nyde juice, kaffe, arabisk slik og dadler. Det er en oplevelse, hvor man kan tage den med ro og slappe af, inden man går op på observationsdækket.

Efter cocktails bliver du eskorteret til VIP-elevatoren, hvor du kommer op til platform 148 på lidt over et minut. Du har 30 minutter til at nyde den betagende udsigt uden trængsel, før du går ned til de lavere platforme.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa

Hvad du kan se fra toppen

Udsigten fra Burj Khalifa
Udsigten fra Burj Khalifa

Udsigten fra toppen af Burj Khalifa, enten fra det nederste eller øverste observationsdæk, tager hele Dubai og en del af Abu Dhabi i et 360° perspektiv. Nogle af Dubais ikoniske bygninger at se:

  • Burj al Arab
  • Atlantis Hotel
  • Palm Jumeirah
  • Dubai Frame
  • Dubai Eye

Som det er tilfældet med næsten alle observatorier i verden, er udsigten ved solopgang og solnedgang fuldstændig fascinerende, med den forskel, at takket være Burj Khalifas højde kan du se solen reflektere i skyerne helt tæt på og være vidne til et sandt farvespektakel.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa

Hvor kan man spise på Burj Khalifa?

På Mosphere Restaurant| ©David Jones
På Mosphere Restaurant| ©David Jones

Hvis du har tænkt dig at klatre op på toppen af Burj Khalifa ved solnedgang, vil højderne sandsynligvis gøre dig lidt sulten. Når du skal spise i nærheden af Burj Khalifa, har du mulighed for finere mad på restauranten At. Mosphere eller en række mere overkommelige restauranter i Dubai Mall.

At. Mosphere

Restauranten At. Mosphere ligger på 122. etage i Burj Khalifa og er kendt for sin eksklusive menu og cocktails. Som du kan forestille dig, er indretningen udsøgt, og udsigten er bestemt det værd, da det at se Dubai oplyst om natten, mens du spiser, vil være en fantastisk måde at supplere den solnedgangsudsigt, du har haft under dit besøg.

Prisen er dog virkelig uoverkommelig, og min anbefaling er at bruge dine penge på at besøge andre Dubai-attraktioner, hvis du rejser på et budget.

Dubai Indkøbscenter

I indkøbscentret under Burj Khalifa finder du mad i alle afskygninger: burgerbarer, italiensk mad, kinesisk mad, grillmad og arabisk mad. De bedst anmeldte steder er PF Chang's, hvor du finder asiatisk fusionsmad, Texas Roadhouse, et sted med ribben og bøffer, og den globale burgerkæde Shake Shack.

Andre interessante aktiviteter i Dubai

Dubais ørken| ©Enrico Strocchi
Dubais ørken| ©Enrico Strocchi

Hvis du vil have mest muligt ud af byen Dubai, er det en god idé at tage på en guidet tur rundt i hele byen. Det vil ikke kun hjælpe dig med at finde rundt, men også med at udforske alle dens hjørner, dens historie, anekdoter og kuriositeter (som der er mange af i Dubai). Her er de bedste ture og udflugter fra Dubai.

Hvis du derimod vil udnytte din rejse til at få en autentisk ørkenoplevelse, skal du ikke tøve med at tage en rundrejse (nogle inkluderer aktiviteter i sandet som snowboarding eller endda traditionelle grillaftener). Jeg har samlet en oversigt over de bedste ørkenture i Dubai.

Book billetter til toppen af Burj Khalifa