Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Ourika-Dalendagstur Fra Marrakech

4.7
(370 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: fra 7 til 10 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
198 € 180 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd denne udflugt til Ourika-dalen fra Marrakech, 60 kilometer fra denne marokkanske by. I selskab med en ekspertguide kan du vandre gennem dalen, der gennemskæres af Ourika-floden, og se de berømte vandfald i Setti Fatma, en bjerglandsby, hvis indbyggere er af berbisk afstamning.

Du kan endda besøge nogle af berberhusene, gå en tur på markedet i Setti Fatma og besøge et kooperativ af kvindelige producenter af arganolie. Aktiviteten varer ca. 7 til 10 timer , og der er også en shuttleservice.

 • Tag på denne udflugt til Ourika-dalen fra Marrakech, et sted for elskere af naturturisme med en masse berbisk historie.
 • En professionel guide vil være med dig under turen, og du vil få en shuttleservice til og fra hotellet.
 • I vil bl.a. besøge vandfaldene i landsbyen Setti Fatma og kvindekooperativet, der producerer arganolie.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Ourika-dalen fra Marrakech
 • Professionel guide
 • Transport til og fra

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

For naturelskere er denne udflugt til Ourika-dalen den ideelle plan. Fra Marrakech, som ligger 60 kilometer nord for dalen, tager du med en professionel guide til dette paradis fuld af berberhistorie og vegetation. Aktiviteten, som varer ca. 7 til 10 timer, omfatter transport til og fra hotellet.

I løbet af eventyret vil du lave forskellige aktiviteter, f.eks. at betragte vandfaldene i Setti Fatma, bjerglandsbyen, hvor næsten alle indbyggerne er af berbisk afstamning. Du kan også besøge et typisk hus i landsbyen, markedet og endda se arbejdet i det kvindekooperativ, der producerer arganolie.

Ourika-dalen er en af de bedste udflugter, man kan foretage sig i Marrakesh-regionen. Dette område gennemskæres af Ourika-floden og er omgivet af landskabet i Atlasbjergene. I modsætning til den ørkenagtige og tørre del af Marokko har Ourika klippefyldte og vegetationsrige dele, hvilket gør det til et særligt rejsemål.

Tøv ikke med at køle dig af ved vandfaldet i landsbyen Setti Fatma. Tag billeder, og fordyb dig i indbyggernes liv. Det er noget af en oplevelse at træde ind i et typisk berberhus, hvor det som regel er familiefaderen, der viser dig rundt og byder dig på en myntete . Når du forlader stedet, vil de ofte forsøge at tilbyde dig muligheden for at købe noget lokalt kunsthåndværk.

Anmeldelser

4.7
· 370 Anmeldelser
 • J
  Jacqueline
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi havde det rigtig sjovt. Guiden gjorde turen super underholdende, og vi følte os hjemme hele tiden. 100% anbefalet
 • L
  Liana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen var enestående, både vandringen gennem atlasset og stoppene undervejs, hvor vi fik vist forskellige traditionelle aktiviteter.
 • C
  Celine
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det kan varmt anbefales, det var en vidunderlig dag og en meget fed oplevelse.
 • E
  Elise
  5
  (0 Anmeldelser)
  Chaufføren og guiden var enestående. Meget behagelige, behagelige og hjælpsomme.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler