Dagstur til Avila, Segovia og Toledo fra Madrid

4.8
(11961 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 12 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
926 kr 842 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne tur, der varer ca. 12 timer , vil du opleve tre af de byer med den største kulturarv og charme i Spanien: Avila, Segovia og Toledo. Du rejser i en komfortabel bus og får mulighed for at se Alcázar i Toledo, betragte murene i Ávila og beundre akvædukten i Segovia .

Du vil blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære om de 3 byers historie, kultur og arkitektur. Du vil besøge nogle af deres mest symbolske steder, f.eks. katedralerne i Toledo og Avila og Alcazar i Segovia . Turen omfatter en sightseeingmenu i Avila, hvor du kan nyde traditionel spansk mad på en af byens restauranter.

 • Hop på bussen og besøg Toledo, Avila og Segovia.
 • Lær, ledsaget af en ekspertguide, om historien og arkitekturen på de mest symbolske steder i disse byer, der er fyldt med middelalderlige bygninger.
 • Nyd et lækkert traditionelt måltid i hovedstaden Ávila

Hvad er inkluderet

 • Transport i minibus med aircondition
 • Besøg i Segovia, Avila og Toledo
 • Professionel guide
 • Frokost - Frokost på en traditionel restaurant i Ávila

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

I denne aktivitet har du mulighed for at komme på en komfortabel bus i ca. 12 timer og besøge Toledo, Avila og Segovia. Disse tre byer er kendt for deres store og velbevarede kulturarv, som for det meste er flere århundreder og i nogle tilfælde årtusinder gammel.

I selskab med en ekspertguide vil du lære om disse tre byers historie og finde ud af en masse interessante fakta om dem.

I Toledo kan du gå gennem gaderne i det historiske centrumog besøge katedralen. Santa María-katedralen, der er erklæret UNESCO's verdensarv, er næsten 800 år gammel, da opførelsen af den begyndte i 1226. Den er 92 meter høj og er kendt for at være det første arkitektoniske værk i gotisk stil i Spanien.

Når du er i Ávila, har du mulighed for at se og gå langs de berømte middelalderlige mure, som anses for at være de bedst bevarede i Europa. Befæstningen i romansk stil har mere end 80 tårne med krenelerede tårne og 9 porte, som man kan passere.

Du kan også se katedralen i Ávila, en imponerende bygning, hvis opførelse går tilbage til det 13. århundrede. Bygningen er over 700 år gammel og har en blanding af romansk og gotisk stil. I 1914 blev katedralen erklæret for et sted af kulturel interesse.

I denne by kan du slappe af og nyde en traditionel Avila-frokost på en af byens restauranter, som vil glæde gæsterne.

I Segovia kan du se den berømte romerske akvædukt , som er en af de ældste og bedst bevarede i verden. Akvædukten blev bygget i begyndelsen af det 2. århundrede og var aktiv indtil 1973. Det er værd at bemærke, at stenene i akvædukten ikke er forbundet med mørtel, men blot er sat sammen.

Du vil også få mulighed for at se Alcázar i Segovia , de katolske kongers yndlingsslot, udefra. Den står på toppen af en klippefremspring ved sammenløbet af to floder og blev i sin tid anset for uindtagelig. Selv om det oprindeligt blev bygget som en fæstning, har Alcázar også fungeret som palads, fængsel, artilleriskole og militærakademi. I dag kan det besøges som museum.

Når turen er slut, vender du tilbage til Madrid med bus på en rundrejse, som bringer dig tilbage til det oprindelige udgangspunkt.

Anmeldelser

4.8
· 11961 Anmeldelser
 • r
  ruggero dalle sasse
  5
  (0 Anmeldelser)
  Bellissimo
 • H
  Helena Montagut Roquet
  4
  (0 Anmeldelser)
  La excursión muy bien porque no la organizan ustedes. Bravo por el guía Eduardo. Pero Hellotickets nos vendió que la comida iba incluida y no fue así. Si pueden, se recomienda a quien quiera hacer este tour que no compre en Hellotickets.
 • G
  Guillermo Vidal
  5
  (0 Anmeldelser)
 • I
  Ivan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Udflugten virkede utrolig for mig, det er den første, jeg har fundet med disse egenskaber og til en mere end god pris. Hvis du har mulighed for at tage af sted, så tøv ikke et sekund.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler