Granada Hammam Al Ándalus med massage

4.8
(1273 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 1 time 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
534 kr 486 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Slap af på din tur til Granada på dette Hammam Al Ándalus med massage. Det er en oplevelse på ca. halvanden time, hvor du har mulighed for at vælge varigheden af vandkredsløbet og massagen med æteriske olier.

Udforsk de varme, kolde og damprum i dette rum, der ligger ved foden af Alhambra, og hvis interiør vil minde dig om et filmset. Slap helt af med denne oplevelse, hvor du vil få håndklæde, gel, shampoo, hårtørrer, fugtighedscreme og adgang til skabe.

 • Nyd en fuldstændig afslappende oplevelse i denne Hammam Al Ándalus i Granada med en massage.
 • Kobl helt fra i denne aktivitet på ca. halvanden time, som omfatter et vandkredsløb og en massage med æteriske olier.
 • Udnyt, at du ved denne booking får håndklæde, gel, shampoo, hårtørrer, fugtighedscreme og adgang til skabene.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Hammam Al Ándalus i Granada
 • Vandkredsløb og massage
 • Håndklæde, gel, shampoo, hårtørrer, fugtighedscreme og adgang til garderobeskabe.
 • Badetøj

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Tag en pause og slap af på din tur til Granada med disse billetter til Hammam Al Ándalus med massage. I denne aktivitet, der varer ca. halvanden time, får du mulighed for at nyde et vandkredsløb og en massage med æteriske olier udført af professionelle massører.

Ved foden af Alhambra finder du dette hammam, som er et af de mest kendte i Granada. Begrebet hammam stammer oprindeligt fra den arabiske kultur som et sted, hvor man forberedte sig til bøn. Da deres popularitet voksede i regionen i slutningen af det 14. århundrede, blev disse smukke bade placeret ved siden af moskeer og medinaer og blev populære badeanstalter .

Ved denne booking får du håndklæde, gel, shampoo, hårtørrer, fugtighedscreme og adgang til skabe til opbevaring af dine ejendele. Bemærk dog venligst, at du skal medbringe dit badetøj hjemmefra eller købe det på stedet i hammammet.

Under vandrejsen kan du prøve op til tre bade ved forskellige temperaturer for at slappe helt af i kroppen. Du kan vælge at gøre det på en time eller 75 minutter. En anden mulighed er massage med æteriske olier som afslutning på din oplevelse, som du kan vælge at gøre på 15 eller 30 minutter.

Dette hammam har et arabisk design, der vil transportere dig til otte århundreder siden, da Alhambra blev opført. Desuden vil der blive spillet arabisk musik i baggrunden for at hjælpe dig med at slappe endnu mere af.

Anmeldelser

4.8
· 1273 Anmeldelser
 • V
  Valeska
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg syntes, at prisen var meget god i forhold til den tid, vi tilbragte der, og de forskellige ting, vi blev tilbudt. Fuldstændig afkobling og ro.
 • C
  Carol
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fra det øjeblik vi ankom, var vi forbløffet over, hvor smukt stedet er. Personalet er ekstremt venlige, de gjorde mig og min kæreste havde en fantastisk tid.
 • A
  Adolfo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget personlig service. 100% anbefalet.
 • D
  Doris
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt personalet i Hammam Al Ándalus er meget opmærksomme. De har tænkt på absolut alt, der var endda koletter og hårtørrer på badeværelserne.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler