Krakow Nowa Huta Privat Tur

4
(207 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har MEGET GODE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
508 kr 462 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd en tre timers rundtur i Nowa Huta-kvarteret i en klassisk bil. Oplev dette kvarter, der blev oprettet i 1949 på ordre fra de nye kommunistiske myndigheder i Folkerepublikken Polen som en selvstændig by og nu er et distrikt i Polens hovedstad. En professionel guide vil afsløre alle detaljerne under denne private rundvisning, som kun du og din gruppe har adgang til.

Få et indgående kendskab til kvarteret, hvor du kan mærke sjælen fra Polens socialistiske æra om bord på en polsk Fiat 126p eller andre køretøjer fra den kommunistiske æra. En tur gennemsyret af historie og med en klassisk følelse.

 • Du vil blive ledsaget af en lokal guide, som vil fortælle dig alle hemmelighederne i dette kvarter.
 • Nyd en tur i en klassisk bil
 • Besøg Nowa Huta-distriktet i ca. tre timer for at opleve arven og historien fra Sovjetunionen i Polen.

Hvad er inkluderet

 • Professionel guide
 • Privat rundvisning på ca. tre timer for at opleve hele Nowa Huta-distriktet.
 • Afhentning og aflevering på hotellet (hvis valgt)
 • Transport i en klassisk bil under turen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd en tre timers privat rundtur i Nowa Huta-kvarteret med en lokal guide i en klassisk bil.

Du vil få et indgående kig på kvarteret, der blev bygget på ordre af den tidligere kommunistiske regering i Polen. Vidste du, at pave Johannes Paul II fejrede sin første messe her under sit første besøg i sit hjemland Polen som pave? Det var i 1979. Noget tidligere, da han var ærkebiskop i Kraków, fejrede han også juleaftensmesse her på trods af et forbud fra den kommunistiske regering.

Du vil besøge Nowa Huta Kulturcenter, der ligger i hjertet af kvarteret, og som er vært for mange kunstneriske og kulturelle udstillinger: fotoudstillinger, danseforestillinger, teaterforestillinger, workshops osv.

Du kan også besøge Fundacja Promocji Nowej Huty, de administrative bygninger i forbindelse med Lenin-stålværket, der blev bygget i Nowa Huta-kvarteret. Faktisk var dette område oprindeligt et boligområde for arbejderne på denne fabrik, som du nu kan besøge. Dette er en fantastisk mulighed for at dykke ned i efterkrigstidens historie.

Du kan også se det indvendige og udvendige af Vor Frue Dronning af Polens Kirke, en imponerende bygning med et moderne udtryk, som repræsenterer det polske folks kamp og modstand mod den kommunistiske regering.

Anmeldelser

4
· 207 Anmeldelser
 • M
  Maurício Nahas
  5
  (0 Anmeldelser)
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler