Krakow Gamle af Tur

4.8
(89 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
213 kr 194 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev den gamle bydel i Krakow , som er anderledes end andre dele af Polen, da det er en middelalderby. På denne rundvisning vil du gå gennem de originale designs fra middelalderen, der fremhæver dens arkitektur og layout, da byen blev bygget. Det giver Krakow en unik middelalderlig atmosfære og atmosfære. Du vil bruge ca. 3 timer på denne tur, hvor en ekspertguide vil forklare alt, hvad du ser, i grupper på højst 25 personer. Hvis du foretrækker en mere personlig service, kan du vælge at booke en privat rundvisning.

 • Tag på en vandretur i Krakows middelalderlige gamle bydel
 • Se monumenter som markedspladsen, det kongelige Wawel-slot eller en original gade fra 1401.
 • Lær om historien om Polens gamle hovedstad fra en guide.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur i Krakóws gamle bydel
 • Turistguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Krakow var Polens tidligere hovedstad og rummer en masse historie, da byen blev grundlagt i 966, midt i middelalderen. På denne 3 timers rundvisning vil du gå gennem den gamle bydel, hvor du stadig kan se originale bygninger fra dengang. Alt dette mens du nyder godt af en rundviserguide, der vil forklare hvert eneste hjørne, mens du er en del af en gruppe på højst 25 personer. Du kan også vælge at tage på en privat rundvisning, når du bestiller, og nyde den personlige opmærksomhed fra en guide, der kun er til dig og dine ledsagere.

Krakow er en af de få byer i Polen, der stadig har gamle monumenter og ruiner fra middelalderen, hvilket giver byen en atmosfære og atmosfære, der ikke ligner nogen anden by i landet. Et af de mest bemærkelsesværdige monumenter i byen er Mariacka-basilikaen i gotisk stil, som blev bygget i det 14. århundrede i en arkitektonisk stil, der ikke findes i resten af Polen.

Derudover vil du gå gennem utallige gader i den gamle bydel, hvoraf nogle er af stor betydning. Det gælder for eksempel Ulica Grodzka, en af de ældste og mest berømte gader i byen, som går tilbage til 1401. Og ikke at forglemme de forskellige kirker og bygninger i barok- og endda renæssancestil, som også er bevaret den dag i dag.

Anmeldelser

4.8
· 89 Anmeldelser
 • D
  Daniel Friis-Pieper
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk vandring gennem Krakow med en guide, der viste os sider af byen, som man aldrig selv ville finde. En guide med stor historisk viden og stolthed over sin by og sit land.
 • P
  Petra Nickels
  5
  (0 Anmeldelser)
  Es war eine tolle Führung durch Krakau. Immer wieder mit Magdalena.
 • S
  Sirin
  5
  (0 Anmeldelser)
  Flot rundvisning. Guiden delte forklaringen på en interessant måde. Godt udgangspunkt for at besøge Krakow, hvis det er første gang, man besøger byen.
 • M
  Meryem
  5
  (0 Anmeldelser)
  En meget god vejledning. Han viste os en masse om Krakow. Du får et godt indtryk af byen
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler