Malaga Carmen Thyssen Museum Billetter

4.7
(264 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
102 kr 93 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Køb disse billetter til Carmen Thyssen-museet i Malaga, og spil ikke tid takket være den kø-fri service. På den måde har du mere tid til at opdage og iagttage kunstværkerne i detaljer.

Du kan gå rundt blandt de værker, som Carmen Thyssen har samlet i sit eget hjem. Der er tale om alle slags spanske kunstnere med værker fra det 19. og 20. århundrede. Nogle af de vigtigste navne i denne samling er Sorolla, Gómez Gil og Raimundo Madrazo . På grund af bygningens alder anses den også for at være et historisk monument.

 • Få disse billetter til Carmen Thyssen-museet i Malaga, hvor du kan springe køen over
 • Se store spanske værker fra det 19. og 20. århundrede på tæt hold.
 • Se trælofterne og den andalusiske gårdhave i Carmen Thyssens hus.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Carmen Thyssen-museet i Malaga
 • Garanteret kø-fri service
 • Adgang hele dagen for reservationen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Besøg Carmen Thyssen-museet i Malaga takket være disse billetter. Ved at købe på forhånd får du garanteret kø-fri service, hvilket betyder, at du kommer direkte ind på museet. På den måde sparer du tid, og du vil kunne koncentrere dig om at se hvert enkelt kunstværk på museet.

Billetter købes for en bestemt dag, men ikke for et bestemt tidspunkt. Du kan komme ind når som helst på dagen i museets åbningstid. Der er heller ingen tidsbegrænsning, når du først er inde, og du kan blive så længe du vil.

Museo Carmen Thyssen var tidligere Carmen Thyssens hjem, men i dag huser det Carmen Thyssens personlige kunstsamling. Denne kvinde har gennem hele sit liv samlet spanske kunstværker fra det 19. og 20. århundrede, som nu er udstillet for offentligheden.

Blandt denne brede vifte af værker finder du verdensberømte navne som Joaquín Sorolla. Men man bør heller ikke overse andre spanske kunstnere, hvis værker også er udstillet, såsom Guillermo Gómez Gil og Raimundo Madrazo.

Selve bygningen er også af kulturel interesse, da den blev bygget i det 16. århundrede og er blevet omhyggeligt bevaret den dag i dag. Med sine trælofter og den andalusiske gårdhave kan du se, hvordan arkitekturen var på den tid.

Anmeldelser

4.7
· 264 Anmeldelser
 • W
  Wendy
  5
  (0 Anmeldelser)
  God samling og udstillinger.
 • E
  Emma
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg elsker dette museum, det er uden tvivl et af mine yndlingsmuseer og et af dem, jeg har lært mest af. Hvis du har mulighed for at tage derhen, så tøv ikke, det er et magisk sted fuld af historie og kunst.
 • M
  Matthew
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et museum, der skal ses.
 • C
  Constanza
  5
  (0 Anmeldelser)
  Flot museum med en meget interessant samling. Jeg havde ønsket at besøge det i et stykke tid, og endelig fik jeg chancen. Jeg er meget glad for at jeg gik, det er et sted jeg bliver ved med at anbefale til alle der rejser til Malaga.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler