Dagstur til Toledo fra Madrid med rundvisning i katedralen

4.6
(15029 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 8 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
840 kr 764 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Denne tur på ca. 8 timer giver dig mulighed for at opleve Toledo, en af de smukkeste byer i Spanien. En ekspertguide vil forklare dens historie og de spor, som romerne, visigoterne og araberne har efterladt.

Du vil se katedralen, Santa María la Blanca-synagogen, Alcázar og andre af den gamle bys højdepunkter. En bus med Wi-Fi-forbindelse kører dig fra Madrid til "De tre kulturers by".

 • Lær Toledos historie at kende takket være forklaringer fra en lokal guide.
 • Gå en tur gennem den pragtfuldt bevarede middelalderlige gamle bydel
 • Du skal ikke bekymre dig om rejserne

Hvad er inkluderet

 • Transport i bus med aircondition og Wi-Fi
 • Indgangen til Catedral Primada de Toledo
 • Indgangen til Santo Tomé-kirken
 • Indgang til synagogen Santa Maria la Blanca

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Denne tur varer ca. 8 timer og omfatter både bustransport fra Madrid og en ekspertguide. Der er masser af tid til at udforske Toledo, en by med tre kulturer - kristen, maurisk og jødisk - og en af de bedst bevarede middelalderlige destinationer i landet. Den ligger på et forbjerg og er omgivet af forsvarsmure fra den muslimske tid.

Ruten starter normalt et centralt sted, f.eks. på Plaza de Zocodover. Navnet stammer fra det arabiske "sūq ad-dawābb", som betyder "marked for lastdyr". I dag er det det mest livlige område i byen og er hjemsted for legendariske barer som El Trébol og Ludeña.

Et andet monument, som man ikke må gå glip af, er Santa María la Blanca-synagogen. Dens interiør er overvejende hvidt, og de elegante ottekantede søjler afslører dens jødiske oprindelse. Det ligger i det gamle jødiske kvarter, som afgrænses af San Martín-broen, Daycán-tårnet og Cambrón-porten.

Rejseplanen omfatter også andre templer i byen: Primatkatedralen og Santo Tomé-kirken. Førstnævnte er en gotisk bygning, der blev bygget mellem det 13. og 15. århundrede. Indenfor skiller det mozarabiske kapel sig ud, som blev brugt til at fejre mozarabiske messer. Hvad angår Santo Tomé-kirken, er den bedst kendt for "Begravelsen af Herren af Orgaz", et pragtfuldt oliemaleri på lærred af El Greco.

Et besøg i Toledo kan ikke undværes uden Alcázar, fæstningen, der dominerer den gamle bydel. Allerede i romersk tid var der en bastion, som senere blev omdannet af visigoterne og muslimerne. I dag huser det hærmuseet. Når besøget er slut, kører bussen dig tilbage til Madrid.

Anmeldelser

4.6
· 15029 Anmeldelser
 • L
  Linda
  5
  (0 Anmeldelser)
  En dejlig oplevelse, som vi gerne vil gentage.
 • K
  Kevin
  5
  (0 Anmeldelser)
  En af de mest interessante og sjove oplevelser, jeg har haft i Toledo. Jeg lærte en masse på turen, og jeg vil tage flere anekdoter med mig, som jeg kan fortælle om denne fantastiske tur. Kan varmt anbefales.
 • L
  Lisa
  4
  (0 Anmeldelser)
  En vidunderlig, om end lidt anstrengende, udflugt.
 • E
  Emerson
  4
  (0 Anmeldelser)
  En af de længste og mest komplette udflugter, jeg nogensinde har foretaget. På trods af at jeg sluttede dagen meget udmattet, må jeg indrømme, at det var det hele værd. Jeg tager et smukt minde med mig fra denne dag.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler