Marrakech Medina Tur

4.8
(124 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
215 kr 196 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd charmen ved Marrakech om natten på en privat rundvisning på ca. 2 timer, ledsaget af en ekspertguide. Du vil lære om historien og kulturen på de steder, du vil besøge, herunder Djemaa el Fna, Koutoubia-moskeen og Souk Semmarine .

Djemaa el Fna er kendt for at være det største og mest travle torv i Marrakech, fyldt med musikere, dansere, akrobater og andre typer af kunstnere. Koutoubia-moskeen er byens største moské samt byens højeste bygning. Souk Semmarine er byens største marked, der er et orgie af mennesker og lokale produkter.

 • Se de vigtigste seværdigheder i Marrakech på en privat rundvisning på ca. 2 timer.
 • Lær om byens historie og kultur, ledsaget af en ekspertguide.
 • Beundr kunstnerne på Djemaa el Fna, arkitekturen i Koutoubia-moskeen og Souk Semmarine-markedet på en rundvisning, der er designet til at få dig til at opdage Marrakeshs charme.

Hvad er inkluderet

 • Rundvisning i Marrakech's medina
 • Professionel guide
 • Smagning af oliven og tørret frugt og nødder
 • Kaffe eller te

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

I denne aktivitet får du mulighed for at tage på en privat natlig rundvisning i Marrakech's historiske centrum i ca. 2 timer. I selskab med en ekspertguide vil du lære om byens historie og lokale kultur på en tur fuld af magi og charme.

Udforsk Djemaa el Fna, en af byens mest ikoniske pladser, hvor hundredvis af lokale indbyggere mødes hver dag for at nyde forestillinger af historiefortællere, musikere, slangebesværgere, akrobater, jonglører og alle mulige andre kunstnere. Du kan se musikernes og dansernes optrædener, mens du drikker en traditionel marokkansk te eller kaffe og nyder en af de velsmagende lokale snacks, som de serverer.

Du kan fortsætte din rundtur i Medinaen i Marrakech, der er på UNESCO's verdensarvsliste, og slentre gennem byens historiske gyder. Du får mulighed for at besøge den imponerende Koutoubia-moske, den vigtigste moské i Marrakech, som har en 70 meter høj minaret, der gør den til den højeste bygning i byen .

Når du har set moskéen, kan du opleve Souk Semmarine, det største marked i "Sydens perle". Her kan du se og købe lokale produkter, der er typiske for regionen, f.eks. te, kaffe og marokkansk brød, oliven og dadler, krydderier og arganolie .

Dette er en tur, der giver dig mulighed for at lære Marokkos historiske centrum at kende og opleve den pulserende aktivitet på markederne. Ideel for elskere af turisme, kultur og markeder.

Anmeldelser

4.8
· 124 Anmeldelser
 • B
  Bascou christine
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guide formidable, extrêmement érudit et pédagogue
 • L
  Lilly Mair
  5
  (0 Anmeldelser)
  Sehr netter Reiseführer. Tolle Eindrücke der Medina und wunderschöner Abschluss mit Ausblick über den Gauklerplatz
 • R
  Robert
  5
  (0 Anmeldelser)
  En vandretur, som alle bør tage på.
 • R
  Raul
  5
  (0 Anmeldelser)
  En by med en masse magi og meget interessante historier. Turen var utrolig, meget fornøjelig hele tiden og med en enestående guide. Kan varmt anbefales til alle, det er en vidunderlig oplevelse.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler