Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Rom springvand og torve tur

4.6
(75 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
575 kr. 523 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Slentre gennem Roms fontæner og pladser på en tur på ca. to timer. Udforsk de vigtigste seværdigheder i byen med en lokal guide i en lille gruppe på ca. 15 personer.

Springvandene var meget vigtige i Roms historie i forbindelse med Italiens forening. De blev bygget for at sikre et vandnetværk til alle de mennesker, der havde brug for det, og nogle af de mest berømte er Fontana di Trevi, Fontana della Barcaccia eller Fontana dei Quattro Fiumi.

 • Tag på en to timers vandretur til fods rundt til Roms vigtigste springvand og pladser.
 • Nyd denne tur, der er beregnet til en lille gruppe på ca. 15 personer.
 • Lær de vigtigste steder i Rom at kende, f.eks. Trevi-fontænen og Piazza Navona.

Hvad er inkluderet

 • Rundvisning i springvand og på pladser
 • Ekspertguide
 • Erfaring med små grupper

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev en to timers rundvisning i Roms springvand og på Roms pladser. Sammen med en ekspertguide, der ledsager en lille gruppe på ca. 15 personer, vil du besøge de vigtigste steder i den såkaldte "evige by".

Lær om de arkitektoniske detaljer på Piazza Navona, en af de vigtigste pladser i byen, hvor Domitians stadion med tre springvand stod tidligere. Denne plads er blevet et referencepunkt for byens turist-, kultur- og samfundsliv.

De fire floders springvand er det mest bemærkelsesværdige springvand på Piazza Navona. Den repræsenterer de fire store floder fra de kontinenter, som det pavelige samfund har spredt sig gennem: Afrika, Asien, Europa og Amerika. På den kan du se fire figurer, der personificerer Nilen, Rio de la Plata, Donau og Ganges.

Denne tur kunne ikke gå glip af de mest ikoniske af Rom. Trevi-fontænen er et obligatorisk stop på din rundvisning, så du kan kaste en mønt og ønske dig noget.

Du vil besøge Campo de Fiori , en af de vigtigste pladser i Rom. Om morgenen kan du nyde loppemarkedet her. Om aftenen forvandler den sig og er vært for byens natteliv og underholdning.

Ud over at udforske Roms springvand og pladser kan du benytte dig af gåturen fra et punkt til et andet til at besøge andre interessante steder som Pantheon eller Trinita dei Monti-kirken.

Anmeldelser

4.6
· 75 Anmeldelser
 • W
  William
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi var meget tilfredse, turen er som beskrevet på hjemmesiden og endnu bedre.
 • M
  Martí
  5
  (0 Anmeldelser)
  Denne tur samler alle de steder, som vi havde planlagt at besøge i Rom, og til en god pris.
 • L
  Loli
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget god tur, vi var kun få personer, og guiden var ekspert.
 • J
  Joel
  5
  (0 Anmeldelser)
  En perfekt plan til at tage af sted med familie, venner eller som et par. Vi var meget tilfredse med alle de steder, vi besøgte.
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler