Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Venedig Privat Tur

4.9
(436 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
1.765 kr. 1.605 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Udforsk Venedig som aldrig før på denne private rundvisning på ca. 3 timer. På denne byrundtur vil du se de vigtigste seværdigheder såsom Basilica of St. John and St. Paul, Dogepaladset og Marco Polos hus. Du vil opdage ægte skjulte perler og legender med hjælp fra en lokal guide . Derudover omfatter denne aktivitet en lækker typisk vin , som du kan nyde sammen med dine ledsagere.

  • Nyd en 3 timers privat rundvisning i det smukke Venedig, og oplev essensen af den venetianske arkitektur.
  • Udforsk den ældste Rialtobro, beundr imponerende kirker og smukke arkitektoniske detaljer.
  • Lyt til legender og historier om Marco Polos opdagelsesrejser sammen med din ekspertguide .
  • Smag lækker lokal vin , og lær om vinens kunst.

Hvad er inkluderet

  • Privat rundvisning i Venedig
  • Ekspertguide
  • Lokal vinsmagning

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Se det bedste af Venedig fra et unikt perspektiv på denne private 3 timers byrundtur . Et perfekt overblik med højdepunkterne i Serenissima, skjulte perler, gamle legender og en lokal godbid.

Du vil nyde den smukke udsigt over den ældste og uden tvivl mest berømte bro i Venedig, Rialtobroen. Den ældste af de broer, der spænder over Canal Grande i Venedig, og som er kollapset to gange, har samme struktur som sine forgængere, nemlig to skrå ramper, der er forbundet af en søjlegang i midten.

Når du krydser Rialtobroen, kommer du til Rialtomarkedet, byens hjerte. En af de store charmer ved Rialto Market er de farverige boder, hvor du kan købe frisk frugt, grøntsager, fisk, skaldyr og meget mere. Dette maleriske sted har været valgt af venetianerne til at handle, sælge og udføre kommercielle aktiviteter siden det 11. århundrede.

Du kommer forbi Marco Polos hjem og hører historier om hans opdagelser og rejser fra din guide.

Du vil se et mesterværk i gotisk stil, Dogepaladset i Venedig . Dette palads, der ligger på Markuspladsen, begyndte som en befæstet borg i det 9. århundrede, men efter en brand blev det genopbygget som fæstning og fængsel. Denne historiske italienske bygning, der også er kendt som hertugpaladset, kombinerer byzantinske, gotiske og renæssancearkitektoniske elementer.

Du kan beundre San Francesco della Vigna-kirken , et religiøst tempel i en meget udpræget toscansk stil, og den imponerende Santa Maria dei Miracoli-kirke . Du vil kunne betragte denne juvel fra den venetianske renæssance, som er forblevet intakt siden opførelsen. De kunstige søjler på væggene og den halvcirkelformede top gør denne katolske kirke til en af Venedigs mest værdifulde seværdigheder.

Se den største kirke i Venedig, Basilica of St. John and St. Paul . Denne enorme murstensbygning i italiensk gotisk stil er dominikanernes hovedkirke i Venedig, som er bygget til at prædike for store forsamlinger. Du vil opdage dens skjulte perler med hjælp fra en lokal ekspertguide og nyde en lækker lokal vin .

Afrejse og Returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler