Dubai Burj Khalifa Niveau 124 og 125 billetter

4.7
(21795 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
378 kr 344 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Se Dubai fra oven med disse billetter til verdens højeste bygning, Burj Khalifa, som giver dig adgang til observationsdækket på 124. og 125. etage.

Du får en panoramaudsigt over byen i 452 meters højde med glasvægge, så du kan nyde de naturlige og arkitektoniske vidundere i De Forenede Arabiske Emirater i 360 grader.

 • Besøg Dubais Burj Khalifa, den højeste bygning i verden.
 • adgang til tårnets 124. og 125. etage.
 • Se Dubai fra observationsdækket med panoramavinduer, der giver en 360-graders udsigt.

Hvad er inkluderet

 • Indgang til Burj Khalifa-bygningen
 • Eksklusiv adgang til observationsdækket At the Top på 124. og 125. etage

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Hvis du køber disse billetter til Burj Khalifa, kommer du på en forbløffende rejse ind i verdens højeste bygning. Ud af de i alt 163 etager giver disse billetter dig eksklusiv adgang til 124 og 125, hvor observationsdækket At the Top ligger og byder på en af de mest betagende udsigter i De Forenede Arabiske Emirater.

Du får mulighed for at nyde Dubais arkitektoniske og naturlige vidundere, hvor byen, ørkenen og havet mødes.

Du kan stå indenfor og udenfor observationsdækket med eksklusiv adgang til teleskoper, som viser dig detaljer af områder i byen fra oven, så du får et nærbillede af de områder, der fanger dit øje.

Tårnet, der blev bygget over en periode på seks år, er inspireret af Hymenocallis-blomsten, der dyrkes i regionen. Takket være dette er dets base formet som et omvendt "Y" og har en højde på 828 meter.

Under opstigningen til observationsdækket At the Top vil du nyde en multimediepræsentation i de hurtige elevatorer, som vil introducere dig til Dubais og bygningens historie og give dig et indblik i detaljerne i dette vidunder af moderne ingeniørkunst.

Anmeldelser

4.7
· 21795 Anmeldelser
 • M
  Margaret
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en meget imponerende oplevelse
 • S
  Samantha
  5
  (0 Anmeldelser)
  En virkelig velorganiseret oplevelse. Vi følte os ikke pressede på toppen. Vi kunne tage billeder fra alle sider. Vi skulle kun vente 10 minutter på at komme ned med liften. Jeg kunne ikke tro, hvor hurtigt og smidigt elevatoren kørte fra stueetagen til 125. etage.
 • W
  William
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en god idé at tage ud og se Burj Khalifa. Jeg var der om morgenen, da der ikke var så mange mennesker, og jeg havde tid til at se mig omkring. Alt var fantastisk, og jeg kan kun anbefale det.
 • D
  Damian
  4
  (0 Anmeldelser)
  Først skulle jeg finde indgangen, men personalet i centret var meget hjælpsomme og viste mig vej. Jeg gik direkte til skranken for at ændre min kupon og gik ovenpå. Ovenpå er der meget fint, men der er ingen café eller toilet. Butikken var også god til at købe souvenirs.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler