Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Marrakech Souks Tur

4.9
(114 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
215 € 196 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev en autentisk labyrint af lokale butikker på denne ca. 3 timers rundvisning i Marrakeshs souker . Med en professionel guide vil du udforske de forskellige boder og opdage autentiske juveler af kunsthåndværk, keramik, krydderier og meget mere.

Tag med på denne rundvisning i Marrakech's berømte souker og nyd muligheden for en rundvisning i en lille gruppe. Eller hvis du foretrækker det, kan du vælge en privat tur eller en tur kun for dig og dine ledsagere med afhentning fra dit hotel for at sikre en mere personlig oplevelse.

 • Tag en souvenir med hjem fra din rejse til Marokko med denne ca. 3-timers rundvisning i Marrakech's souker.
 • Nyd en privat rundvisning med valgfri afhentning på hotellet eller vælg muligheden for en rundvisning i en lille gruppe .
 • Besøg disse pulserende souker i Marrakech med en professionel guide , og se håndværkerne i arbejde.
 • Køb typiske produkter og etniske smykker såsom keramik, kaftaner eller lædertasker.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur på ca. 3 timer gennem Marrakech's souker.
 • Mulighed for privat tur, privat tur med afhentning eller små grupper.
 • Professionel lokal guide.
 • Mad og drikke.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Gå ind i en stor labyrint af smalle gader fyldt med boder og standejere på denne ca. 3 timers rundvisning i Marrakech's souker . Udforsk de smalle, snoede gader i Medinaen med en professionel lokal guide, og oplev et utal af lokale boder, der sælger en række typiske produkter. Nyd denne rundvisning i købmandskabets mekka med mulighed for en rundvisning i en lille gruppe. Hvis du ønsker at forbedre din oplevelse, kan du vælge en privat tur eller en tur kun for dig og dine ledsagere med afhentning fra dit hotel .

Gå rundt i Marrakech's labyrintiske souker, de mest farverige og livlige i Afrika, og gå på opdagelse i et bredt udvalg af typiske marokkanske produkter. Følg din guide gennem de forskellige lokale butikker i Medina-kvarteret, og udforsk skjulte perler. Køb kunsthåndværk, grøntsager og frugt, keramik, smykker, krydderier, tøfler og meget mere.

Udforsk det store udvalg af lokale produkter, der tilbydes, og stop undervejs for at købe det, du har lyst til. Nyd denne guidede rundvisning i landets mest kendte og smukkeste souker, og se håndværkerne i arbejde. Du vil lære mere om deres håndværksteknikker og også lære om de forskellige krydderier, de bruger til madlavning.

På denne shoppingtur i Marrakech med din guide vil du lære kunsten at prutte og lære at forhandle som en ægte marokkaner. Gå rundt i de forskellige lokale souker og benyt lejligheden til undervejs at købe typiske produkter som kaftaner, lædertasker, tæpper fra forskellige berberstammer osv. Under hele turen til købmandens fødested vil du også lære om marokkansk historie og kultur gennem samtaler med håndværkere og handlende.

Anmeldelser

4.9
· 114 Anmeldelser
 • V
  Viper
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vores guide var den bedste! Hun tog sig godt af os og sørgede for, at vi fik gode tilbud, jeg kan varmt anbefale denne tur!
 • H
  Hailey
  5
  (0 Anmeldelser)
  Sikke en fantastisk tid! Vi elskede at tilbringe eftermiddagen med vores guide. Han viste os så mange fantastiske steder i området og viste os deres håndværkere, hvordan de arbejder.
 • A
  Addison
  5
  (0 Anmeldelser)
  Soukerne er Marrakech's livsnerve. Der er ikke noget, du ikke kan købe i denne gigantiske labyrint af aktivitet.
 • A
  Ashley
  4
  (0 Anmeldelser)
  Kan varmt anbefales til dem, der besøger soukerne for første gang.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler