Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Paris eiffeltårnet billetter

4.6
(3295 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
342 kr. 311 kr.
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Oplev et af verdens nye vidundere med disse billetter til Eiffeltårnet i Paris. Få adgang til dette monument i hjertet af den franske hovedstad, hvor du skal klatre op ad 674 trin til tårnets første sal (opstigningen til kuplen er begrænset undtagen i ekstraordinære situationer).

Du kan enten købe billetter eller vælge at blive ledsaget af en guide under dit besøg for at lære alle fakta om byens ikoniske vartegn.

 • Besøg første og anden etage af Eiffeltårnet, hvor du skal gå op ad de 674 trin.
 • Lær om dette monuments historie takket være en guide, der vil ledsage dig under opstigningen, hvis du vælger denne mulighed, når du booker.
 • Nyd den bedste udsigt med de mest emblematiske seværdigheder i Paris for dine fødder.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Eiffeltårnet (op ad trappen)
 • Ekspertguide (kun hvis valgmuligheden er valgt)

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Benyt dig af disse billetter til at få adgang til et af de mest besøgte monumenter i verden: Eiffeltårnet, som ligger i hjertet af Paris. Du får adgang til monumentets første og første etage, men for at komme derhen skal du klatre op ad 674 trin.

Hvis du ønsker at se højdepunkterne i dette ikon i Paris, kan du til dine billetter tilføje en guide, som ledsager dig under besøget og fortæller dig de mest interessante fakta.

Du vil kunne tage nogle vidunderlige billeder til at huske, når du når tårnets første og første etage. Det tager mellem 15 og 20 minutter at gå til hver etage.

Fra denne højde vil du desuden kunne se flere seværdigheder i den franske hovedstad, såsom Invalides og endda Triumfbuen.

Denne konstruktion blev skabt af Gustave Eiffel til verdensudstillingen i 1889, selv om arven fra den såkaldte Jerndame fortsatte. Så meget, at den er blevet et af verdens vartegnede monumenter og er på listen over verdens nye vidundere .

Anmeldelser

4.6
· 3295 Anmeldelser
 • J
  Josep
  5
  (0 Anmeldelser)
  Spektakulært.
 • I
  Ines
  4
  (0 Anmeldelser)
  Hvad man kan forvente af et sådant sted. Besøget var meget behageligt, men uden meget at tilføje. Det er værd at tage derhen og se det for hvor meget det betyder og hvor imponerende det er.
 • N
  Noelia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et behageligt og smukt besøg.
 • N
  Nigel
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde en unik tid med min partner under dette besøg. Selv om stedet var som vi forventede, nød vi virkelig atmosfæren og udsigten over byen. Det kan varmt anbefales.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler